Meny
Velg seksjon Forside
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland
Fravær og permisjon
Meld fravær her
Søk permisjon her
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2017><<
september 2017
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
sep
27
2017
10.trinn: Jeg vil vaske byen ren - forestilling på Kilden
Hele dagen
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Søk i skolebiblioteket
Søk i skolebiblioteket
Søk om å slette fravær her
Søk om å slette fravær her
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

De aller fleste barn og unge går på skolen hver dag. I løpet av ti år har elever fravær fra skolen, det kan skyldes sykdom eller skade, legeti­me, spesielle familiære hendelser og kanskje en forsovelse eller to...
Når en elev er mye borte fra skolen, kan det få store konsekvenser for eleven. Ved stort fravær er det alltid tre parter som er en del av løsningen: skolen, foresatte og eleven selv. For grunnskolen i Kristiansand kommune er det utarbeidet en felles prosedyre for oppfølging av fravær, uavhengig av omfang og årsak.

Fravær meldes til skolen på tlf 380 58 660, på mail post.haumyrheia.skole@kristiansand.kommune.no eller på sms eller mail direkte til kontaktlærer


Helt siden 1979 har Kristiansand hatt en helt spesiell kontakt med byen Rajshahi i Bangladesh. Nå får to heldige niendeklassinger sjansen til å besøke Rajshahi og ta med inntrykk derfra hjem igjen.

Ved oppstart av nytt skoleår for 8.trinn og for nye elever på 9. og 10.trinn er det en del dokumenter, avtaler og valg som må leses og signeres av foreldre/foresatte. Nedenfor kan du lese informasjonen du trenger, og nederst finner du ei lenke til svarskjemaet du signerer i. Du signerer for tre år, men ønsker du å endre på noen av valgene; skolegudstjeneste, bading og fotografering, gjøres dette ved å sende en epost til skolen.

Du finner beskrivelse og svarskjema her


Onsdag 23.august er det oppstart for elever som har kinesisk og fransk på KKG.
All undervisning er fra klokken 14.00 - 16.00

Litt kort informasjon:

8.trinn:
Elevene møter i hallen kl 13.15 og tar følge med Agnes og Adele i 9C.
Første gang må elevene ha med 44 kr til bussbillett (disse pengene får de igjen ved å levere bussbillettene til Wanja på kontoret). De kan også få penger til billett ved å gå innom Wanja før lunsj onsdag.
Elevene får busskort (verdikort) av Wanja før onsdag 30.august til bruk fremover.

9. & 10.trinn:
Ta med deg verdikortet du fikk i fjor. Er det tomt for penger, må også du ta med deg penger til bussbillett ev gå innom Wanja og få penger til billett av henne. Verdikortet leveres til kinesisklæreren og du får et nytt kort av Wanja før onsdag 30.august.


Vi vil informere om et par ting som er litt endret i forhold til tidligere:

• Underskrift på utleveringsavtalen ang elev-PC er nå digital og gjøres på vår webside. Alle foreldre må gjøre dette innen 1.september.
Dere finner skjemaet her

• Kristiansand kommune har fått nytt administrativt system der foreldre kan få tilgang til timeplaner og følge med på fravær og terminkarakterer. På skolens hjemmeside ligger det ei lenke som benyttes: ISTskole – foresatt. Det er pålogging med MinID og dere logger på med eget navn, ikke elevens sitt. Her er dere selv ansvarlige for å kontrollere/oppdatere rett postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Er adressen feil, meldes adresseendring til Folkeregisteret. (systemet henter opplysningene der)
Foreldremenyen er enkel og den vil bli vist på foreldremøtet 29.august.
Det er ikke farlig å trykke rundt litt for å gjøre seg kjent.

• Det er mobilfrie timer og friminutt på skolen, i første omgang, frem til høstferien. Det betyr at om mobiltelefonen er med på skolen skal den ligge i sekken i timene og i lomma i friminuttene. Om noen av elevene gjentatte ganger «glemmer seg» eller nekter å gjøre som læreren sier, vil vi hjelpe til, og passe på telefonen på kontoret ut skoledagen. Skolen vil legge til rette for og arrangere ulike aktiviteter i friminuttene for å minske «mobilsuget» en del

.• Merk deg at tidspunkt for felles foreldremøte og møte for hver enkelt klasse er 29.august kl 18.30. Kort felles info i gymsalen før de separate klasseforeldremøtene. Vi håper å treffe alle her.


Skolemelk.no har endret navn til Skolelyst.no

Sjekk ut 9. trinns Landart kunst på instagram #Haumyrheia_landart 

Skolens styre har nå vedtatt ny standard for skoleturer på 10.trinn. Denne standarden gjelder for de som nå går i 8.trinn og videre for årskull yngre enn det.

Standarden er å lese i vedlegget som du finner ved å klikke "les mer".


I denne uka skjedde det et uhell med en av våre syklende elever på vei hjem fra skolen. Det gikk heldigvis bra denne gangen!

Skolen vil minne om at hjelm på hodet er en enkel og virkningsfull forsikring når du sykler.


Det er kjempefint at elevene sykler/går til skolen, noe mange også gjør.

Beboere i Gudbrandslia har et sterkt ønske om at elevene som parkerer syklene sine på lekeplassen og i veien heller kan parkere syklene 50-60m lenger nede ved de større lekeplassene i nærheten av hovedveien. Det byr på litt problemer for små barn når sykler låses fast til lekeapparatene.

Herved informert til de det gjelder.