Meny
Velg seksjon Forside
Hovedadresse Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 41 70 04 13 Send oss e-post
SFO Sandven 1 3656 Atrå Telefon: 469 50 396 - 469 41 279
Redaktør: Jørn Langeland
Atrå barne - og ungdomsskole

Atrå barne - og ungdomsskole ligger flott til i Atrå i Tinn kommune. Vi har en idrettsplass med fotballbane og idrettshall. Skolen ligger landlig til 2 mil fra Rjukan sentrum og vi har kort vei til skog, fjell og Tinnsjøen. Vi har 200 elever ved skolen. 

Barnetrinnet har fått nye, flotte lokaler med tilhørende fasiliteter som ble ferdigstilt høst 2010. Ungdomstrinnet mottar elever fra Hovin-, Tinn Montessori-  og Miland skole.

I disse dager er nytt bygg for ungdomstrinnet med tilhørende flerbrukshus iferd med å ferdigstilles - du kan lese mer om byggeprosessen på hjemmesiden under "nytt bygg"

Skolen har en egen Friluftsplan som gir elevene på alle trinn unike læringsopplevelser i naturen. På ungdomstrinnet har elevene en overnattingstur hvert år: høsttur (8. trinn), vårtur (9. trinn) og vintertur (10. trinn). 

Vi er en sertifisert "Olweusskole". Trivselsledere iverksetter lekaktiviteter på barnetrinnet og i hallen pågår aktiviteter for ungdomstrinnet.  Vi har gode rutiner for inspeksjon og gode rutiner for å forebygge mobbing. I tillegg har skolen tydelig tiltaksplan der det avdekkes mulige mobbesaker.

 Fra mellomtrinnet og oppover disponerer den enkelte elev Ipad som et læringsverktøy, så vi har stort fokus på digital kompetanse i skolehverdagen.