Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Myrullveien 1 4326 Sandnes
Telefon: 51 97 23 30 Send oss e-post
Redaktør: Gisle Helbæk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi minner om at all fravær skal meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 01 13

Arbeidet med å rehabilitere lekeområdet lekeområdet på nordsiden av av skolen, startet mandag 13. november.
Allerede morgentimene tirsdag, er en stor del av jordvollen mot Myrullveien og Torvmyrveien fjernet. I løpet av noen uker, vil det bli lagt nytt dekke og barna vil få en rekke nye lekeapparater å bruke.


Vi minner om at både skole og SFO er stengt fredag 17. november grunnet planleggingsdag.


Vi markerer FN-dagen på skolen tirsdag 24. oktober. Dagen markeres med en forestilling fra elevene på 3. trinn, arbeid i klassene, samvær med fadderklassene og litt frukt/kos klassevis. Vi kommer til å se nærmere på FN sine mål for en bærekraftig utvikling og arbeide med dette i klassene denne dagen.

I denne forbindelse har vi startet en innsamlingsaksjon hvor pengene går til UNICEF sitt arbeid for barn og utdanning. Vi håper at elevene kan bidra hjemme og tjene penger som kan gå til denne innsamlingen. Tidligere år har elevene vært veldig kreative og samlet inn mange penger.

Tips til hva elevene kan gjøre for å tjene penger:
- Salg av boller/vafler/saft, husarbeid, hundepass, barnepass.


Vi ønsker lykke til med arbeidet og takker for alle bidrag.

Hilsen FN-komiteen


Denne høsten vil det bli arrangert foreldremøte for foreldre med førsteklassinger som får utviklende opplæring i matematikk (såkalt «russisk matematikk»). Møtet er frivillig for de av dere som ønsker å få mer informasjon. 

Vi opplever regelmessig at sparkesykler forsvinner fra skolen. Elevene som opplever dette tar det tungt, og en forsvunnet sparkesykkel blir lett utgangspunkt for konflikter mellom barna. Mange sparkesykler låses ikke, og det gjør det ekstra lett for forbipasserende å forsyne seg. 


Fredag 18. august satte en spent gjeng med 12 ungdommer og foreldre seg på flyet med kurs for Lyon i Frankrike. Målet var VM i bridge og deltakelse i det første skolemesterskapet noensinne for spillere under 13 år. Med flagget på brystet skulle vi representere Norge, og det var et stort skritt å ta. Mange timer med terping og øvelse hadde vi lagt bak oss, og ungdommene var både nervøse og veldige klare for å komme i gang med spillingen.

Etter kvalifiseringsdagen hadde vi fått 3 par i A-finalen og 3 par i B-finalen. Et strålende resultat. Vi fikk også oppleve Lyon; både elvebåtcruise og shopping samt nydelig mat fikk vi med oss. Turen ga mersmak og vi har allerede begynt å spare penger til neste VM om 2 år. Skjønt da kan vi nok ikke regnes som nybegynnere lenger 😊

 

Bente Faag, Bridgeklubben