Meny
Velg seksjon FAU/SU
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Bogafjellbakken 1 4324 Sandnes
Telefon: 51338700 Send oss e-post
Redaktør: Jørgen Slyk
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Det ble valgt nytt styre i FAU Bogafjell skole under årsmøtet tirsdag 4. oktober 2017 og det nye styret ble konstituert samme dag. Randi Oftedal valgte å tre ut og vi takker for lang og god tjeneste.

Styret FAU Bogafjell skole:

Jan Ove Johansen – Styreleder
Mobil: 932 00 824, e-post: jan.ove.johansen@stavanger.kommune.no

Jan Erik Norland - Nestleder
Mobil: 909 35 777, e-post: jan-norland@lyse.net

Kjetil Jensen – Kasserer
Mobil: 480 64 597, e-post: kjensen@lyse.net

Annette Bø Berge – sekretær

Monica Byberg Johansen
Mobil: 975 89 737, e-post: monica-klassekontakt@hotmail.com

Therese Nesse
Mobil: 971 45 159, e-post: therese.nesse@yahoo.no

Eldrid Robberstad


 

Endelig saksliste:
1. Valg av møteleder og referent
2. Godkjenning av saksliste
3. Gjennomgang og godkjenning av årsmelding
4. Gjennomgang og godkjenning av regnskap
5. Gjennomgang og godkjenning av budsjett 2018
6. Valg av styremedlemmer og styrets sammensetning


Styret i FAU Bogafjell skole har valgt å registrere foreningen i foretaksregisteret i Brønnøysund. Organisasjonsnummeret til FAU Bogafjell skole er 918 381 678. Styret har, i samarbeid med skolens administrasjon, opprettet vedtekter for FAU Bogafjell skole som er meldt inn til Brønnøysundregisteret. Vedtektene for FAU Bogafjell skole finner du i menyen til høyre på siden til FAU/SU under fanen Styret/vedtekter. FAU Bogafjell skole har som følge av dette fått nytt kontonummer 3205.24.48955.

FAU Bogafjell skole har opprettet avtale med Vipps og mCash slik at betalinger ved arrangementer kan gjøres via mobiltelefon. Dette ble første gang tatt i bruk på 17. mai arrangementet i Bogafjellhallen for to uker siden.

FAU Bogafjell skole har opprettet kundekort hos Sola Storcash som kan brukes til innkjøp av brus/pølser/diverse i forbindelse med arrangementer i regi av skolen og/eller FAU Bogafjell skole. De har også returordning på varer i uåpnet emballasje. Kortet ble brukt i forbindelse med innkjøp av varer til 17. mai arrangementet.

Alle utlegg i regi av FAU Bogafjell skole vil bli utbetalt ved innlevering av refusjonsskjema og kvittering/faktura. Refusjonsskjemaet finner du under fanen Kasserer/økonomi.  

Eventuelle spørsmål kan rettes til styrets leder Jan Ove Johansen mobil 932 00 824 eller kasserer Kjetil Jensen mobil 480 64 597.


Det ble valgt nytt styre i FAU Bogafjell skole på årsmøtet tirsdag 4. oktober 2016 og det nye styret ble konstituert samme dag. Borgar Haugseth og Arne Askedal valgte å tre ut og vi takker for lang og god tjeneste.

For det første er det viktig å si at vi har fått på plass nok bøssebærere til årets TV-aksjon på søndag 23.10.
En stor takk til alle klassekontakter som har respondert i god tid før aksjonsdagen og en stor takk til alle dere som har sagt JA til å være bøssebærer.
Nok en gang viser dette at ikke bare fungerer årshjulet helt til sin hensikt, men at innbyggerne våre i bydelen stiller opp for å hjelpe andre mennesker i nød. En stor takk til dere alle!

VIKTIG INFORMASJON - OPPMØTESTED
Oppmøtested i år vil være Bogafjell kirke som tidligere, men i år skal du ikke gå inn hovedinngangen til kaféen, men rundt på siden (mot fotballbanen) og inngangen inn til Bydelssalen

Det vil være skiltet, men allikevel greit å nevne.

Lykke til med innsamlingen for en meget god sak.

mvh
Borgar Haugseth
FAU