Meny
Velg seksjon Forside
Skole Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 381 27 220 Send oss e-post
SFO Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 480 70 012 Send oss e-post
Flekkerøy bibliotek Sildenestangen 50 4625 Flekkerøy Telefon: 468 50 908
Redaktør: Jarle Vik
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Covid-19 situasjonen på skolen før jul

Alle felles arrangementer på tvers av trinn er avlyst. 

Så er vi bedt om å vise aktsomhet og ta hensyn til den lokale smittesituasjonen. Vi vurderer det slik at det derfor er noen arrangement som ikke kan gjennomføres slik vi hadde tenkt. Konsekvensene blir at alle fellessamlinger på tvers av trinn ikke blir gjennomført. Samlinger ute og juleavslutning med foresatte er også avlyst. Samlinger på trinnet i skoletiden blir gjennomført som planlagt.

Neste uke skulle vi også ha julegudstjeneste i kirka og alternativ juleavslutning. Disse er også avlyst. Vi jobber likevel med å finne en alternativ løsning for fremførelsen for 6.trinn.

Dette er til vanlig viktige arrangement for oss, men vi vurderer det slik at vi i den nåværende situasjon tenker det ikke er forsvarlig. Så håper vi dette vil føre til at vi ikke får en større smittespredning på skolen i førjulstida.

Vi understreker at elevene som er nærkontakter til smittede familiemedlemmer, kan gå på skolen. Foreldrene må da minst teste sine barn to ganger med 24 timers mellomrom. Barna kan sendes på skolen etter første negative test. Skolen stoler på foreldrenes vurdering om barna skal gå på skolen eller ikke. Slik situasjonen er, gjelder fortsatt anbefalingen om å holde elever hjemme som har symptomer.

Ved smitte på trinnet, vil skolen sende ut mail og SMS til foresatte om testing av barna. Vi ønsker da at alle barna tester seg og sender dem på skolen ved negativt prøvesvar på Covid-19 test.