Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51686800 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2016><<
desember 2016
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708

Velkommen til Bogafjell skole.

Hvis du har problemer med å lese PDF-filer, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader. 

Det er trangt om plassen på parkeringsplassen på skolen. De plassene vi har må være forbeholdt personalet på skolen.Alle må også parkere på oppmerkede plasser.

For å unngå farlige situasjoner - og ulykker - henstiller vi foreldre som skal følge barna til skolen om å bruke føttene.  Når det gjelder elever og sykling til og fra skolen, anbefales dette først fra 5. klasse.

Må du som forelder imidlertid bruke bil, vil vi be om at du slipper barna av ved Helgø.  Derfra kan de gå trygt på gangstien opp til skolen. Busslommen utfor skolen er et annet alternativ - fra denne går det gangsti rett inn i skolegården.

Unngå for all del å kjøre inn på skoleplassen i tida rundt skolestart på morgenen og skoleslutt på ettermiddagen. Dette er meget viktig for oss, og vi ber derfor alle følge dette. Takk skal dere ha!


I adventstiden fortsetter vi tradisjonen med å samle inn julegaver til gatebarn i Estland. Innsamlingen vil foregå klassevis, og fungerer som en «omvendt adventskalender».

Mandag 19. desember blir gavene hentet av organisasjonen NOGE (Norsk forening for gatebarn i Estland).  

Gaven kan inneholde brukte klær eller leker og gjerne noen stearinlys, en sjokolade eller lignende. Det er stor mangel på skolemateriell blant gatebarn i Estland, og organisasjonen ønsker derfor også gjerne gaver som inneholder blyanter, kladdebøker og viskelær. Toalettartikler, som for eksempel sjampo og bleier (størrelse 3 og 4), er også mangelvare i Estland. Skolemateriell/toalettartikler kan gis istedenfor, eller i tillegg til, gaver med brukte klær og leker.  

Husk: Det er veldig viktig at lekene og klærne er rene og hele! Gavene skal pakkes i gjennomsiktig plast (f.eks. store brødposer), og med ensynlig gavelapp (til jente eller gutt, og ca. alder) inni gaven.Skolemateriell/toalettartikler må være ubrukt.  

Mette Berger fra organisasjonen NOGE besøker skolen den siste uka før jul og forteller om prosjektet. Du kan også lese mer om hjelpearbeidet på http://www.gatebarna.com      

Takk for at dere hjelper oss å hjelpe!  

Hilsen oss på Bogafjell skole.


I vedlegg til høyre er foreløpig skolerute for skoleåret 2017-18. Endelig skolerute vedtas av skolens Samarbeidsutvalg i løpet av januar 2017. Vi legger likevel ut en foreløpig skolerute da vi får mange henvendelser om skoleoppstart/slutt og ferier. Disse vil ligge fast i endelig vedtatt skolerute.

Klikk på "les mer" for å finne vedlegget til foreløpig skolerute for 2017-18.


Oppdatert informasjon pr 01.09.2016: Vi har parfymeallergi i personalet på Bogafjell skole.

På grunn av dette vil vi henstille på det sterkeste til at det tas hensyn til disse forholdene og denne problematikken.

I praksis betyr dette at at ansatte, elever og foreldre ikke kan bruke parfyme på skolen.


Mandag 31.10.16 vedtok SU (samarbeidsutvalget ved skolen) en ny Handlingsplan for etgodt skolemiljø - også kalt Skolens sosiale handlingsplan.Den ligger nå ute på hjemmesiden vår - se vedlegg.

Årets TV-aksjon søndag 23. oktober 2016 i regi av Redd Barna skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

FAU Bogafjell fortsetter også i år den gode tradisjonen vi har med å koordinere og administrere innsamlingen i bydelen.
Vi er nå i gang med å kontakte alle klassene via klassekontaktene for å på plass bøssebærere til aksjonsdagen.

Les mer om TV-aksjonen og Redd Barna's rolle i arbeidet med å få hjelpen frem på http://www.blimed.no/tv-aksjonen-2016/tv-aksjonen-2016/

 


Se mer info under les mer

Endelig fredag!

Arrangement i Bogafjellhallen for 5. - 7. trinn

Se under les mer


Som i fjor, blir det i år også muligheter for leksehjelp for 3. - 6. trinn.

Tidspunkt: Mandager og onsdager kl 13.30-14.30

Påmelding med navn og klasse på elev fra dere foresatte, gjøres til:

3.- 4.trinn: Turid.norland@sandnes.kommune.no

5. trinn: Inger.oaland.sjursen@sandnes.kommune.no

6. trinn: Marina.slabinski@sandnes.kommune.no


Vi ønsker at Bogafjell skole skal være en røykfri skole - både i forhold til elever og ansatte. På bakgrunn av dette vil vi i tillegg henstille til foreldre/foresatte om at dette blir respektert også utenom ordinær skoletid.  I praksis betyr dette at vi henstiller til at det ikke blir røykt utendørs på skolens område. Den samme oppfordringen går selvsagt ut til alle som er leietagere på skolen. På forhånd takk for at du tar hensyn til dette.

FAU har i sitt møte 1. september 2015 vedtatt en klar anbefaling til alle foreldre om å vente til barnet går i 5. klasse før de sykler til og fra skolen. I en endring av Forskrift til opplæringsloven pr 2015, åpnes det for at foreldre selv kan bestemme når barnet kan få sykle til skolen. Trygg Trafikk anbefaler på generelt grunnlag at barn bør være mellom 10 og 12 år for å sykle i blandet trafikk.

Skolen slutter seg til FAUs og Trygg trafikks anbefaling. Skolen vil også på det sterkeste henstille alle syklende om å bruke hjelm til og fra skolen. Dersom sykkel skal brukes aktivt i undervisningen, er det påbudt med hjelm.


Trenger du hjelp med lekser?

Sandnes Røde Kors har mange frivillige som gjerne vil hjelpe deg.

Vi  starter opp etter ferien på biblioteket for barnetrinnet 23. august. Vi har også tilbud på Lura Bydelshus for alle trinn fra 23. august. Tilbudet er gratis.

Vi har ikke tilbud i skoleferier, men ellers kan du bare møte opp. Sandnes bibliotek, 4, 5, 6. og 7. kl:  tirsdager kl. 15 - 17.

Lura Bydelshus, alle trinn:  tirsdager kl 16 - 18.    

 

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte Marit Øydne tlf. 90913526 eller Helle Aanonsen tlf. 91386188.                       


Det er kjekt med dyr, men ikke alle er like trygge på disse.

Dersom du har med hund til skolen eller passerer skoleområdet med hund, ber vi om at båndtvangen respekteres.

Forlat heller ikke hunden fastbundet uten tilsyn i dette området.

Vi ønsker at alle som ferdes på området skal kunne føle seg trygge.


Det var hele 188 deltagere fordelt på 43 lag i kretsmesterskapet for skolelag 2016 som ble avholdt i de flotte lokalene til Sandnes videregående skole i helga.