Meny
Velg seksjon 1. trinn B
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes

     Ganddal skole tar nå i bruk en digital meldingsbok for kommunikasjon mellom skole og hjem. Den heter Transponder Meldingsbok og kan lastes ned som app i App store og Google play. Søk der etter “Transponder Meldingsbok”. I tillegg kan tjenesten brukes fra nettleser (transponder.no). Systemet sørger for at:-Foresatte kan gi en kort beskjed og melde inn fravær til lærer(-e)/skole-lærer(-e)/skole kan sende korte beskjeder til alle foresatte eller et utvalg, for eksempel til en klasse eller et trinnMed første gangs pålogging via ID porten sikrer vi høyt nivå av sikkerhet for både foresatte og ansatte. Alle som logger seg inn i sitt/sine barns digitale meldingsbøker ser hvem som til enhver tid kan lese og skrive i bøkene.

Logg deg rett inn i appen og aksepter push-varsler for å holde deg oppdatert i sanntid eller bruk Transponder i nettleser fra https://www.transponder.no/meldingsbok/ Så er det slik med alle nye systemer at vi må bli vant til å bruke dem,  men vi tror at etter kort tid vil dette oppleves som en grei og effektiv måte å kommunisere på i tillegg til e-post og telefon som før.


I skrivende stund ligger Ganddal skole på 1.plass totalt. Men for å vinne en dag i kongeparken er det gjennomsnittsplassering som teller! Har du et allerede registrert kort som ligger i en skuff og ikke blir brukt? Dette trekker ned snittet! Ta det frem, ut å gå!

(ikke registrer nye kort med mindre du virkelig har tenkt å gå for gull).


Nå kan dere melde elever på leksehjelp. Påmeldingsskjema finner dere linket til denne artikkelen eller under diverse dokumenter, som dere finner til høyre på forsiden. Utfylt skjema leveres til kontaktlærer.


Skoleårets første hele uke er ferdig og elevene våre er kommet godt i gang med nytt skoleår. Sosialt samhold, regler og rutiner er noe vi øver på gjennom hele skoleåret, og ekstra mye nå i oppstarten.