Meny
Avdelinger og klasser 5.-7.trinn
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 35 08 27 40 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
Kunst & håndverkgruppa på 6.trinn har i flere uker jobbet med ulike teknikker som tekstilfarging, batikkmønstre, brodering og symaskin. Med mye kreativitet og mange korssting seinere kom de i mål:)

Vi har jobbet med fargestyrke og kontraster farger i mellom. Hvordan få noe til å flyte "foran" og "bak". Spennende saker!

Joakim - lærer på 6. trinn har startet opp med fotballskole i storefri på tirsdager. På fotballskolen håper vi å samle alle som har lyst til å spille fotball sammen og lære enda mer om det. Å gå på fotballskolen handler ikke bare om å utvikle fotballferdigheter, men også om å utvikle sosiale relasjoner og Fair Play. Vi fokuserer på hvordan være et godt forbilde, gjøre oppgaver til det beste for laget og det å være en god lagspiller. Fotballskolen jobber for inkludering, mestring, utvikling, trygghet og trivsel hos barna, og gi dem utfordringer ut fra sitt ferdighetsnivå. 


Friluftslivets uke er i gang og 5. trinn møter morgenen ute i dag.

Uken avsluttes med overnatting i gapahuk, som elevene kontruerer og bygger selv. Som en del av skolens plan for friluftsliv, skal elevene på overnattingstur når de går i 5. klasse. Den skal foregå på Sandven friluftsområde. Vi jobber med kompetansemål for mellomtrinnet og fokus i løpet av turen er: 

      Å videreutvikle gode relasjoner i klassen, også med lærere. Skape gode mestringssituasjoner for alle elever. Kroppsøving: Overnatte ute og vekt på sporløs ferdsel. Samisk kultur og håndverk