Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Myrullveien 1 4326 Sandnes
Telefon: 51 97 23 30 Send oss e-post
Redaktør: Gisle Helbæk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi minner om at all fravær skal meldes inn på SMS (før kl. 08.00) på nummer 59 44 01 13


Påmeldingsfristen for å delta på Kongesommer nærmer seg. Det tilbys en rekke aktiviteter for barn fra 3. trinn og oppover bl.a. ferieklubb, rideleir, skateskole, friluftsaktiviteter, småjobbsentral og mye mer. Brosjyren med presentasjon av aktivitetene og påmeldingsinformasjon ligger på kommunens nettsider:   www.sandnes.kommune.no/kongesommer  

Påmeldingsfristen er 1. mai.  

'Alle jenter på banen' arrangeres av Austrått IL lørdag 26. mai for alle jenter i aldersgruppen 6-13 år.   

Bygging av svømmehallen like ved Austråtthallen, har store konsekvenser for trafikanter som bruker Iglemyrveien. Denne veien har blitt innsnevret, og det er stor trafikk med tunge kjøretøy. 

Skolen var i møte med byggekomiteen torsdag formiddag, og det har vært flere farlige episoder der barn kunne ha blitt skadet i området Iglemyrveien og parkeringsplass ved Austråtthallen. Trafikksituasjonen er nå så farlig at henting og levering av elever via Iglemyrveien må unngås. Et godt alternativ kan være å la barna gå til og fra skolen.


Masse kjekke bilder fra en flott dag.

Forrige helg ble Sandneslekene avholdt- et flott friidrettsarrangement for barneskolene i Sandnes kommune. Dette var det 35. året på rad at lekene tok sted. Lekene foregår innendørs, i Sandneshallen, for elever fra 5.-7.trinn.

Her kan elevene løpe 60m og 600m, hoppe lengde og høyde, støte kule og kaste liten ball.


Før jul søkte FAU om midler til å skape glede og begeistring for elevene ved Iglemyr skole gjennom Sandnes Sparebanks Gavefond. Elevrådet deltok aktivt i søknadsprosessen.
Og gjett hva ....? FAU var blant de heldige og har fått tildelt kr 60.000,-. Pengene skal brukes til å gi elevene ved Iglemyr skole et enda bedre aktivitetstilbud ute.

Tusen takk til FAU, elevråd og Sandnes Sparebanks Gavefond!