Meny
Avdelinger og klasser SFO
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 35 08 27 40 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
Med glimt fra tirsdagens julebord ønsker små og store på SFO alle EN RIKTIG GOD JUL!!

Torsdag denne uka feiret barna på SFO alle bamser sin fødselsdag. Store og små bamser var tatt med for å feire teddybjørnens dag. Og selvsagt måtte vi ha bamsekake!

 Tinn IL og Atrå barne- og ungdomsskole har inngått et samarbeid om å fremme fysisk aktivitet hos barn.

Snart kommer den kalde, fine tida og fra 05.november blir det mulig å låne skiutstyr for en kort eller lengre periode. Vi har et bredt utvalg av nye ski, staver og sko til barn i alderen  6-16 år. Spørsmål, eller avtale om lån av utstyr, rettes til

Tinn Idrettslag v/ Kjetil Øigarden, tlf. 90598477, e- post: ko@atilaa-as.no eller Atrå barne- og ungdomsskole ved kontaktperson Marianne Aas, tlf.nr. 35082740, e-post: marianne.aas@tinn.kommune.no

Utlevering av utstyr blir etter avtale gjort på ettermiddager i regi av Tinn IL.Vi håper at det flotte utstyret blir tatt i bruk og at så mange som mulig tar kontakt!

Fra 01.04.19 vil utlånsordningen også gjelde sykler og hjelmer.                                 


Kokken Trude laget i dag et litt spesielt måltid til SFO-barna. Grønne mark gravd opp i Austbygdebakkene sent onsdags kveld ble servert med nytappet blod. For å piffe det hele opp kunne barna velge å krydre med finmalte knokler. Måltidet ble avsluttet med saftige øye-epler og knokkelkjærligheter!