Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51686800 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<juni 2016><<
juni 2016
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930010203
04050607080910

Velkommen til Bogafjell skole.

Hvis du har problemer med å lese PDF-filer, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader. 

Der er ikke tillatt å sykle inn i skolegården ved SFO. Alle må sykle på sykkelstien rundt før dere parkerer sykkelen i sykkelstativene. Grunnen er at det kan oppstå farlige situasjoner der syklister kommer i stor fart rett i området der andre barn leker. Takk for at nettopp du følger dette!

Det er kjekt med dyr, men ikke alle er like trygge på disse.

Dersom du har med hund til skolen eller passerer skoleområdet med hund, ber vi om at båndtvangen respekteres.

Forlat heller ikke hunden fastbundet uten tilsyn i dette området.

Vi ønsker at alle som ferdes på området skal kunne føle seg trygge.


Bogafjell skolekorps arrangerer friluftstur onsdag 11. mai kl 17.30 ved Stokkelandsvannet. Se mer info under "les mer."

Trenger du hjelp med lekser? Sandnes Røde Kors har mange frivillige som gjerne vil hjelpe deg. Vi starter opp på biblioteket for barnetrinnet 5. januar og for ungdomstrinnet 12. januar. Vi har også tilbud på Lura Bydelshus for alle trinn fra 12. januar.

http://www.lusfrinorge.no/

Tusen takk til alle dere foreldre som gjorde en flott innsats på dugnaden torsdag 21. april. Det var et vakkert syn som møtte oss fredag morgen! Ingenting er som når det er ryddig og fint rundt omkring - og det titter blomster opp av blomsterkassene etter en lang vinter! TUSEN TAKK alle sammen!!!

 


Tusen takk til alle som på en eller annen måte har bidratt i årets solidaritetsaksjon. Elever og ansatte har fått utfoldet sin kreativitet til produksjon av produkter og aktiviteter til inntekt for skoleprosjekt i Bangladesh. Foreldre, foresatte, besteforeldre og søsken har tømt lommene for å sikre seg nyttige gjenstander, for en godbit i kafeen og i lek på en av aktivitetene. Torsdag 7. april ble en skikkelig folkefest på Bogafjell, med yrende liv og masse god stemning. Fantastisk å se et så stort engasjement til inntekt for en god sak.

Foreløpig er det samlet inn 65 500 kr til årets solidaritetsaksjonen.

Bilde viser 3 av elevene som privat samlet inn over 300,- til aksjonen ved å bake og selge muffins i nabolaget ...

 


Ønsker du å spille et instrument, danse, lære mer om drama/ teater, skrivekunst eller er du interessert i kunstfag? Nå er det tid for å søke plass på Sandnes kulturskole. Vi tilbyr opplæring på mange ulike instrumenter, dans, drama/teater, kunstfag og skrivekunst. Søknadsfrist er 1. mai for skoleåret 2016/17. På våre nettsider www.sandneskulturskole.no finner du all informasjon om fagene. Her er også direkte link til søknadsskjema. Velkommen til Sandnes kulturskole! Tlf.: 51921520 Mail: kulturskolen@sandnes.kommune.no Facebook: www.facebook.com/sandneskult

Barn hjelper barn i Bangladesh. Elever og lærere arrangerer i år den etter hvert så tradisjonsrike Solidaritetsaksjonen for å støtte Hei verdens prosjekter. I den forbindelse har vi gleden av å invitere foreldre/foresatte og søsken til aksjonskveld på skolen. Denne kvelden er obligatorisk for elevene.  

Dag: Torsdag 7. april  

Tid: Fra kl. 17.00 – 19.00 NB: Dørene åpner kl. 17.00                                                               

Det blir bl.a.: Parkeringsavgift kr. 10,- Matsalg i ulike klasserom Salg av elevprodukter samt produkter fra Hei Verden i ulike klasserom Lotterier   De som skal levere kaker og drikke leverer dette på tekstilrommet torsdag 7. april mellom kl. 16.30 – 17.00.  Husk å merke med navn og klasse. Kanner og fat/langpanner hentes samme dag frem til kl. 19.30. Det som ikke blir hentet, settes i gangen ved hovedinngangen, og kan hentes dagen etterpå.   Husk å ha med småpenger til kjøp av varer og elevprodukter.    

Hjertelig velkommen!  


På Vitenfabrikken har de en kodeklubb hvor barn fra 8 år og oppover kan delta. Se mer info på https://kodeklubbenvitenfabrikken.wordpress.com/  

FAU, Bogafjell inviterer til temakveld: Onsdag 16. mars kl 19.00 på Høyland u-skole (gymsal)  

Frode Jøssang har jobbet i 35 år med barn og unge. Frode jobber på Ramsvik skole som er en del av Lenden skole og ressurssenter. Han har holdt flere foredrag for foreldre og lærere om ulike tema som handler om barns og unges oppvekst.

Tema for kvelden er «Vennskap, relasjoner og forebygging av mobbing.»

Alle foresatte og ansatte oppfordres til å sette av kvelden! Hjertelig velkommen!  


Det var hele 188 deltagere fordelt på 43 lag i kretsmesterskapet for skolelag 2016 som ble avholdt i de flotte lokalene til Sandnes videregående skole i helga.

Skolene skal hvert år gjennomføre en del kartleggingsprøver. Her er litt mer info om prøvene og på hvilken tid prøvene avholdes. Det finnes både obligatoriske prøver og frivillige prøver. Bogafjell skole gjennomfører både de obligatoriske og frivillige.

Se link nedenfor:

http://www.udir.no/Vurdering/Kartlegging-gs/Artikler-kartlegging/informasjon-om-kartleggingsprover/Skolen har nå fått ny hjemmeside. Sideoppsettet vil justeres og tilpasses i tiden fremover, og mer informasjon kommer fortløpende. Husk på å abonnere på trinnet ditt barn går på.