Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolecup i fotball

Denne gang var det Hana skole som inviterte til skolecup i fotball. Vi har sporty elever, så det ble raskt bestemt at hele trinnet skulle sykle til Hanafjellet. Siste bakken opp til toppen var god oppvarming for både fotballlag og supportere!

Første kampen var et nytt lokaloppgjør mot Sørbø. Ganddal var det førende laget, men Sørbø klarte å ta ledelsen på en kontring. Heldigvis utlignet Ganddal minutter etterpå. Selv med mange store sjanser, endte kampen til slutt 1-1.

Neste kamp mot Aspervika ble tøff. Vi møtte et spillende og svært godt organisert lag og resultatet ble nedslående for Ganddal.

Siste kamp var mot hjemmelaget Hana. Her var vi på forhånd advart mot gode spillere. Kampen startet jevnt og Ganddal holdt tett bakover i lang tid. Mot slutten av første omgang klarte likevel Hana å score. Ganddalspillerne fortsatte å jobbe godt, men det holdt dessverre ikke.

Selv med en uavgjort og to tap, var det grei stemning blant spillerne. Kanskje var det tanken på den nært forestående ferien som var med og løftet humøret? Uansett var det en positiv gjeng, både spillere og supportere, som tok fatt på hjemturen.