Meny
Her finn du trinna 8.trinn
Besøksadresse: Gåsevikvegen 2 4355 Kvernaland Telefon: 51 77 65 00 Send e-post til oss
Postadresse: Postboks 38 4349 BRYNE
Redaktør: Karl Inge Aksnes- +47 928 41 927
Innlogging heimeside
Logg inn
Tilgjengelegheitserklæring
Skolelyst® er navnet på skolemelkordningen fra TINE. Våre gode produkter bestilles og betales direkte til TINE på www.skolelyst.no og deles ut hver dag på og av skolen. Det er nå klart for å bestille produkter for neste skoleår 2024/25.  

Takk for godt oppmøte på foreldremøtet. De finn presentasjonen som blei brukt under «Oppslagstavle 8.trinn» eller under her. 

Ny opplæringslov vart vedteken 09.06.23 og skal tre i kraft med verknad frå 01.08.24. Ei av lovendringane er at elevane på 8.- 10. trinn sjølve kan velja kva målform dei vil ha som hovudmål.  

Tirsdag 21. november kl 17:30-20:00 arrangerer klassekontaktene på 8. trinnet en sosial kveld for alle elevene. Sett av kvelden til kjekke aktiviteter og fellesskap. VELKOMMEN!

I vekene som kjem, vil det bli sendt ut SMS til alle foreldre/føresette med invitasjon til å delta i Foreldreundersøkinga. Begge føresette blir invitert til å svare. Elevundersøkinga blir gjennomført på skulen. De finn meir informasjon om både foreldre- og elevundersøkinga i vedlegga til høgre.

Det er samlet inn kr 28 920,- gjennom skoleløpet som ble gjennomført av elevene på Frøyland ungdomsskule, fredag 20. oktober. Pengene er blitt sendt til  årets TV-aksjon Redd Barna - La barna leve i fred! TUSEN TAKK til alle som sponset elevene, for kakebaking og bidrag til kakebordet og for elevene som gjorde en super innsats!

I dag hadde vi besøk av Askanu Hip Hop. Alle elevene fikk med seg konserten i skolens aula. Det ble en opplevelse med mye energi, der publikum ble engasjert med bevegelser og sang. Appellen gjennom konserten var å ta vare på seg selv, bringe ut kjærlighet, fred og respekt til andre.

Hei 8.trinn!

Takk for skikkelig godt oppmøte på foreldremøte mandag 25.09.23!

Presentasjonen frå møtet ligg som vedlegg til denne artikkelen. Trykk les meir for å få tilgang til den. 

 


Det er mulig å både logge seg inn på Visma Flyt Skole Hjemmeweb (Foresattportal) og gjennom "Min skole" (App for foresatte). Vedlagt ligger brukermanualer for begge løsningene.