Meny
Velg seksjon Foresatte
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen
Her legges det ut dokumenter og artikler for foresatte. Artiklene ligger under, og dokumentene til høyre.

Denne uka har vært innholdsrik her på Ultimo. Det har vært mye godt arbeid med planen, fin innsats til tegnekonkurransen til karnevalet, uteskole med tur til Drottningvika, artige oppgaver i kunst og håndverk og sist, men ikke minst, et heidundrende karneval siste dag før ferien. For tida arbeider vi med å ta imot beskjeder og følge dem. Takk til foreldre for oppfølging av melding om innlevering av mobiler! Det hjelper å stå sammen👍. På uteskoledagen hadde vi natursti i Drottningvika. Elevene så et portrett av Anne Cath. Vestly på skolen, og naturstien var knyttet til dette og hundreårsjubileet vi feirer for denne forfatteren i år. I kunst og håndverk har elevene jobbet med speiling, og noen har begynt på sløydoppgave og lager tre på rad. På karnevalet var det god stemning og utrolig mange kreative kostymer. Det var disko, tegnekonkurranse, kåring av beste kostyme og beste miljøkostyme, og det ble servert pølser og kake. En strålende avslutning før ferien. Da gjenstår det å ønske dere alle en velfortjent ferie! 
mvh Team Ultimo


UKEBREV UKE 7

Vi startet uka med tur til Drottningvika på mandag. Det ble en fin tur, og elevene lærte seg mye nytt om vår folkekjære forfatter Anne-Cath Vestly.

Tirsdag og onsdag var det helt ordinære skoledager, og torsdag var det som vanlig både mat & helse og gym. Det er fremdeles mange som har gym i dongeribukser. Fint om alle kan ha på seg eller ta med seg gymtøy på torsdager.

Fredag var det karneval på skolen. Det var gøy, og elevene hadde vært ordentlig kreative med kostymene :-) 

Minner om at det blir uteskole mandagen uke 9.

Riktig god vinterferie!

Hilsen oss på Settimo


Hei!

Det har vært en variert uke på Medio. Mandag, tirsdag og onsdag hadde vi gode arbeidsøkter, med mye god jobbing. Onsdag var vi på tur til Dømmesmoen. Vi var en tur i tårnet, koste oss i Gapahuken og sjekka den hule eika. 

Torsdag hadde Karin fagprøve hos oss og vi hadde to lærere på observasjon.

Fredag avsluttet vi uken med årets karneval. En kjempeflott dag, med mange glade barn og flotte kostymer. 

Vi ønsker dere alle en flott vinterferie!


UKEBREV

Uke 6:

På mandagen hadde vi uteskole. Tema for dagen var "samenes dag". Det ble en fin dag ved skolens gapahuk, men det var flere som var litt dårlig kledd for en hel dag ute. 

Ellers har det vært en fin uke. Elevene har jobbet bra med de nye arbeidsplanene de fikk på tirsdag. 

Uke 7:

Det blir uteskole på mandag. Tema for denne dagen er "Anne-Cath Vestly". På denne måten får vi markert hennes 100 års-jubileum. Vi skal gå til Marivoll, og vi blir der noen timer. Det er derfor viktig at alle har godt og varmt tøy. Alle tar med seg vanlig niste denne dagen, (ikke micro-mat). 

På fredag er det klart for det årlige karnevalet på Hesnes Montessoriskole. Vi gleder oss, og håper på å se mange kreative og flotte kostymer. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


MEDIO - UKE 6

Vi har hatt en variert og fin uke på Medio. Elevene har jobbet godt med materiell og i bøker.

Vi har også jobbet med Samefolket denne uken i forbindelse med samefolkets dag. Torsdag hadde vi uteskole hele dagen. Vi var på tur til gapahuken vår og lagde lapskaus. 

På onsdag hadde vi diktatprøve, dette har elevene øvd på skolen. 

Hilsen oss på Medio

 


Ultimo - uke 6

UKEBREV UKE 5

Uke 5:

Det har vært en fin uke, og elevene har nå gjort seg ferdig med arbeidsplan for denne perioden. Vi avsluttet med en prøve, der de fikk oppgaver til de ulike fagene. Dette er en god øvelse med tanke på prøver de kommer til å få på ungdomsskolen. Alle virket godt forberedt, og det blir spennende å se gjennom dem. Skal prøve å ha dem ferdig til mandag. Den blir sendt med hjem for underskrift. De kommer til å få en slik prøve i slutten av hver planperiode. 

Uke 6:

Til mandag blir det uteskole. Alle må huske godt og varmt tøy! Vi kommer til å lage bål, slik at de som ønsker det kan ta med seg noe å grille.

Tema for denne dagen blir "Samenes dag". Denne dagen vil også bli markert i Mat og Helse på torsdagen. Da står det samisk mat på menyen. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


Denne uka har det vært mye god jobbing på Ultimo. Elevene hilser fint når de kommer om morgenen, og de fleste kommer raskt i gang med arbeidet. Fremdeles arbeider vi med at de skal ha arbeidsro og følge beskjeder. Denne perioden har elevene jobbet med vikinger, skrevet fortelling og gitt hverandre tilbakemelding, lært om ressurser i fjellet og laget vennskapsarmbånd i kunst og håndverk. Det er dessverre en periode med forkjølelse og sykdom for tiden. Vi gleder oss til alle er på beina igjen. En riktig god helg til alle!

mvh team Ultimo