Meny
Avdelinger og klasser SFO
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 35 08 27 40 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
Torsdag denne uka feiret barna på SFO alle bamser sin fødselsdag. Store og små bamser var tatt med for å feire teddybjørnens dag. Og selvsagt måtte vi ha bamsekake!

 Tinn IL og Atrå barne- og ungdomsskole har inngått et samarbeid om å fremme fysisk aktivitet hos barn.

Snart kommer den kalde, fine tida og fra 05.november blir det mulig å låne skiutstyr for en kort eller lengre periode. Vi har et bredt utvalg av nye ski, staver og sko til barn i alderen  6-16 år. Spørsmål, eller avtale om lån av utstyr, rettes til

Tinn Idrettslag v/ Kjetil Øigarden, tlf. 90598477, e- post: ko@atilaa-as.no eller Atrå barne- og ungdomsskole ved kontaktperson Marianne Aas, tlf.nr. 35082740, e-post: marianne.aas@tinn.kommune.no

Utlevering av utstyr blir etter avtale gjort på ettermiddager i regi av Tinn IL.Vi håper at det flotte utstyret blir tatt i bruk og at så mange som mulig tar kontakt!

Fra 01.04.19 vil utlånsordningen også gjelde sykler og hjelmer.                                 


Kokken Trude laget i dag et litt spesielt måltid til SFO-barna. Grønne mark gravd opp i Austbygdebakkene sent onsdags kveld ble servert med nytappet blod. For å piffe det hele opp kunne barna velge å krydre med finmalte knokler. Måltidet ble avsluttet med saftige øye-epler og knokkelkjærligheter!

I høstferien kom det et lite snøfar. Nok til at årets første snømann var en realitet!