Meny
Jeg er her: Forside
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
SFO
Riskaveien 7, 4310 Hommersåk Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51 33 60 40 Send oss e-post
Redaktør: Arve Sæther
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Skolestart
17.08.2020 kl 08:20
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
Velkommen tilbake til skolen!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Vi ønsker elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en riktig god sommer. Første skoledag etter sommerferien er mandag 17. august. SFO åpner igjen mandag 3.8.

Første klasse starter opp klokken 09:00 i gymsalen.

Veileder for smittevern på barneskoler finner du her.

Hold dere oppdatert på hjemmesidene til Folkehelseinstituttet.

Timeplaner for neste skoleår finner dere her. Klikk på riktig klasse og uke. Det kan fremdeles bli noe endringer i de enkelte klassenes planer frem mot skolestart.

Det er nå åpnet for bestilling av melk til neste skoleår.

Vi gratulerer Synne Egeland med strålende gjennomført og bestått fagprøve som barne- og ungdomsarbeider. Synne har vært lærling hos oss på Hommersåk skole dette skoleåret og har gjort en kjempegod jobb i 1. klasse og på SFO. Synne er positiv, ansvarsbevisst, hjelpsom, omsorgsfull og en stor ressurs for elever og ansatte på skolen. Vi er glade for at hun fortsetter å arbeide hos oss, nå som ferdig utdannet fagarbeider i barne- og ungdomsarbeid.

Flere har sikkert sett at Aftenbladet har hatt fokus på Google og personvern. Elever i Sandnesskolen bruker Google sin læringsplattform i undervisningen. Derfor har kommunen, ved kommunaldirektør for oppvekst skole Pål Larsson, laget et skriv som tar sikte på å oppklare og trygge foresatte på at personvern tas på alvor. Skrivet ligger på kommunens hjemmeside, og kan leses her.

Tidligere rektor Kjell Arne Håland har skrevet historien om Hommersåk skole fra 1909 til 2019. Her er det mye interessant å lese om, både om skolen og bygda for øvrig. Du finner historien ved å følge denne linken.