Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 38 12 72 20 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 700 12 Send oss e-post
Redaktør: Terje Alfsen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Torsdag 15.10.2020 markeres nasjonal refleksdag

Elevene får en refleksbrikke av Nullvisjon Agder og vi minner alle om viktigheten av det å være synlig i høstmørket langs veiene her på Flekkerøy.


FAU

Det arrangeres foreldremøter denne og neste uke. Foreldretillitsvalgte velges og de som skal sitte i FAU får innkalling til første møte når alle trinn har representantene klare.

Møtet er satt til onsdag 21. oktober kl. 18.00. Vi ordner stort nok rom med god avstand mellom deltakerne. 

GPS utgår dette skoleåret pga covid-19.


Mobilklokker / Smartklokker i skolen byr på et par utfordringer som er basert på elever og læreres personvern. Disse klokkene kan ta imot anrop uten at eleven fysisk godtar anropet. Elever og lærere kan altså i prinsippet bli avlyttet, og da er man straks inne på et felt som er problematisk.

Utfordringene løses greit ved at mobilklokkene behandles som mobiltelefoner: De skal ligge avslått i sekken i SFO- og skoletid. Til og fra skolen kan mobilklokker benyttes på lik linje med mobiltelefoner.


Onsdag 26.08.2020 dekket nettavisen n247.no vår lille "trafikkontroll" i krysset ved det gamle fergeleiet. Les saken her.

Vi ønsker generelt at alle foreldre abonnerer på nyheter på skolens hjemmeside. Det er spesielt viktig nå som smittevernsituasjonen endrer seg raskt.

Det er kun et par tastetrykk og tar ikke lang tid. På grunn av datasikkerhet må dette gjøres hvert skoleår. Ditt abonnement blir altså ikke fornyet automatisk.  

Slik gjør du: Gå inn i høyremenyen og trykk på Abonner på nyheter. Der velger du seksjon (forside og ditt/dine barns trinn) og skriver inn din epostadresse. Da får du melding og innhold på nyheter rett i din e-postkasse.

mobiltelefon går du inn på høyremenyen ved å velge den lille sorte/grønne pila til høyre (som du ser på bildet til denne nyhetssaken).

På forhånd takk!


Vi får flere henvendelser med spørsmål knyttet til covid-19 og smittevern.

Vi er klar over at dette er vanskelige vurderinger for foresatte, og det er ikke lett for skolen heller. Når vi får spørsmål må vi som regel inn og lese hva som står på informasjonssidene til Folkehelseinstituttet og Utdanningsdirektoratet sammen med dere.

Et råd fra oss er å først lese Udirs veileder. Der er det avsnitt om

- Når skal elever og ansatte møte på skolen? og

- Når skal elever og ansatte ikke møte på skolen?

Er dere fortsatt i tvil, så er det bare å ringe oss slik at vi sammen blir enige om hva som er klokt å gjøre.

Minner også om temasidene til FHI og helsenorge.no.


Trygg trafikk anbefaler ikke å ha elever i skolepatruljer som har ansvar i trafikken. Derfor starter vi ikke opp igjen med ordningen i høst.

Trafikk og skolevei er på sakslista i FAU og sikkerhet for barna prioriteres videre.