Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51686800 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<mai 2016><<
mai 2016
mtotfls
25262728293001
02030405060708
09101112131415
16171819202122
23242526272829
30310102030405

Velkommen til Bogafjell skole.

Hvis du har problemer med å lese PDF-filer, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader. 

Trenger du hjelp med lekser? Sandnes Røde Kors har mange frivillige som gjerne vil hjelpe deg. Vi starter opp på biblioteket for barnetrinnet 5. januar og for ungdomstrinnet 12. januar. Vi har også tilbud på Lura Bydelshus for alle trinn fra 12. januar.

http://www.lusfrinorge.no/

Tusen takk til alle dere foreldre som gjorde en flott innsats på dugnaden torsdag 21. april. Det var et vakkert syn som møtte oss fredag morgen! Ingenting er som når det er ryddig og fint rundt omkring - og det titter blomster opp av blomsterkassene etter en lang vinter! TUSEN TAKK alle sammen!!!

 


Tusen takk til alle som på en eller annen måte har bidratt i årets solidaritetsaksjon. Elever og ansatte har fått utfoldet sin kreativitet til produksjon av produkter og aktiviteter til inntekt for skoleprosjekt i Bangladesh. Foreldre, foresatte, besteforeldre og søsken har tømt lommene for å sikre seg nyttige gjenstander, for en godbit i kafeen og i lek på en av aktivitetene. Torsdag 7. april ble en skikkelig folkefest på Bogafjell, med yrende liv og masse god stemning. Fantastisk å se et så stort engasjement til inntekt for en god sak.

Foreløpig er det samlet inn 65 500 kr til årets solidaritetsaksjonen.

Bilde viser 3 av elevene som privat samlet inn over 300,- til aksjonen ved å bake og selge muffins i nabolaget ...

 


Ønsker du å spille et instrument, danse, lære mer om drama/ teater, skrivekunst eller er du interessert i kunstfag? Nå er det tid for å søke plass på Sandnes kulturskole. Vi tilbyr opplæring på mange ulike instrumenter, dans, drama/teater, kunstfag og skrivekunst. Søknadsfrist er 1. mai for skoleåret 2016/17. På våre nettsider www.sandneskulturskole.no finner du all informasjon om fagene. Her er også direkte link til søknadsskjema. Velkommen til Sandnes kulturskole! Tlf.: 51921520 Mail: kulturskolen@sandnes.kommune.no Facebook: www.facebook.com/sandneskult

Barn hjelper barn i Bangladesh. Elever og lærere arrangerer i år den etter hvert så tradisjonsrike Solidaritetsaksjonen for å støtte Hei verdens prosjekter. I den forbindelse har vi gleden av å invitere foreldre/foresatte og søsken til aksjonskveld på skolen. Denne kvelden er obligatorisk for elevene.  

Dag: Torsdag 7. april  

Tid: Fra kl. 17.00 – 19.00 NB: Dørene åpner kl. 17.00                                                               

Det blir bl.a.: Parkeringsavgift kr. 10,- Matsalg i ulike klasserom Salg av elevprodukter samt produkter fra Hei Verden i ulike klasserom Lotterier   De som skal levere kaker og drikke leverer dette på tekstilrommet torsdag 7. april mellom kl. 16.30 – 17.00.  Husk å merke med navn og klasse. Kanner og fat/langpanner hentes samme dag frem til kl. 19.30. Det som ikke blir hentet, settes i gangen ved hovedinngangen, og kan hentes dagen etterpå.   Husk å ha med småpenger til kjøp av varer og elevprodukter.    

Hjertelig velkommen!  


På Vitenfabrikken har de en kodeklubb hvor barn fra 8 år og oppover kan delta. Se mer info på https://kodeklubbenvitenfabrikken.wordpress.com/  

FAU, Bogafjell inviterer til temakveld: Onsdag 16. mars kl 19.00 på Høyland u-skole (gymsal)  

Frode Jøssang har jobbet i 35 år med barn og unge. Frode jobber på Ramsvik skole som er en del av Lenden skole og ressurssenter. Han har holdt flere foredrag for foreldre og lærere om ulike tema som handler om barns og unges oppvekst.

Tema for kvelden er «Vennskap, relasjoner og forebygging av mobbing.»

Alle foresatte og ansatte oppfordres til å sette av kvelden! Hjertelig velkommen!  


Det var hele 188 deltagere fordelt på 43 lag i kretsmesterskapet for skolelag 2016 som ble avholdt i de flotte lokalene til Sandnes videregående skole i helga.

Skolene skal hvert år gjennomføre en del kartleggingsprøver. Her er litt mer info om prøvene og på hvilken tid prøvene avholdes. Det finnes både obligatoriske prøver og frivillige prøver. Bogafjell skole gjennomfører både de obligatoriske og frivillige.

Se link nedenfor:

http://www.udir.no/Vurdering/Kartlegging-gs/Artikler-kartlegging/informasjon-om-kartleggingsprover/Er det noen som kan låne oss bord/stoler?  FAU har i mange år hatt ansvaret for 17. mai arrangementet i Bogafjell bydel sammen med Buggeland skole. Tidligere år har vi avholdt arrangementet på Bogafjell skole hvor vi har benyttet gymsalen som kafé.   Som dere alle vet, så ble gymsalen i fjor ombygd til klasserom pga kapasitetsproblemer, noe som gjør at skolen ikke lenger har egen gymsal. Det ble derfor besluttet å flytte hele arrangementet til Bogafjellhallen.

Skolen har nå fått ny hjemmeside. Sideoppsettet vil justeres og tilpasses i tiden fremover, og mer informasjon kommer fortløpende. Husk på å abonnere på trinnet ditt barn går på. 

Da nærmer det seg vinterferie.

Vi trenger å få vite hvilke barn som kommer på SFO i vinterferien og hvilke barn som har fri.


Tur til skøytebanen på toppen av Bogafjell.