Meny
Velg seksjon Forside
Haumyrveien 39 4637 Kristiansand Vis på kart
Telefon: 38058660 Send oss e-post
Redaktør: Jarle Ausland
Fravær og permisjon
Søk permisjon her
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<november 2019><<
november 2019
mtotfls
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001
02030405060708
nov
12
2019
DKS Fake News, 10A og 10B
Hele dagen
nov
13
2019
DKS Fake News 10C og 10D
Hele dagen
nov
14
2019
10.trinn: Juleprøve engelsk
Hele dagen
Gå til Its Learning
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Søk i skolebiblioteket
Søk i skolebiblioteket
Søk om å slette fravær her
Søk om å slette fravær her
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

De aller fleste barn og unge går på skolen hver dag. I løpet av ti år har elever fravær fra skolen, det kan skyldes sykdom eller skade, legeti­me, spesielle familiære hendelser og kanskje en forsovelse eller to...
Når en elev er mye borte fra skolen, kan det få store konsekvenser for eleven. Ved stort fravær er det alltid tre parter som er en del av løsningen: skolen, foresatte og eleven selv. For grunnskolen i Kristiansand kommune er det utarbeidet en felles prosedyre for oppfølging av fravær, uavhengig av omfang og årsak.

Fravær meldes på sms eller mail direkte til kontaktlærer evt på mail til skolen haumyrheia.skole@kristiansand.kommune.no

 


Fredag er det salg og byttedag av juleballkjoler, dresser sko og annet dere har hengende i skapet .Ta med på skolen, merk det med navn og telefonnummer, så stiller vi det ut i langfri. Kjøp ordnes mellom elevene. Vi vil ha fokus på gjenbruk og miljø, og at gammelt kan bli fint nytt.

Vi har hatt eksempler der elever har opplevd at mutteren på sykkelhjulet er løs/løsnet når de drar fra skolen. Det har vi tatt opp med elevene her på skolen og gjort det vi har klart for å holde oppsyn med sykkelparkeringen.

Det er oppdaget hodelus hos enkelte elever ved skolen. Vi ber foresatte følge med og følge rådene fra Folkehelseinstituttet. Vedlagt brosjyre med mer informasjon. 

Vi er veldig glade for å være i gang med oppgradering av skolegården vår, og spesielt er vi glade for at elevenes sykkelparkering er blitt større og bedre!

All parkering vil nå foregå langs sandvolleyballbanen og i stativene rundt kantinebygget.

Det betyr at flere kan få låst sykkelen sin fast når de kommer til skolen. Det betyr også at sparkesykler, ståbrett, el-sparkesykler, brett mm fra oppstart til mandag skal låses fast ute.
Det vil altså ikke være anledning for å oppbevare disse i klasserom / korridorer / hallen / på kontoret eller tilsvarende steder.

Husk lås!


For første gang har Kristiansand kommune lansert en helt egen arrangement-app for ungdom – SEES. Appen gir en samlet oversikt over ungdomsarrangementer i bydeler og i sentrum. Her kan du finne alt fra kunst- og kulturarrangementer til arrangementer innen friluft, sport, e-sport, miljø, politikk, religion, kafeer og mer.For øyeblikket ligger det over 40 arrangementer i SEES, og du kan enkelt velge mellom kategorier. Hvis det er noe spesifikt du leter etter kan du filtrere søket ditt etter arrangør, hvor du befinner deg eller arrangementer. Ønsker du å motta tilbud kan du få det rett på mobilen i form av pushvarsler.SEES er gratis og kan lastes ned i Google Play og App Store.Appen lanserer i august på ungdomsskoler og videregående skoler i Kristiansand i forbindelse med skolestart, og 300 elever har nå lastet ned SEES.

Du kan lese mer om app-en her: https://www.kristiansand.kommune.no/aktuelt/arrangement-app-for-ungdom


I forbindelse med gjennomføringen av «God omsorg» i 3. og 8.klasse kommer barneverntjenesten sammen med helsesykepleier på besøk til alle i 3. og 8.klasse i løpet av skoleåret.

De skal sammen med helsesykepleier fortelle hvem de er og hva de jobber med. Barnevernet og helsesykepleier vil også snakke om hva barn trenger for å ha det bra og trives, og hva som ikke er god omsorg til barn. Helsesykepleier er alltid tilgjengelig i etterkant, og resten av skoledagen dersom det skulle komme noe reaksjoner fra barna.


Fra tid til annen opplever vi at foresatte ikke ligger inne med epost eller mobilnummer i vårt administrative system. Det gjør at det er mer utfordrende for skolen å få tak i foresatte hvis vi har behov for det.

Kristiansand kommune benytter det skoleadministrative systemet ISTeveryday og det er slik at det er den enkelte foresatte som må sjekke at sine kontaktopplysninger er riktig.

Hvis du/dere har ny adresse, må dette endres i Folkeregisteret. Gjøres ikke dette, vil skolen sende informasjon / brev til din sist registrerte adresse.
Har du fått nytt telefonnummer eller epost, må du selv logge deg inn via denne linken og endre.
Har du ikke registrert epost, vil du f.eks ikke få svar på henvendelser via kontaktskjemaene på skolens hjemmeside. NB! Henvendelser må skje fra den eposten som er registrert i ISTeveryday.

Skolen bruker et kommunikasjonssystem som kan masseutsende SMS og/eller epost. Dette er en del av vår beredskap og det er derfor svært viktig at du sjekker at ditt mobilnummer og din epost er riktig!

Pålogget finner du i høyremenyen på www.minskole.no/haumyrheia  

Tusen takk for hjelpen!


Søknad om sletting av fraværElever på ungdomstrinnet kan søke om å slette inntil 10 dager av fraværet fra vitnemålet hvert skoleår.

Erfaringer fra nettverkskveld 6. mars. Forslag til dato for ny nettverkskveld.