Meny
Velg seksjon Forside
Hesnesveien 200 4885 Grimstad
Telefon: 37041844 / 90928424 Send oss e-post
Redaktør: Jarl Morten Johansen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2020><<
februar 2020
mtotfls
27282930310102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
24252627282901
02030405060708
Innlogging nettsiden
Klikk her for å logge inn

LEKSEFRI skole.

Leksene gjør vi på skolen. Mange opplever at dette er en lettelse. Vi tror at kvaliteten på skolearbeid og ikke minst fritid og hjemme er best på denne måten.

Skolen ligger midt i naturen nært skog og sjø, -der vår skolebåt ligger vuggende klar til neste utflukt. Elevene kommer med skolebuss fra hele Grimstad og nabokommunene. Fri skoleskyss i hele kommunen. Den italienske barnelegen Maria Montessori, har utviklet geniale læringsmetoder og materiell, som vi tror passer til alle. Les mer om Montessori her.

• Alle barn er gode på noe

• Praktisk læring

• Hos oss lærer barna gjennom sansene.

Lyst til å søke om plass for ditt barn?

Første opptak for skoleåret 2019-2020

Søk innen 15. desember 2018.

«Tusen takk for at skolen deres har gitt vårt barn en helt ny livsglede og selvfølelse.» -Mor

Vi på primo takker for et herlig karneval, og ønsker alle sammen en nydelig vinterferie!

 


Denne uka har vært innholdsrik her på Ultimo. Det har vært mye godt arbeid med planen, fin innsats til tegnekonkurransen til karnevalet, uteskole med tur til Drottningvika, artige oppgaver i kunst og håndverk og sist, men ikke minst, et heidundrende karneval siste dag før ferien. For tida arbeider vi med å ta imot beskjeder og følge dem. Takk til foreldre for oppfølging av melding om innlevering av mobiler! Det hjelper å stå sammen👍. På uteskoledagen hadde vi natursti i Drottningvika. Elevene så et portrett av Anne Cath. Vestly på skolen, og naturstien var knyttet til dette og hundreårsjubileet vi feirer for denne forfatteren i år. I kunst og håndverk har elevene jobbet med speiling, og noen har begynt på sløydoppgave og lager tre på rad. På karnevalet var det god stemning og utrolig mange kreative kostymer. Det var disko, tegnekonkurranse, kåring av beste kostyme og beste miljøkostyme, og det ble servert pølser og kake. En strålende avslutning før ferien. Da gjenstår det å ønske dere alle en velfortjent ferie! 
mvh Team Ultimo


UKEBREV UKE 7

Vi startet uka med tur til Drottningvika på mandag. Det ble en fin tur, og elevene lærte seg mye nytt om vår folkekjære forfatter Anne-Cath Vestly.

Tirsdag og onsdag var det helt ordinære skoledager, og torsdag var det som vanlig både mat & helse og gym. Det er fremdeles mange som har gym i dongeribukser. Fint om alle kan ha på seg eller ta med seg gymtøy på torsdager.

Fredag var det karneval på skolen. Det var gøy, og elevene hadde vært ordentlig kreative med kostymene :-) 

Minner om at det blir uteskole mandagen uke 9.

Riktig god vinterferie!

Hilsen oss på Settimo


Hei dere!

Nok en fin uke på Primo med mye læring, og noen små sprell er over ;)
Denne uken har vi hatt ekstra fokus på samer, siden det var samefolkets dag på torsdag. Vi har lært om deres kultur, mat, klær, hvordan de lever og mer til. Det har vært spennende!
Vi øver oss fortsatt på praktisk liv øvelser, det å gå rolig i klasserommet, bruke innestemme, og høre på beskjeder. 
Samtidig har vi fokus på å skryte av hverandre når en gjør noe bra, det synes vi er veldig viktig!

Neste uke er det karneval på fredag, det gleder vi oss til!
Bruk kreativiteten, et kostyme trenger ikke å koste masse. Klarer du å tenke litt miljø her? ;)

God helg!
Hilsen oss på primo!


UKEBREV

Uke 6:

På mandagen hadde vi uteskole. Tema for dagen var "samenes dag". Det ble en fin dag ved skolens gapahuk, men det var flere som var litt dårlig kledd for en hel dag ute. 

Ellers har det vært en fin uke. Elevene har jobbet bra med de nye arbeidsplanene de fikk på tirsdag. 

Uke 7:

Det blir uteskole på mandag. Tema for denne dagen er "Anne-Cath Vestly". På denne måten får vi markert hennes 100 års-jubileum. Vi skal gå til Marivoll, og vi blir der noen timer. Det er derfor viktig at alle har godt og varmt tøy. Alle tar med seg vanlig niste denne dagen, (ikke micro-mat). 

På fredag er det klart for det årlige karnevalet på Hesnes Montessoriskole. Vi gleder oss, og håper på å se mange kreative og flotte kostymer. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo


Ultimo - uke 6

Hei alle sammen!

Denne uken har vi gått i gang med ny arbeidsplan på Primo. Vi lærer blant annet om Australia, om samer, klokka, om Josef, om alle de fire regneartene og vi skriver fortellinger. 
Det er alltid litt spennende med ny plan, og mye nytt å lære :) 
Vi har fortsatt fokus på orden, og det å ta imot beskjeder, små ting som gjør hverdagen bedre. 

På fredag feiret vi at vi har gått på skolen i 100 dager! Det var en veldig fin dag! 
Elevene jobbet med ulike typer oppgaver, og vi koste oss med is og muffins til dessert. 
Hele gjengen var strålende fornøyde :)

Vi ønsker alle en god helg!
Hilsen oss på Primo


UKEBREV UKE 5

Uke 5:

Det har vært en fin uke, og elevene har nå gjort seg ferdig med arbeidsplan for denne perioden. Vi avsluttet med en prøve, der de fikk oppgaver til de ulike fagene. Dette er en god øvelse med tanke på prøver de kommer til å få på ungdomsskolen. Alle virket godt forberedt, og det blir spennende å se gjennom dem. Skal prøve å ha dem ferdig til mandag. Den blir sendt med hjem for underskrift. De kommer til å få en slik prøve i slutten av hver planperiode. 

Uke 6:

Til mandag blir det uteskole. Alle må huske godt og varmt tøy! Vi kommer til å lage bål, slik at de som ønsker det kan ta med seg noe å grille.

Tema for denne dagen blir "Samenes dag". Denne dagen vil også bli markert i Mat og Helse på torsdagen. Da står det samisk mat på menyen. 

Riktig god helg!

Hilsen oss på Settimo