Meny
Velg seksjon Primo
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2019><<
november 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708

Gruppen består av 1. og 2. trinn.

Kaia og Miriam jobber her.

Heisann dere!

Denne uken har vi gjort litt av hvert på Primo. På tirsdag var 2. trinn på forestilling på Frivoll skole, vi så på Magiske Fredrik. Det var en skikkelig fin forestilling. Som skyss dit fikk vi kjøre egen skolebuss for første gang, det var jo veldig stas! I Krle har vi lært om Adam og Eva, i engelsk jobber vi med bokstaver og lyder, og i matematikk gjør vi mye forskjellig alt etter hva vi trenger å jobbe med. På onsdag var det kunst og håndverk igjen og da laget elevene fin kunst som vi har hengt opp på veggen. Små og store trives på Primo, det er herlig :)

God helg alle sammen!


I Montessori er det fem historier man skal fortelle for elevene hver år. Vi har allerede vært gjennom Universets opprinnelse, og Livets utvikling. Nå er vi i gang med Menneskets utvikling. Det er så mye spennende å lære om dette. Vi ser på hvordan de tidlige menneskene så ut, hvordan vi har endret oss både i utseende og levemåte, lærer om skjelettet, og vår magiske kropp. Vi oppdager stadig nye ting! 

Det har vært fint å få snakke med dere alle på utviklingssamtalene som nå har vært. Takk for gode samtaler, og for god oppfølging fra dere.  Det er en gjeng flotte barn vi har på Primo, og hver og en har noe fint og bidra med i gruppen :)

Vi ønsker dere alle en god helg!

Hilsen Kristin, Kristine og Mirjam


Denne uken har vi lært om FN på Primo. Vi har hørt om hva de gjør og hvem de vil hjelpe. Det har vært engasjerte barn i arbeidsøktene, som synes det var viktige saker! Retten til rent vann, tak over hodet, mat og klær, det er noe alle burde ha. De har også tegnet tegninger til FN, som vi skal sende inn. Det blir spennende å se om de kommer til syne på FN-filuren sin side. i tillegg til dette har vi hatt fokus på venner og vennskap, det at vi må ta vare på hverandre og prøve å få de som går alene med i leken. Dette skal vi fortsette å jobbe med, for det er også en viktig sak!

God helg til alle dere!

Hilsen oss på Primo.


Heisann!

Denne uken har vært fin for oss på Primo. Vi har fått to nye voksne på gruppa, pedagog Kristine og miljøarbeider Kristin. De har allerede blitt litt kjent med barna. Det har vært positivt å få mer stabilitet i gruppen, og vi ser frem til noen fine uker fremover. Ønsker alle en god helg! Hilsen oss på Primo.


MEDIO UKE 41 

UKEBREV 

Vi har hatt en flott oppstart etter høstferien på Medio.

Vi har jobbet med temaet universet. Elevene har laget plakater og presentert arbeidet sitt for resten av gruppa.

Vi har hatt fokus på multiplikasjon og ulike skriveoppgaver.

På torsdag var det Verdensdagen for Psykisk helse, så denne dagen startet vi med opplysninger og samtale rundt dette temaet. Temaer som dette viser hvor flott, reflektert og åpen gjeng dette er.

Neste uke starter vi med ny plan med nye fokusområder. Hovedtema i Kulturfag blir Livets utvikling. 

Uke 42 

Diktat 1

synge

 kringle

 fengsel 

ungene

 mango

 tunge  

Diktat 2

Signe var stolt av sin fine sang.

 Sangen handlet om kringla som måtte i fengsel. 

 Alle ungene likte mango.

 Vi har smaksløker på tunga.  

 Ha en fin helg!

Hilsen oss på medio


Hei dere!

Vi har hatt en fin uke på Primo. Det var hyggelig å se alle igjen etter høstferien, og jeg tror det var flere som gledet seg til å treffe vennene sine igjen også.

Denne uken har vi lært to nye bokstaver, E og M. I matematikk jobber vi videre på ulike nivåer. Ellers er dinosaurer og livets utvikling fortsatt et gjennomgående tema. 

I friminuttene er det mye fin lek som foregår. Pokemonkort er veldig populært, og her foregår det mye fin samhandling på tvers av alderstrinn.

På mandag får vi to nye ansatte på Primo, Kristine og Kristin. Det gleder vi oss til. God helg! Mvh Primo ved Mirjam


For en gjeng vi har! De jobber på med montessorimateriell, leser, regner, utforsker verdensrommet, leker, smiler og ler. Denne uken har det skjedd litt av hvert. Vi har hørt fortellingen om livets utvikling fra celler til amfibier, dinosaurer og mennesker. Vært på gøy eventyrforestilling med den kulturelle skolesekken, og vi har fått tre nye elever i andre trinn. Vi tar høstferie med smil om munnen og gleder oss til hva vi skal lære og oppleve frem mot jul. God høstferie alle sammen! Hilsen oss på primo.

GOD HØSTFERIE!

Hilsen oss på Medio