Meny
Jeg er her: Forside
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
SFO
Riskaveien 7, 4310 Hommersåk Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51 33 60 40 Send oss e-post
Redaktør: Arve Sæther
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Sommerferie
19.06.2020 kl 13:10
00
dager
:
00
timer
:
00
min
:
00
sec
God sommer!
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Skolen har nå åpnet for alle våre elever, og vi er glade for å ha dem tilbake på skolen igjen. Informasjon fra kommunen i forbindelse med at alle skolene har åpnet finner du her.

SFO vil fortsatt være stengt før skoletid inntil videre, men er åpen fra skolen slutter til 16:00.

Informasjon til skolene fra Sandnes kommune finner dere her. 

Hold dere oppdatert på hjemmesidene til Folkehelseinstituttet.

Sola skinner, elevene smiler og sommerferien nærmer seg med raske skritt. Ulike fritidsaktiviteter er i ferd med å starte opp igjen, og hverdagen er blitt noe mer normal enn den var for noen uker siden. Retningslinjer for smittevern endrer seg og blir litt mindre strenge, men vi skal fremdeles være ansvarsbevisste og flinke til å følge de reglene som gjelder.

Flere har sikkert sett at Aftenbladet har hatt fokus på Google og personvern. Elever i Sandnesskolen bruker Google sin læringsplattform i undervisningen. Derfor har kommunen, ved kommunaldirektør for oppvekst skole Pål Larsson, laget et skriv som tar sikte på å oppklare og trygge foresatte på at personvern tas på alvor. Skrivet ligger på kommunens hjemmeside, og kan leses her.

Søke om plass på kulturskolen til høsten?

Alle klassene er nå tilbake etter tiden med hjemmeskole, og det har vært en sann glede å samle hele flokken på Hommersåk skole igjen. 

Vi ønsker alle elevene på mellomtrinnet hjertelig velkommen tilbake til skolen mandag 11.5. Vi gleder oss til å se alle igjen! Her kommer informasjon i forbindelse med skoleåpningen for 5.-7. trinn mandag 11.5.

–Hvor mange ganger har dere vasket hendene i dag?

–Jeg tror det var 6, eller kanskje 7? Tre av jentene i 3. klasse ble litt usikre. En av guttene i klassen mente at han hadde vasket hendene 20 ganger. Det er ingen tvil om at elevene har fokus på smittevern og håndhygiene.


Sandnes kommune har en egen informasjonsside i forbindelse med at skole og SFO åpner for 1. - 4. trinn mandag 27.4. Du kommer til siden ved å følge denne linken.

I tillegg har ordfører, rådmann, kommunaldirektør for oppvekst skole og kommunelegen i Sandnes svart på mange spørsmål barn har i forbindelse med at skolene åpner igjen. Svar på spørsmålene og en film om dette kan dere finne her.


Vi ønsker alle elevene på 1.-4. trinn hjertelig velkommen tilbake til skolen mandag 27.4. Vi gleder oss til å se alle igjen!

Når skolen åpner igjen, er det mange ting vi skal huske på for at det skal være trygt for alle, og for at vi skal klare å følge de reglene og retningslinjene vi har fått. Å drive en smittevernfaglig forsvarlig skole krever et godt samarbeid mellom elever, foresatte, skole og andre som arbeider på skolen.


Håndvask, undervisning i små grupper og uteskole er sentrale stikkord i den nasjonale veilederen som regjeringen la fram mandag ettermiddag.

"Nå starter arbeidet med å tilpasse undervisningen i Sandnes til den nasjonale veilederen. Alle skolene i Sandnes skal være klare og godt forberedt til å ta imot elevene på 1. – 4 trinn på mandag 27. april", sier kommunaldirektør Pål Larsson.

Veilederen på Sandnes kommune sine sider finner du her. Utdanningsdirektoratet sin veileder, som ble presentert 20.4. finner du her. Detaljerte planer for skolestart vil være klare senest torsdag.