Meny
Velg seksjon Forside
Skole Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 381 27 220 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 70 012 Send oss e-post
Flekkerøy bibliotek Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 468 50 908
Redaktør: Eivind Pedersen
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Sterkere sammen for barn og unge - strategiplan for oppvekst 2020 - 2025

Sterkere sammen for barn og unge er kommunens strategiplan for oppvekst for perioden 2020-2024. Strategiplanen er forankret i kommuneplanens samfunnsdel Sterkere Sammen – Kristiansand mot 2030, og viser retning for ønsket utvikling.

Les mer om strategiplanen her.

 


Onsdag 24.03 ble det arrangert Amazing race på 6. trinn. 


Det er med vemod jeg slutter som rektor ved Flekkerøy skole. Elever og ansatte har vært enestående og det er ikke lett å forlate det gode miljøet som preger skolen. Fredag 26. mars er min siste dag på jobb og Eivind Pedersen blir nå konstituert rektor frem til sommeren. Ny rektor er på plass i august.


6.klasse på Flekkerøy skole vant Kahooten på livesending. 

1200 skoler var påmeldt. 33 000 elever deltok.

 


Mobilklokker / Smartklokker i skolen byr på et par utfordringer som er basert på elever og læreres personvern. Disse klokkene kan ta imot anrop uten at eleven fysisk godtar anropet. Elever og lærere kan altså i prinsippet bli avlyttet, og da er man straks inne på et felt som er problematisk.

Utfordringene løses greit ved at mobilklokkene behandles som mobiltelefoner: De skal ligge avslått i sekken i SFO- og skoletid. Til og fra skolen kan mobilklokker benyttes på lik linje med mobiltelefoner.


Vi ønsker generelt at alle foreldre abonnerer på nyheter på skolens hjemmeside. Det er spesielt viktig nå som smittevernsituasjonen endrer seg raskt.

Det er kun et par tastetrykk og tar ikke lang tid. På grunn av datasikkerhet må dette gjøres hvert skoleår. Ditt abonnement blir altså ikke fornyet automatisk.  

Slik gjør du: Gå inn i høyremenyen og trykk på Abonner på nyheter. Der velger du seksjon (forside og ditt/dine barns trinn) og skriver inn din epostadresse. Da får du melding og innhold på nyheter rett i din e-postkasse.

mobiltelefon går du inn på høyremenyen ved å velge den lille sorte/grønne pila til høyre (som du ser på bildet til denne nyhetssaken).

På forhånd takk!