Meny
Velg seksjon 3. trinn A
1. trinn
2. trinn
3. trinn
4. trinn
5. trinn
6. trinn
7. trinn
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Ganddal skole har fått en hjertesone rundt seg. Det vil si at områdene nærmest skolen er bilfrie soner. Dette er for å unngå farlige situasjoner rundt skolen med mange biler som stopper og rygger. Alle elever oppfordres til å gå til skolen. Er man helt nødt til å kjøre en dag, er det etablert en droppsone, hvor bilene kan kjøre inn og ut på framsiden av bydelshuset. Videoen viser hvor det er lov å levere barn, dersom dere kjører.

Her kan du lese mer om bestilling av skolemelk: Skolelyst


Ganddal skole bruker en digital meldingsbok for kommunikasjon mellom skole og hjem. Den heter Transponder Meldingsbok og kan lastes ned som app i App store og Google play. Søk der etter “Transponder Meldingsbok”. I tillegg kan tjenesten brukes fra nettleser (transponder.no). 

Systemet sørger for at foresatte kan gi en kort beskjed og melde inn fravær til lærer(-e)/skole-lærer(-e) og at skole kan sende korte beskjeder til alle foresatte eller et utvalg, for eksempel til en klasse eller et trinn. Med første gangs pålogging via ID porten sikrer vi høyt nivå av sikkerhet for både foresatte og ansatte. Alle som logger seg inn i sitt/sine barns digitale meldingsbøker ser hvem som til enhver tid har brukertilgang.

Logg deg rett inn i appen og aksepter push-varsler for å holde deg oppdatert i sanntid eller bruk Transponder i nettleser fra https://www.transponder.no/meldingsbok/ 


Tusen takk til alle elever, foresatte og ansatte. Dere har gjort en helt utrolig innsats i disse spesielle ukene. Nå ønsker vi dere alle en riktig god påske! 

Vi kunne ikke være dårligere enn andre, og måtte derfor ta utfordringen. Her ser dere hvordan det gikk:) 


Dette er svært spesielle dager for oss alle. Dere og elevene våre har fått hverdagen snudd på hodet, og lærerne våre får helt nye utfordringer med å tenke helt annerledes når det gjelder å undervise. Disse utfordringene har de tatt på strak arm, og vi skal være stolte over det de har lagt opp til og planlagt gjennomført, så langt i denne merkelige, nye hverdagen. Meningsfulle oppgaver og annerledestenkning gir oss læring i ukene fremover. Tusen takk for godt og kreativt arbeid fra lærerne. Og tusen takk til dere foresatte for romslig og godt samarbeid så langt. 

Nå får vi bruke Chromebook’en for det den er verdt, og dra så mye læringsutbytte vi kan ut fra de forutsetningene vi har.Vi oppfordrer elevene våre og dere der hjemme, til å følge FHI sine anbefalinger og ikke være mange samlet hverken ute eller inne. Men bruk gjerne nærområdet til å gå turer og være ute innimellom skolearbeid og andre alternative oppgaver. 

Vask hender, ta vare på hverandre og vær friske. Sammen klarer vi dette. Oppdatert info kommer etter hvert.

 Mvh Rektor Gyro.


I skrivende stund ligger Ganddal skole på 1.plass totalt. Men for å vinne en dag i kongeparken er det gjennomsnittsplassering som teller! Har du et allerede registrert kort som ligger i en skuff og ikke blir brukt? Dette trekker ned snittet! Ta det frem, ut å gå!

(ikke registrer nye kort med mindre du virkelig har tenkt å gå for gull).


Skoleårets første hele uke er ferdig og elevene våre er kommet godt i gang med nytt skoleår. Sosialt samhold, regler og rutiner er noe vi øver på gjennom hele skoleåret, og ekstra mye nå i oppstarten.