topLogoSpacer

 
 
 
 

 
 
 

 
 

Bogafjell skole

1.  2.  3.  4.  5.  6.  7.  SFO  

Parfymeallergi på skolen
Publisert: 13.04.2015 skrevet av: JS

picture

Oppdatert informasjon pr 01.10.2015: Vi har parfymeallergi i personalet på Bogafjell skole.

På grunn av dette vil vi henstille til at det tas hensyn til disse forholdene og denne problematikken .

I praksis betyr dette at at ansatte, elever og foreldre ikke kan bruke parfyme på skolen.

Flott joggeinnsats!
Publisert: 29-09-2015 skrevet av: JS

Her om dagen gjennomførte vi den årlige joggedagen på Bogafjell. Vi så utrolig mange ivrige elever med flott innsats og i fint driv langs løypa. Før målgang hadde mange også krefter igjen til en ekstra spurt! I tillegg til den flotte innsatsen rundt Stokkelandsvannet gav elevne en samlet sum på kr 8732 til SOS-Barnebyer. Tusen takk til alle! 

Parkeringsforholdene på skolen - oppdatert informasjon
Publisert: 22.09.2015 skrevet av: JS

picture

Det er trangt om plassen på parkeringsplassen på skolen. De plassene vi har må være forbeholdt personalet på skolen.Alle må også parkere på oppmerkede plasser.

For å unngå farlige situasjoner - og ulykker - henstiller vi foreldre som skal følge barna til skolen om å bruke føttene.  Når det gjelder elever og sykling til og fra skolen, anbefales dette først fra 5. klasse.

Må du som forelder imidlertid bruke bil, vil vi be om at du slipper barna av ved Helgø.  Derfra kan de gå trygt på gangstien opp til skolen. Busslommen utfor skolen er et annet alternativ - fra denne går det gangsti rett inn i skolegården.

Unngå for all del å kjøre inn på skoleplassen i tida rundt skolestart på morgenen og skoleslutt på ettermiddagen.

Austrått IL inviterer til minivolleyball
Publisert: 22-09-2015 skrevet av: JS

 Austrått IL inviterer barn i 3.-7. klasse til minivolleyball i Bogafjellhallen hver tirsdag kl 18.00-19.30. Har du spørsmål, vennligst kontakt Oddveig Obrestad på tlf 99 22 82 02 eller e-post oddveigobrestad@hotmail.com.

 

file
Minivolleyball i Bogafjellhallen 2015.pptx

 

 

 

 

 

 

En liten hilsen fra rektor!
Publisert: 09.09.2015 skrevet av: JS

Hei alle sammen – elever, foresatte og ansatte!

Først og fremst tusen takk til alle som har ønsket meg velkommen til Bogafjell skole. På mandag hadde jeg min første ordentlige arbeidsdag her, selv om jeg har vært innom noen ganger tidligere for å hilse på og få vite litt om skolen.

Det er spennende å komme til en ny arbeidsplass og en ny skole. Mye er nytt, det er masse å sette seg inn i, men jeg får ta en dag av gangen. Jeg har allerede merket meg at skolen har mange flotte kvaliteter og dyktige folk. Det er et flott utgangspunkt. Sammen skal vi arbeide for elevenes beste.

Jeg ønsker også et utstrakt samarbeid med dere foreldre/foresatte. Det er viktig at vi snakker godt sammen om det som er aller viktigst for oss – at elevene skal ha en meningsfylt skolehverdag og oppleve mestring ut fra sine forutsetninger.

En liten ekstra hilsen til alle dere elever: Gjør ditt beste alltid, vær real og grei. Det kan forresten like mye være en hilsen til oss voksne :)

 

Med ønske om god dialog og godt samarbeid!

Mange hilsener fra

Jørgen Slyk

 

Se flere forsideartikler >>

 
 
.