Meny
Jeg er her: Skolestartere
Skolestartere
1. klasse
2. klasse
3. klasse
4. klasse
5. klasse
6. klasse
7. klasse
SFO
Riskaveien 7, 4310 Hommersåk Postboks 583 4302 Sandnes
Telefon: 51 33 60 40 Send oss e-post
Redaktør: Arve Sæther
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Velkomstbrevet som ble delt ut til alle som deltok på innkoleringen i juni finner du ved å følge ved å følge denne linken.

Det er nå åpnet for bestilling av melk til neste skoleår.

Til foreldre/foresatte som har barn som skal begynne på Hommersåk skole høsten 2021

Onsdag 9. juni inviterer vi elever som skal begynne i første klasse til høsten til innskolingsdag. Vi gleder oss til å bli kjent med dere alle.

På grunn av smittevernregler må vi gjøre det litt annerledes enn vi normalt pleier. Vi kommer til å dele klassen i to grupper som møter på ulike tidspunkt. Gruppene er delt med bakgrunn av hvilken barnehage barnet går i.

Kl. 17.00 - 17.45.
Gruppe 1:
Nathalie Fløysvik, Alma Cosima Hurtado Hauge, John Martin Ferrer Nygård, Daniel Venz, Emil Haraldseid-Räfle, Tobias Lode Holbak, Malin Maudal, Linus Rygg, Ask Lennox Hansen-Herigstad, Mathilde Sinnes Bøgild, Christine Fredriksen Hansen.

Kl. 18.00 - 18.45.
Gruppe 2. 
Emil Børsheim, Mikkel Døscher Dorholt, Henrik Rovik Edvardsen, Adrian Svendsen Furuhaug, Ludvig Lunde, Jasper Ennu Juhani Teittinen, Eline Stokke-Bertelsen, Thea Haabeth Nielsen, Birk Dyvik Naustvik, Torger Ravndal.
Oppmøte er i gangen i «hvitbygget». Barna blir tatt imot av sin kontaktlærer. De skal være i klasserommet, og vil få et innblikk i hvordan det blir å begynne på skolen.
Vi ber om at bare en foreldre/foresatt følger ungene. Foreldre/foresatte skal være SFO-rommet, der de vil få informasjon fra skolens ledelse. 
Dersom det er noen som er forhindret fra å komme denne dagen, ønsker vi beskjed om det på forhånd. Kontakt Tormod Nybru på tlf 90949859.

Hilsen
Hommersåk skole
Tormod Nybru, konstituert rektor