Meny
Velg seksjon Forside
Bordalsbakken 5 4639 Kristiansand
Telefon: 38 10 79 00 Send oss e-post
Redaktør: Ingvill Stangeland
Bibliofil - Innlogging til bibliotekssøk
Søk etter bok her!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<desember 2022><<
desember 2022
mtotfls
28293001020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829303101
02030405060708
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi bruker nå Visma Flyt Skole. Last ned appen "Min skole foresatt" for å kommunisere med lærerne, og for å melde fravær. Alle permisjonssøknader gjøres på foreldreportalen: https://foresatt.visma.no/login/kristiansand
Elever må ha elektronisk ID for å kunne søke videregående opplæring.

Ved skolestart og skoleslutt er det mange elever som blir kjørt og hentet ved skolen. Dette ser vi skaper farlige situasjoner for elevene selv og medtrafikanter. På skolen er dette et tema som vi ser alvorlig på, og som vi jobber med kontinuerlig. Vi oppfordrer dere hjemme også til å bidra for å skape en trygg skolevei.

Vi forventer at alle:

 - bruker parkeringsplassen til av og påstigning. 

- bruker hjelm når de sykler

 - ser til at sykkelen er synlig med lys og reflekser

 

 

Bruk sykkelhjem - en film fra Trygg Trafikk som viser hvordan bruk av hjelm reduserer skader.


9 trinns elevene har jobbet i flere uker med brodering. Man skulle kanskje ikke tro at dette var en innertier. Men brodering kan faktisk være helt «zen» ( sitat elev). 
Og alle lærer seg å håndtere nål og tråd. Nå blir plagg både reparert og dekorert i stor skala. 
Helt i tråd (!) med hva vi fikk se og høre om fra Kathrine Gregersen i dag. Hun er kåret til årets reperatør, og jobber på Husfliden. I design og redesign var vi en gruppe som ble inspirert av hennes engasjement for bærekraft, og ta vare på det vi har. Nå må både bilder og inspirasjon formidles videre til broderitimene på 9. trinn. 

I uke 48 blir det påmelding til juleballet som skal være onsdag 14. desember. Du melder deg på ved å ta med 150kr i kontanter og leverer dem på Torvet (ved amfiet) i spisefri. Husk å få krysset ut navnet ditt på lista. Vi håper alle kommer!😊 Hilsen elevrådet og alle de voksne på Holte skole.

Det er nå en uke siden vi sendte ut invitasjon til delta på Foreldreundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet - en invitasjon pr. elev.
Foreløpig svarprosent ligger på 14%.
Vi ønsker at mange flere svarer for å få god nok gyldighet i svarene som kommer inn.
Har du ikke svart på undersøkelsen ennå, håper vi snart at du gjør det. Det tar ikke mange minutter å gjennomføre den.

Denne uken (uke 46) har Holte skole sendt ut invitasjon til Foreldreundersøkelsen 2022. Undersøkelsen er laget av Utdanningsdirektoratet og Kristiansand kommune har bestemt at alle skoler skal gjennomføre denne undersøkelsen i år.
Invitasjonen ble sendt ut på e-post til den som er registrert som hovedforesatt i Visma. Dersom du er registrert som hovedforesatt og ikke har mottatt invitasjon, har du sannsynligvis ikke registrert e-posten din. 
Har du mottatt flere invitasjoner så er det fordi du har flere barn ved Holte skole. Du må gjerne besvare undersøkelsen for hvert barn - det kan jo hende at du har ulike oppfatninger i forhold til trinn og klasse.
Så håper vi at så mange som mulig gjennomfører undersøkelsen. Svarene er viktige for oss for å utvikle oss videre til å bli en bedre skole (eller få bekreftet det vi er gode på).

På forhånd takk!