Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 8
Klasse 9
Klasse 10
Kantine
Kommende 8.trinn
Postboks 8069 Forus 4068 Stavanger
Telefon: 51 93 33 00 Faks: 51 93 33 01 Send oss e-post
Redaktør: Rektor Anne Lunde
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sommerhilsen fra Lunde skole 

Sommerferietilbud - Barnas Sommer med mange kjekke aktivieteter for barn og unge i Stavanger. 

Torsdag 28. mai har Stavanger Aftenblad et oppslag om den Google-baserte læringsplattformen som vi bruker i Stavangerskolen. Datatilsynet mener det er problematisk at kontaktinformasjonen er tilgjengelig for elevene i kommunen. I den anledning ønsker vi å forklare hvordan læringsplattformen fungerer, og hva vi foretar oss etter Datatilsynets utspill.

Her er planen for uke 12. Vi arbeider med å tilrettelegge for opplæring via Google Classroom. Det opprettes fag som heter Hjemmeskole for den enkelte klasse. Opplæring vil starte mandag morgen med foreslått tidspunkt klokken 09.00. Elever logger seg da inn på classroom. 

Lærerne vil være tilgjengelige for kommunikasjon innenfor rammen av øktplanen. (0900-1330)  Vi vil ha fokus på opplæring som er mulig å få til innenfor hjemmets rammer og organiserer dette med en egen plan. Elevene trenger sin Chromebook og sine skolebøker. Ved behov for hjelp med IKT utstyr, ta kontakt med kontaktlærer slik at vi får ordnet dette.

Hvis noen fremdeles mangler noen bøker, ta kontakt med skolen via e-post. 

Informasjon som angår hele skolen vil bli lagt ut på skolens hjemmeside. E-post og SMS vil også bli benyttet. 

Skolens tidsplan for undervisning er veiledende, og kan tilpasses hjemmets behov.

Vi vet at det er ulike utfordringer for alle i disse tider. Miljøarbeiderne våre er tilgjengelige for samtaler med elever for de som ønsker det.

Her er deres kontaktinformasjon:

Silje Gustafsson telefon 46637364

Aud Mjelde telefon 90722255

Brit Haaland telefon 47315773

Ta kontakt med skolens administrasjon for generelle spørsmål og kontaktlærere og faglærere for andre spørsmål. Bruk lenken "send oss e-post" på skolens nettside.