Meny
Velg seksjon Forside
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland
Covid-19 / Koronainformasjon
Informasjon på flere språk
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Fravær og permisjon
Søk permisjon her
Elevundersøkelsen 2019
Elevundersøkelsen 2019
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<oktober 2020><<
oktober 2020
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Søk i skolebiblioteket
Søk i skolebiblioteket
Søk om å slette fravær her
Søk om å slette fravær her

Vi beklager at opplegget DELBART dessverre blir avlyst tirsdag 20.10. Det vil bli satt opp ved en senere anledning. Mandag kveld fikk vi melding om at Politiets kursholder er blitt syk og må testes for Cocid 19. 

 


Flere opplever å motta purringer på biblioteks- og lærebøker som ikke er levert innen lånefristen.

Nytt fra i høst er at det sentralt fra kommunen er satt opp automatisk utsending av purringer 1. og 3.mandag hver måned. Dette er altså ikke noe skolen styrer.


Målfrid Tangedal (8A) ble valgt til leder i FAU og Inger Marie Haukalid (8C) er nestleder. De vil jobbe sammen om oppgaven. Referat fra første møtet finnes under fanen FAU.

Vi trenger vararepresentanter til alle klassekontaktene på 9. og 10. trinn. Dere vil få en henvendelse fra klassekontaktene straks.


   Det startes ICDP foreldreveiledningsgrupper til tenåringsforeldre. Kurset går over 8 kvelder, og går på arabisk. Temaer i samlingene er dagsaktuelle og passer for alle som har ungdommer i hus.   Oppstart: onsdag 7 oktober 2020 klokken 17.30 – 19. 

Sted:  Lokasjon er ikke endelig bestemt, men det blir sentralt i Kristiansand.  

For mer informasjon om innhold i kurset se nettsiden 
www.ICDP.no
Ved påmelding eller spørsmål om kurset ta kontakt med: tone.langeland@kristiansand.kommune.no


Det er en del spørsmål rundt elevfravær. Det er lav terskel for å holde elever hjemme og sende elever hjem.  For å hindre spredning ved en eventuell smitte, er det aller viktigste for skolen er at ingen som er syke kommer på skolen!

Ingeniørvesenet er i gang med å skifte vann- og avløpsrør fra vanntårnet bak skolen og ned til Vardåsveien. Arbeidet vil pågå over ett år. De starter i snarveien nede ved Vardåsveien og inne i Haumyrlia.

Snarveien fra Vardåssveien, som krysser Haumyrveien, og opp til skolen vil bli helt stengt fra nå og i ett år. Elevene må gå langs Haumyrveien opp til skolen. 

Fra ca november vil gravearbeidet starte nede i Haumyrveien og den vil da bli stengt for biltrafikk. Omkjøring om Bliksheia. Haumyrveien vil være åpen for gående og syklende i hele anleggsperioden.


Oppdatering av elevopplysninger

Det er en viktig for skolen å ha oppdaterte kontaktopplysninger til alle foreldre, for å få en god og sikker kommunikasjon mellom skole og hjem. Opplysningene må oppdateres av foresatte, og dette gjøres digitalt. Derfor er det viktig at dere foresatte går inn og sjekker opplysningene.


Vi har laget en kort informasjon om koronatiltak ved skolen. Du finner mer informasjon her

I forbindelse med gjennomføringen av «God omsorg» i 3. og 8.klasse kommer barneverntjenesten sammen med helsesykepleier på besøk til alle i 3. og 8.klasse i løpet av skoleåret.

De skal sammen med helsesykepleier fortelle hvem de er og hva de jobber med. Barnevernet og helsesykepleier vil også snakke om hva barn trenger for å ha det bra og trives, og hva som ikke er god omsorg til barn. Helsesykepleier er alltid tilgjengelig i etterkant, og resten av skoledagen dersom det skulle komme noe reaksjoner fra barna.


Søknad om sletting av fraværElever på ungdomstrinnet kan søke om å slette inntil 10 dager av fraværet fra vitnemålet hvert skoleår.