Meny
Velg seksjon 1.-4.trinn 1.trinn
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Jørn Langeland
Det er 69 dokumenter i arkivet.

På uteskolen har elevene i 1. og 2.klasse lagd egne kullstifter!

 


Førsteklasse har gått 100 dager på skolen, og det måtte feires! Ta en titt på dagen vår:)

På fredag hadde vi bursdagsfest for ti tallet Deka. Førsteklasse har nå lært tallene opp til ti, og dette måtte feires sammen med andreklassingene. Elevene kunne kle seg ut som en av noomene(tallene), så denne dagen var det mange fargerike elever på skolen. Vi startet dagen med speed stasjoner, ett for hvert tall vi har lært. Stasjonene bestod blant annet av ludo, matteoppgaver, tellebestilliing, yatzy, bowling med tall, telling og regning, gymaktiviteter og alle noomene fikk seg et etterlengtet skumbad!

Andre klasse gjorde en meget god innsats i gruppene, hvor de både leste og veiledet førsteklassingene. Førsteklassingene imponerte med kunnskapene sine i matteoppgavene. Vi var alle enig i at det er ingen bursdag uten kake. Så på siste stasjon spiste vi en deilig noomkake laget av Katrine. Vi er veldig stolt av den flotte innsatsen alle elevene gjorde denne dagen.


I dag hadde 1 og 2.klasse uteskole hvor temaet var vennskap. Vi ville gjøre noe hyggelig sammen så vi startet dagen med å tenne bål. Mens bålet ble klart fikk elevene ha frilek. I frileken var det noen som bygde leir med pinner og planker, andre skulle steke ribbe mens noen klatret over et "hoggorm" reir. Etter frileken hadde vi en felles hilse lek hvor elevene sa navnet sitt og gjorde en bevegelse. Deretter ble elevene delt i to ulike stasjoner. På den ene stasjonen lagde elevene popcorn på bålet. Det startet med at popcornet tok fyr og ble litt brent. Etterhvert fikk vi teken på det, og det kom masse deilig popcorn i kjelen. På de andre stasjonen lekte vi "stiv heks med hyggelige kommentarer". Når man ble tatt av heksa måtte elevene stå som en stjerne. For å bli befridd måtte de få en hyggelig kommentar fra en medelev. Her kom det fine kommentarer som "du er kul, snill, morsom, fin, en god venn, verdens beste venn, god til å tegne, god til å trøste..." pluss mye mer. Det var mange stolte smil å se når elevene fikk høre fine ting om seg selv. 

Vi avsluttet uteskoledagen med niste og popcorn rundt bålet.