Meny
Her finn du trinna Skulebibliotek
Besøksadresse: Gåsevikvegen 2 4355 Kvernaland Telefon: 51 77 65 00 Send e-post til oss
Postadresse: Postboks 38 4349 BRYNE
Redaktør: Karl Inge Aksnes- +47 928 41 927
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

KOHA skulebibliotek - sjølvutlånsystem. Her kan du levere inn og låne bøker på skulebiblioteket. Hugs plasser alltid boka tilbake i rett hylle.               

E-bøker kan du låna gjennom BookBites. Det er gratis og krev berre at du har lånekort på Time bibliotek. Du kan lesa rett i nettlesaren eller lasta ned appen.

VERDENSBIBLIOTEKET har bøker på ulike språk. Dette er også gratis.

Tibi (tidligere NLB) er biblioteket for tilrettelagt litteratur.

Tibi (tidlegare NLB) er ei teneste frå Nasjonalbiblioteket som lagar og låner ut tilrettelagd litteratur. Alle som strevar med å lesa visuell tekst, kan låna lydbøker, e-bøker og punktskriftbøker hos Tibi.
Tibi har bøker i alle sjangrar for barn, ungdom og vaksne. Lån digitalt og lytt med mobil og nettbrett.


Vil du anmelde bøker til Uprisen 2024- årets ungdomsbok. Sjå alle bøkene du kan vurdere her:  Uprisen 2024. Klikk deg inn på bøkene for å anmelde.

Det er samlet inn kr 28 920,- gjennom skoleløpet som ble gjennomført av elevene på Frøyland ungdomsskule, fredag 20. oktober. Pengene er blitt sendt til  årets TV-aksjon Redd Barna - La barna leve i fred! TUSEN TAKK til alle som sponset elevene, for kakebaking og bidrag til kakebordet og for elevene som gjorde en super innsats!

I dag hadde vi besøk av Askanu Hip Hop. Alle elevene fikk med seg konserten i skolens aula. Det ble en opplevelse med mye energi, der publikum ble engasjert med bevegelser og sang. Appellen gjennom konserten var å ta vare på seg selv, bringe ut kjærlighet, fred og respekt til andre.

Me vil få ynskja alle elevar og føresette ein GOD SOMMAR!

Fyrste skuledag er torsdag 17. august kl 08:15 - velkomen til nye og kjente elevar!


Då vil alle på Frøyland ungdomsskule få ynskja alle elevar og heimar ei

GOD JUL og eit GODT NYTTÅR!  

 


Trygg trafikks beste reflekstips:T

Fest refleks på alle jakker og sekker/bager.
Legg refleksbånd i skoene
Bruk refleks som beveger seg når du går, da synes du best
Bruk minst to reflekser slik at du er synlig fra alle kanter
Heng refleksen i knehøyde eller bruk slapwrap på bein


Bærekraftsbiblioteket består av boklister med aktiviteter til alle 17 bærekraftsmålene, og tilbyr deltakerne en litterær og samtalebasert forståelse av verdens felles arbeidsplan.

Forrige veke var alle på 8. trinnet innom skulebiblioteket for å bli godt kjende der. Omvisning og forklaring på hylleinndeling og reglar på biblioteket stod på programmet, med avslutning av Kahoot (Quiz) for å sjå kva dei hadde fått med seg.

Så nå ligg alt tilrette for at ungdommane skal lesa mykje og nytta skulebiblioteket aktivt her på Frøyland ungdomsskule. I tillegg kan ein låna e-bok på nettbrettet gjennom appen eBokBib.