Meny
Velg seksjon 8.-10.trinn 9. trinn
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Kjersti Folkvang Volland
Transponder meldingsbok
Transponder meldingsbok
 Hei og godt nytt år!Regjeringen har i kveld kommet med flere nasjonale tiltak for å begrense smittespredning av Covid 19 i oppstart etter juleferien.Blant annet skal alle landets ungdomsskoler gå over til rødt nivå. For oss betyr det en omorganisering av hverdagen – litt lik den vi hadde våren 2020. Det blir noe hjemmeundervisning og noen dager på skolen. Konkret plan for den enkelte elev vil dere få i løpet av morgendagen.For å gjøre alt klart for elevene har vi ansatte på skolen behov for en planleggingsdag i morgen:mandag 4.januar skolen vil da være stengt for elvene på 8., 9. og 10.trinnElever på 1.-7.trinn er fortsatt på gult nivå og møter på skolen som vanlig.

To elever fra 9.trinn, tre elever fra 10.trinn og en lærer har denne uken vært utsendinger til Utøya i Tyrifjorden. Demokratilæringskurset, som gikk over tre dager (27.-29.10.20), ble holdt i det nye læringssenteret på Utøya. Opplegget var i regi av tre dyktige kursholdere fra Wergelandsenteret, som på oppdrag fra utdanningsdirektoratet skal være med å styrke undervisningskompetanse innen demokrati og medborgerskap.

Elevene på 9.trinn kan etter mange arbeidstimer klappe seg selv på skuldra - målet er nådd! Flere mennesker vet nå om noen av de glemte krisene i verden: Det dødelige lassaviruset, de evige flyktningleirene i Kenya og krisene på Haiti ti år etter jordskjelvet.

I uke 42 er det duket for Grenseløst skoleprosjekt på 9.trinn! Og forarbeidet er allerede godt i gang. Prosjektet er tverrfaglig og stødig forankret i det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling - som den nye læreplanen legger opp til for å ruste ungdommene for framtida.