Meny
Velg seksjon Settimo
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen

Gruppen består av 7. trinn.

Siri, Iris, Beate, Kristiina Karin og Leif jobber her.

UKEBREV UKE 7

Vi startet uka med tur til Drottningvika på mandag. Det ble en fin tur, og elevene lærte seg mye nytt om vår folkekjære forfatter Anne-Cath Vestly.

Tirsdag og onsdag var det helt ordinære skoledager, og torsdag var det som vanlig både mat & helse og gym. Det er fremdeles mange som har gym i dongeribukser. Fint om alle kan ha på seg eller ta med seg gymtøy på torsdager.

Fredag var det karneval på skolen. Det var gøy, og elevene hadde vært ordentlig kreative med kostymene :-) 

Minner om at det blir uteskole mandagen uke 9.

Riktig god vinterferie!

Hilsen oss på Settimo


UKEBREV

Uke 6:

På mandagen hadde vi uteskole. Tema for dagen var "samenes dag". Det ble en fin dag ved skolens gapahuk, men det var flere som var litt dårlig kledd for en hel dag ute. 

Ellers har det vært en fin uke. Elevene har jobbet bra med de nye arbeidsplanene de fikk på tirsdag. 

Uke 7:

Det blir uteskole på mandag. Tema for denne dagen er "Anne-Cath Vestly". På denne måten får vi markert hennes 100 års-jubileum. Vi skal gå til Marivoll, og vi blir der noen timer. Det er derfor viktig at alle har godt og varmt tøy. Alle tar med seg vanlig niste denne dagen, (ikke micro-mat). 

På fredag er det klart for det årlige karnevalet på Hesnes Montessoriskole. Vi gleder oss, og håper på å se mange kreative og flotte kostymer. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


UKEBREV UKE 5

Uke 5:

Det har vært en fin uke, og elevene har nå gjort seg ferdig med arbeidsplan for denne perioden. Vi avsluttet med en prøve, der de fikk oppgaver til de ulike fagene. Dette er en god øvelse med tanke på prøver de kommer til å få på ungdomsskolen. Alle virket godt forberedt, og det blir spennende å se gjennom dem. Skal prøve å ha dem ferdig til mandag. Den blir sendt med hjem for underskrift. De kommer til å få en slik prøve i slutten av hver planperiode. 

Uke 6:

Til mandag blir det uteskole. Alle må huske godt og varmt tøy! Vi kommer til å lage bål, slik at de som ønsker det kan ta med seg noe å grille.

Tema for denne dagen blir "Samenes dag". Denne dagen vil også bli markert i Mat og Helse på torsdagen. Da står det samisk mat på menyen. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


Ukebrev uke 4

Ukebrev uke 3

Uke 3:

Denne uken har vi hatt mange gode arbeidsøkter på Settimo. Det er gøy å se hvor ansvarsbevisste og arbeidsvillige denne gjengen har blitt. 

På torsdag var vi på Sørlandets Kunstmuseum i Kristiansand. Det var et artig besøk, der vi fikk se utstillingen "Krefter". Elevene fikk også prøve seg på egne oppgaver, både i digital kunst og med leire. 

 

Uke 4:

Onsdag blir det skøytedag i Arendal. Alle kan ta med seg noe å grille, og gjerne noe godt og varmt å drikke. Husk varmt tøy!

Vi anbefaler at alle bruker hjelm. De har ekstra hjelmer på banen, dersom noen ikke har.  Det er også mulighet for å leie skøyter for 50 kr. 

Det er værforbehold, så det blir sendt ut en melding på Transponder i forkant. 

 

Fredag skal Settimo på en utstilling på Kuben (museet) i Arendal. 

 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


Hei, og riktig godt nyttår!

Uke 2:

Det har vært en fin oppstart på det nye året.

På mandag hadde vi skriveøkt i de første timene. Vi fikk inn mange gode tekster fra elevene.

På tirsdag var vi i Arendal. Der spiste vi først pizza, før det var klart for en omgang bowling. Det var jentene som gikk av med seieren!

På onsdag delte vi ut nye planer, og alle var mer enn klare nok til å ta fatt på skolearbeidet. 

Uke 3:

Det er ikke satt opp noe spesielt for uke 3. Dersom det blir noen forandring på det, sender vi ut en Transponder med informasjon.

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


UKEBREV UKE 51 SETTIMO

Uke 50