Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok

For en start vi har hatt på 2021! Vi startet dagen med en oppgave der elevene skulle svare på en del spørsmål. Et av spørsmålene var blant annet: Hva kan du bli flinkere til å bidra med hjemme? Vi fikk gode refleksjoner rundt dette, og kanskje det til og med kommer dere der hjemme til gode? 


 Hei og godt nytt år!Regjeringen har i kveld kommet med flere nasjonale tiltak for å begrense smittespredning av Covid 19 i oppstart etter juleferien.Blant annet skal alle landets ungdomsskoler gå over til rødt nivå. For oss betyr det en omorganisering av hverdagen – litt lik den vi hadde våren 2020. Det blir noe hjemmeundervisning og noen dager på skolen. Konkret plan for den enkelte elev vil dere få i løpet av morgendagen.For å gjøre alt klart for elevene har vi ansatte på skolen behov for en planleggingsdag i morgen:mandag 4.januar skolen vil da være stengt for elvene på 8., 9. og 10.trinnElever på 1.-7.trinn er fortsatt på gult nivå og møter på skolen som vanlig.

Kommunestyret i Tinn kommune har vedtatt nye vedtekter for SFO. Vedtektene blir gjeldene fra 1.1.2021.

Målet med de nye vedtektene er å gi det lovpålagte SFO-tilbudet i kommunen større variasjon. Vi ønsker at ingen barn skal slutte å bruke SFO av økonomiske grunner, og at foreldre skal finne en løsning så lenge det er behov for SFO-tilbud.

Vedlagt ligger infoskriv og de nye vedtektene.


Utsmykkingen LYSDRAG