Meny
Velg seksjon Forside
Skole Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 381 27 220 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 70 012 Send oss e-post
Flekkerøy bibliotek Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 468 50 908
Redaktør: Jarle Vik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Både SFO og skole starter opp på grønt nivå, og skoledagen kan gjennomføres som normalt. Det er ikke behov for inndeling/organisering i kohorter, men noen smitteverntiltak vil fortsatt være gjeldende:
1. Holde seg hjemme ved sykdom
2. God håndhygiene
3. Holde avstand mellom voksne.
Vi ønsker alle en riktig god skolestart, og velkommen tilbake til skolen etter ferien.

Regjeringen følger FHI sin anbefaling om å tilby koronavaksinasjon til ungdom i alderen 12 – 15 år. I Kristiansand vil dette skje klassevis i uke 37, 38 og 39. 

Dersom smitte oppdages i en barnegruppe eller i en klasse er det nå rutine at barnegruppa eller klassen testes med hurtigtest ute på barnehagen/skolen så snart som mulig, allerede på dag 1. Testing i regi av kommunehelsetjenesten er å anse som helsehjelp og det kreves samtykke fra foreldre til barn under 16 år. Forespørsel om samtykke sendes via epost til foresatte. Samtykke innhentes via digitalt skjema i samtykkeportalen.

Det er viktig at foresatte er klar over at barn som ikke testes må i 10 dagers karantene ved påvist smitte i gruppa/klassen.
Dersom du ikke har gitt digitalt samtykke og ønsker å gjøre det, men ikke har mottatt/slettet eposten med spørsmål om dette, ber vi deg om å kontakte skolen.

Les mer om Samtykke til Covid-testing på kommunens hjemmeside.

Les mer om testing i barnehage og skole på kommunens hjemmesider.


I fra høsten 2021 får 4. trinn et unikt tilbud når det gjelder musikkundervisning.

Sterkere sammen for barn og unge - strategiplan for oppvekst 2020 - 2025

Sterkere sammen for barn og unge er kommunens strategiplan for oppvekst for perioden 2020-2024. Strategiplanen er forankret i kommuneplanens samfunnsdel Sterkere Sammen – Kristiansand mot 2030, og viser retning for ønsket utvikling.

Les mer om strategiplanen her.

 


Mobilklokker / Smartklokker i skolen byr på et par utfordringer som er basert på elever og læreres personvern. Disse klokkene kan ta imot anrop uten at eleven fysisk godtar anropet. Elever og lærere kan altså i prinsippet bli avlyttet, og da er man straks inne på et felt som er problematisk.

Utfordringene løses greit ved at mobilklokkene behandles som mobiltelefoner: De skal ligge avslått i sekken i SFO- og skoletid. Til og fra skolen kan mobilklokker benyttes på lik linje med mobiltelefoner.


Vi ønsker generelt at alle foreldre abonnerer på nyheter på skolens hjemmeside. Det er spesielt viktig nå som smittevernsituasjonen endrer seg raskt.

Det er kun et par tastetrykk og tar ikke lang tid. På grunn av datasikkerhet må dette gjøres hvert skoleår. Ditt abonnement blir altså ikke fornyet automatisk.  

Slik gjør du: Gå inn i høyremenyen og trykk på Abonner på nyheter. Der velger du seksjon (forside og ditt/dine barns trinn) og skriver inn din epostadresse. Da får du melding og innhold på nyheter rett i din e-postkasse.

mobiltelefon går du inn på høyremenyen ved å velge den lille sorte/grønne pila til høyre (som du ser på bildet til denne nyhetssaken).

På forhånd takk!