Meny
Velg seksjon Forside
Telefonveien 1, 4322 Sandnes Ganddal skole Postboks 583 , Ganddal 4302 Sandnes
Telefon: 51974920 Send oss e-post
Redaktør: Gyro Dahle Dragsnes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolestart høsten 2020

Skolen starter mandag 17.august. 2.-4.trinn starter kl 08.15 og møter ved sine respektive innganger. 5.-7.trinn møter kl 08.30 ved sine innganger.

Husk matpakke-det blir full skoledag. 2.-4.trinn slutter 13.30 og 5.-7-trinn slutter 14.00. Elever som går på SFO må ha to matpakker.

1.trinn møter ved flaggstanga kl 09.00 og skoledagen slutter 13.30. De med SFO plass starter på SFO rett etter undervisning. 


Skolen er plaget med ungdommer som kommer å bruker skolegården som oppholdsted

Nå kan du søke om plass på kulturskolen. 

Tusen takk til alle elever, foresatte og ansatte. Dere har gjort en helt utrolig innsats i disse spesielle ukene. Nå ønsker vi dere alle en riktig god påske! 

Vi kunne ikke være dårligere enn andre, og måtte derfor ta utfordringen. Her ser dere hvordan det gikk:) 


Tusen takk til dere alle for godt arbeid. Restriksjonene fortsetter i første omgang til og med 13.april, 2020. Mer og ny info kommer etter hvert. Vi får fortsette å stå sammen og følge opp elevene våre. Vi vet at det kan tære på tålmodigheten etter hvert, for både store og små. Og det er nå vi får vise utholdenheten vår. 


Nå som skolene er stengt pga koronasituasjonen legges skolehelsetjenesten ned på den enkelte skole.  Alle helsesykepleierne er i beredskap i forhold til andre arbeidsoppgaver i kommunen, og noen er allerede omplassert.Vi har i denne forbindelse opprettet en kontakttelefon for barn, ungdom og foresatte som ønsker kontakt med oss.Mer info om dette er lagt ut på helsestasjonstjenester- hjemmeside. Vi ber om at alle skoler legger nettadressen ut på  hjemmesiden

Maria helsesykepleier er tilgjengelig på den vanlige telefonen hennes, inntil videre. Dersom hun blir omdisponert kan Ganddal skoles elever og foresatte ringe oppsatte nummer fra lenkene. 

Med vennlig hilsen Olaug Kalberg Heggem                                                                                        

 Avdelingsleder skole barn 6-13 år

 Lene T LøvdalAvdelingsleder skole/ungdom 13-20 år