Meny
Velg seksjon 2. trinn A
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Se video fra rektor her.

Hurra! Endelig - etter mange ukers øving er dansevideoen klar! (Takk til Haavard C Håve for filming!) Videoen er nå på NRKsuper, så snart er vi verdensberømte i Norge:)

NRKsuper: Ganddal Skole


På fredag sender skolen ut påloggingsinformasjon til foresatte om foreldreundersøkelsen. Det går ut en (1) epost per elev til en (1) av de foresatte.  Dersom dere har flere barn på skolen, får dere flere eposter. Skolen ber om en (1) besvarelse pr elev.


Hvert år er elevene på 5.-7. trinn med på Utdanningsdirektoratets elevundersøkelse. Formålet med undersøkelsen er at elevene skal få si sin mening om hvordan de har det på skolen, og for at skolen hele tiden skal kunne utvikle og forbedre elevenes læringsmiljø.

Hei alle flotte foresatte ved Ganddal skole! På grunn av den generelle covid-19 situasjonen har vi opprettet et digitalt registreringsskjema som vi ønsker dere bruker når dere er på besøk hos oss. Kort eller langt besøk, så lenge du skal inn i skolebygningen vår må du registrere deg. Du kan scanne QR koden (se vedlegg). Denne koden henger ved alle ytterdører på skolens bygning eller du kan gå inn via denne linken https://forms.gle/o3ScgHC2KzxYjHf59  

Ganddal skole har fått en hjertesone rundt seg. Det vil si at områdene nærmest skolen er bilfrie soner. Dette er for å unngå farlige situasjoner rundt skolen med mange biler som stopper og rygger. Alle elever oppfordres til å gå til skolen. Er man helt nødt til å kjøre en dag, er det etablert en droppsone, hvor bilene kan kjøre inn og ut på framsiden av bydelshuset. Videoen viser hvor det er lov å levere barn, dersom dere kjører.

Her kan du lese mer om bestilling av skolemelk: Skolelyst


Ganddal skole bruker en digital meldingsbok for kommunikasjon mellom skole og hjem. Den heter Transponder Meldingsbok og kan lastes ned som app i App store og Google play. Søk der etter “Transponder Meldingsbok”. I tillegg kan tjenesten brukes fra nettleser (transponder.no). 

Systemet sørger for at foresatte kan gi en kort beskjed og melde inn fravær til lærer(-e)/skole-lærer(-e) og at skole kan sende korte beskjeder til alle foresatte eller et utvalg, for eksempel til en klasse eller et trinn. Med første gangs pålogging via ID porten sikrer vi høyt nivå av sikkerhet for både foresatte og ansatte. Alle som logger seg inn i sitt/sine barns digitale meldingsbøker ser hvem som til enhver tid har brukertilgang.

Logg deg rett inn i appen og aksepter push-varsler for å holde deg oppdatert i sanntid eller bruk Transponder i nettleser fra https://www.transponder.no/meldingsbok/