Meny
Velg seksjon Forside
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51686800 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<februar 2017><<
februar 2017
mtotfls
30310102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27280102030405
06070809101112

Velkommen til Bogafjell skole.

Hvis du har problemer med å lese PDF-filer, kan du laste ned Adobe Acrobat Reader. 

Godt nytt år alle sammen!

Vi har en del gjenglemte klær/sko på skolen. Disse må hentes innen fredag 20. januar kl 14.00. Etter dette vil det som måtte ligge igjen kjøres til Fretex. Klærne/skoene ligger på noen bord i gangen ved hovedinngangen.


Endelig fredag!

Arrangement i Bogafjellhallen for 5. - 7. trinn

Se under les mer


Se mer info under les mer

Skolen og FAU er opptatt av trafikksikkerhet og denne gangen er det et særlig fokus på elevene som sykler til skolen. Når elevene sykler til skolen er det viktig at sykkelen er i orden og at særlig lys og bremser virker slik de skal - i tillegg til bruk av hjelm.

I løpet av januar vil politiet komme til skolen på uanmeldt besøk og informere elevene som sykler om hvor viktig det er at sykkelen er i orden og om hjelmbruk. I den forbindelse oppfordrer vi alle om å påse at sykkelen til eleven er i den stand den bør være og samtale med barnet om viktigheten av å bruke hjelm. Vi minner også om hvor viktig det er å være synlig for alle myke trafikanter. Derfor oppfordrer vi også alle om å samtale om bruk av refleks.

På forhånd takk!


FAU Bogafjell skole har gleden av å invitere store og små i bydelen vår til bingokveld torsdag 19. januar, kl. 18:00 – 20:00.

Vi møtes i Bydelssalen Bogafjell Kirke, og håper mange av Dere har anledning til å sette av denne kvelden til litt spenning og kanskje stifte noen nye bekjentskaper. Det vil være salg av bingobrett, saft, kaffe, kaker, popkorn og vi har, tradisjonen tro, flotte gevinster. Ta med småpenger! Bingobrett koster kr. 25. Overskuddet går til FAU og kommer dermed skolebarna og bydelen til gode.

Velkommen til en spennende og sosial kveld!


Trenger du hjelp med lekser? Sandnes Røde Kors har mange frivillige som gjerne vil hjelpe deg.

Vi  starter opp etter juleferien 10. januar både på Lura Bydelshus og på Sandnes bibliotek.

Tilbudet er gratis. Vi har ikke tilbud i skoleferier, men ellers kan du bare møte opp.  

Sandnes bibliotek, 4, 5, 6. og 7. kl:  tirsdager kl. 15 - 17.   Lura Bydelshus, alle trinn:  tirsdager kl 16 - 18.  

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du kontakte Marit Øydne tlf. 97637059 eller Helle Aanonsen tlf. 91386188.  


Det er trangt om plassen på parkeringsplassen på skolen. De plassene vi har må være forbeholdt personalet på skolen.Alle må også parkere på oppmerkede plasser.

For å unngå farlige situasjoner - og ulykker - henstiller vi foreldre som skal følge barna til skolen om å bruke føttene.  Når det gjelder elever og sykling til og fra skolen, anbefales dette først fra 5. klasse.

Må du som forelder imidlertid bruke bil, vil vi be om at du slipper barna av ved Helgø.  Derfra kan de gå trygt på gangstien opp til skolen. Busslommen utfor skolen er et annet alternativ - fra denne går det gangsti rett inn i skolegården.

Unngå for all del å kjøre inn på skoleplassen i tida rundt skolestart på morgenen og skoleslutt på ettermiddagen. Dette er meget viktig for oss, og vi ber derfor alle følge dette. Takk skal dere ha!


I vedlegg til høyre er foreløpig skolerute for skoleåret 2017-18. Endelig skolerute vedtas av skolens Samarbeidsutvalg i løpet av januar 2017. Vi legger likevel ut en foreløpig skolerute da vi får mange henvendelser om skoleoppstart/slutt og ferier. Disse vil ligge fast i endelig vedtatt skolerute.

Klikk på "les mer" for å finne vedlegget til foreløpig skolerute for 2017-18.


Oppdatert informasjon pr 01.09.2016: Vi har parfymeallergi i personalet på Bogafjell skole.

På grunn av dette vil vi henstille på det sterkeste til at det tas hensyn til disse forholdene og denne problematikken.

I praksis betyr dette at at ansatte, elever og foreldre ikke kan bruke parfyme på skolen.


Mandag 31.10.16 vedtok SU (samarbeidsutvalget ved skolen) en ny Handlingsplan for etgodt skolemiljø - også kalt Skolens sosiale handlingsplan.Den ligger nå ute på hjemmesiden vår - se vedlegg.

Årets TV-aksjon søndag 23. oktober 2016 i regi av Redd Barna skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

FAU Bogafjell fortsetter også i år den gode tradisjonen vi har med å koordinere og administrere innsamlingen i bydelen.
Vi er nå i gang med å kontakte alle klassene via klassekontaktene for å på plass bøssebærere til aksjonsdagen.

Les mer om TV-aksjonen og Redd Barna's rolle i arbeidet med å få hjelpen frem på http://www.blimed.no/tv-aksjonen-2016/tv-aksjonen-2016/

 


Som i fjor, blir det i år også muligheter for leksehjelp for 3. - 6. trinn.

Tidspunkt: Mandager og onsdager kl 13.30-14.30

Påmelding med navn og klasse på elev fra dere foresatte, gjøres til:

3.- 4.trinn: Turid.norland@sandnes.kommune.no

5. trinn: Inger.oaland.sjursen@sandnes.kommune.no

6. trinn: Marina.slabinski@sandnes.kommune.no


Vi ønsker at Bogafjell skole skal være en røykfri skole - både i forhold til elever og ansatte. På bakgrunn av dette vil vi i tillegg henstille til foreldre/foresatte om at dette blir respektert også utenom ordinær skoletid.  I praksis betyr dette at vi henstiller til at det ikke blir røykt utendørs på skolens område. Den samme oppfordringen går selvsagt ut til alle som er leietagere på skolen. På forhånd takk for at du tar hensyn til dette.

FAU har i sitt møte 1. september 2015 vedtatt en klar anbefaling til alle foreldre om å vente til barnet går i 5. klasse før de sykler til og fra skolen. I en endring av Forskrift til opplæringsloven pr 2015, åpnes det for at foreldre selv kan bestemme når barnet kan få sykle til skolen. Trygg Trafikk anbefaler på generelt grunnlag at barn bør være mellom 10 og 12 år for å sykle i blandet trafikk.

Skolen slutter seg til FAUs og Trygg trafikks anbefaling. Skolen vil også på det sterkeste henstille alle syklende om å bruke hjelm til og fra skolen. Dersom sykkel skal brukes aktivt i undervisningen, er det påbudt med hjelm.