Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
Vi har jobbet med koding og programmering siden januar, og vi har lært at koder må være presise for å fungere. I dag skulle roboten Katrine programmeres til å lage eggedosis, det ble et glimrende eksempel på at det ikke alltid er så enkelt å omsette teori til praksis!

4 lærere fra skolen har i dag vært på livredningskurs. Som skole legger vi stor vekt på utendørsaktiviteter, så et slikt kurs er viktig å ha i undervisningssammenheng. Takk til Tinn Montesorriskole som inviterte oss med på kurs!

Endelig kom dagen mange hadde ventet på. PYSJPARTY på SFO! Det ble en morsom ettermiddag med konkurranser, god mat og høy stemning!

Torsdag 10.06. var det endelig duket for grønt nivå og slutt på kohortrestriksjoner. Samtlige tre trinn tok i den anledning en fellestur og målet var Finntjønn innunder Breibununten i Atrå.

Noen valgte å slappe av, fiske og kose seg nede ved tjønna. Andre ville gå mer og tok turen opp til toppen av Breibunuten.

Turværet var akkurat passe fint med et svalende skylag, men sola dukket heldigvis opp i blant og lot oss få noen glimt av solformørkelsen i tolvtida denne dagen.

De som ville utfordre seg selv litt ekstra ble med i følget som tok «beinvegen» rett ned fjellsiden, mens resten av gjengen tok returen på den flotte stien fra Finntjønn ned til Nåse.