Meny
Jeg er her: 1. klasse
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
SFO
Riskaveien 7, 4310 Hommersåk Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51 33 60 40 Send oss e-post
Redaktør: Tormod Nybru
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Ukeplaner
Uke 16
Uke 15
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt

Telefonnummer til trinntelefonen på 1. trinn: 480 48 074

Send gjerne SMS, så ringer vi opp så fort vi får anledning.

Mvh.
Kristin og Turi

En flott feiring og en fornøyd gjeng med fine kostymer.

Da vi gikk fra skolen på morgenkvisten viste gradestokken - 12, så kulda bet godt i kinnene. Vel fremme på isen hadde vi fokus på isvettregler, og Turi og Oddny demonstrerte livredning på is. Et lite bål ble tent for å varme opp kalde fingrer og tær, og enda varmere ble det da sola kom over åsryggen. Selv om vi ikke hadde med skøyter var det stor glede og iver både på isen og i skogen. Vi var til og med så heldige at vi fikk en liten minikonsert fra noen av elevene i 2. klasse. Det ble en drømmedag på isen. 

I dag har vi i 1. og 2. klasse markert samefolkets dag. Dagen startet inne i hver våre klasserom der vi lærte om hvordan samefolkets dag ble til, og hvordan denne dagen feires. Etterpå kledde vi godt på oss og gikk ut i skolegården der det var tilrettelagt ulike poster. På en av postene brukte elevene vannmaling til å male sameflagget og anna samisk kunst. Elevene fikk også prøvd seg som reinsdyrgjetere. Selv om reinsdyrene var byttet ut med kjøkkenstoler var det ingenting å si på innsatsen på lassokastingen. Inne i lavvoen fikk de høre samiske eventyr og joik. Oppe på fjellet samarbeidet de med å bygge lavvoer av trepinner. Ved bålpanna ble det servert Bidos, som er en tradisjonell samisk kjøttsuppe med reinsdyrkjøtt. Tilbakemeldingene fra elevene var at dette hadde vært en veldig kjekk og lærerik dag. Vi gratulerer det samiske folk på samefolkets dag 6. februar. Lihkku beivviin!


 1 og 2 trinn har laget utstilling ute i skolegården.

Vi ønsker våre nye førsteklassinger hjertelig velkommen til første skoledag mandag 17.08. Oppmøte skjer i skolens gymsal klokken 9:00, der elevene blir ønsket velkommen av rektor, lærere og faddere fra 4. trinn. Grunnet smittevern oppfordrer vi til at en foresatt følger elevene til skolen. 

I gymsalen vil fadderklassen opptre med sang, og det vil bli høytidelig navneopprop, før kontaktlærerne følger elevene til klasserommet sitt. Det blir dessverre ikke mulighet for foresatte å følge elevene inn i klasserommet dette året, og vi ber dere om å forberede barna på det. Foresatte som ønsker det, kan vente i gymsalen til skoledagen er over.

Dagen avsluttes klokken 11:00. Gi oss beskjed dersom ditt barn har behov for å gå på SFO etter skolen. Foresatte kan ta i mot barnet sitt ved lekeapparatene når skoledagen er slutt. 

Hilsen Hommersåk skole