Gymsalen forvandlet til ballsal
Publisert: 21. desember 2023 | Sist endret: aldri | Forfatter: Holte skole

Juleballet 2023

Juleballet, som er for hele skolen, er en tradisjon vi er veldig glad i. Hele skolen er i sving for å få til en best mulig kveld. Gymsalen, som vanligvis blir brukt til ulike aktiviteter, ble forvandlet til en ballsal med langbord, trær, lys og diskotekanlegg. 8.trinn hadde ansvar for forvandlingen, og sørget også for at resten av skolen lyste opp i denne mørketida. 

9.trinn hadde ansvar for at alle skulle ble gode og mette, og med god hjelp av foresatte ble elevene servert både pizza, brus, brownies og is. I mens ledet konferansierene, Eline og Sondre, oss gjennom kvelden på strålende vis. Under middagen var det tale av rektor Ingvill, elevrådsleder Liam, og nestleder Sofia, mens Lina, Michelle og Pernille holdt herrenes tale, og Herman og Noah holdt damens tale. Etter middagen var det klart for polonese, Sascha, og vals. Her var det mange kjoler og dresser som fikk svingt seg godt. 

For elevene på 10.trinn er det gjerne ekstra stas med juleballet, siden de har ansvaret for underholdninga. Årets underholdning i amfiet bestod av både gitarspilling, solosang, jentedans, humorvideo, lærerparodi, oppmerksomhet til lærerne på 10.trinn, jentedans, og guttesang. Publikum både sang og klappet med. En stor takk til alle som bidro med innslag, og tusen takk til de som passet på det tekniske med lyd, bilde og lys underveis! Det ble veldig bra :) 

Etter underholdninga åpnet diskoteket, og kiosken, og lagde en god avrunding på juleballet. Både elever, ansatte på skolen og foresatte bidro til en fin kveld. Hjem dro vi med en dose julestemning og kanskje også litt julemagi? God jul og godt nytt år ønskes dere alle!

P.S: Bildene fra ballet blir lagt ut på nyåret.