Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

FAU inviterer til nyttårsfest 24.januar.  Festen finner sted i skolens gymsal.

I år er festen gratis. Ingen påmelding. 

1-4.trinn: kl 17.30-19.00

5-7.trinn: kl 19.30-21.00

Det blir servering av pizzaboller og kaker.


Vi gratulerer Brage Fjælberg-Borsheim som distriktvinner i Lions sin tegnekonkurranse. Han er nå videre til landsfinalen som en av fem i hele Norge!

     Ganddal skole tar nå i bruk en digital meldingsbok for kommunikasjon mellom skole og hjem. Den heter Transponder Meldingsbok og kan lastes ned som app i App store og Google play. Søk der etter “Transponder Meldingsbok”. I tillegg kan tjenesten brukes fra nettleser (transponder.no). Systemet sørger for at:-Foresatte kan gi en kort beskjed og melde inn fravær til lærer(-e)/skole-lærer(-e)/skole kan sende korte beskjeder til alle foresatte eller et utvalg, for eksempel til en klasse eller et trinnMed første gangs pålogging via ID porten sikrer vi høyt nivå av sikkerhet for både foresatte og ansatte. Alle som logger seg inn i sitt/sine barns digitale meldingsbøker ser hvem som til enhver tid kan lese og skrive i bøkene.

Logg deg rett inn i appen og aksepter push-varsler for å holde deg oppdatert i sanntid eller bruk Transponder i nettleser fra https://www.transponder.no/meldingsbok/ Så er det slik med alle nye systemer at vi må bli vant til å bruke dem,  men vi tror at etter kort tid vil dette oppleves som en grei og effektiv måte å kommunisere på i tillegg til e-post og telefon som før.


Sommeren 2020 har SFO i Sandnes feriestengt i ukene 28-31 (6.7. – 2.8.)

Elevene får nå ta med maskinene hjem. Etter flere dagers grundige undersøkelser av chromebooken som begynte å brenne sist uke, har leverandøren nå funnet årsaken til branntilløpet. Undersøkelsene viser skade i batteriet som skyldes ytre påvirkning. Det er ikke påvist noen fabrikkfeil.- Vi har fått forsikringer fra leverandør om at chromebookene kan tas med hjem etter skoletid, sier IT-sjef Ole Kristain Risa.

Elever, foresatte og voksne på skolen har vært fantastisk blide, aktive og poeng-sankende i hele BeatTheStreet-perioden. Tusen takk til alle for det. 


Ønsker du å drive med orientering, fotball eller håndball? Ganddal IL er da plassen for DEG.