Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Dynestølvegen 9 4646 Finsland Vis på kart
Telefon: 38 18 00 23 Send oss e-post
Redaktør: Harald Bjøran
Gå til Google Classroom

Skolen sender ut informasjon til foreldre både på SMS og e-post. Mange foreldre har oppgitt korrekt kontaktopplysninger i IST, men ikke alle. 

Fint om foreldre kan logge seg på IST og oppdatere kontaktopplysningene sine. På den måten sikrer vi at alle foreldre får e-post og SMS fra skolen.

Link til oppdatering av kontaktopplysninger finner du under.


Elever på Finsland skole, som har fylt 12 år, hvor begge foreldre har samtykket til koronavaksine, tilbys vaksine torsdag 23. september. 

Vaksineringen vil foregå på vaksinasjonssenteret på Sørlandssenteret.


Under følger praktisk informasjon om selve vaksineringen for elever 12 - 15 år.

Regjeringen følger FHI sin anbefaling om å tilby koronavaksinasjon til ungdom i alderen 12 – 15 år. I Kristiansand vil dette skje klassevis i uke 37, 38 og 39. Vaksinasjonen krever samtykke fra begge foresatte. Det er altså ikke nok med samtykke fra bare én foresatt. Det er et eget skjema for dette på IST Samtykke, og invitasjon til å svare kommer på e-post. Det er kort tid til vaksinasjonen starter, derfor ønsker vi rask tilbakemelding. Det legges fortløpende ut informasjon om kommunens sider om korona og vaksinering.
Les mer på kommunens hjemmesider: https://www.kristiansand.kommune.no/12-15

Alle elever som har fylt 12 år vil få muligheten til å vaksineres mot Covid 19. Vaksineringen vil trolig skje på vaksinasjonssenteret i Sørlandsparken i uke 37-39.

Vaksineringen vil skje i skoletiden. Elevene blir fraktet med buss fra/til skolen. I første omgang er det snakk om 1 vaksinedose.

Før elevene blir vaksinert må foreldre samtykke og elevenes stemme må bli hørt. Samtykkeskjema er snart klart for publisering. Mer informasjon om samtykke kommer.