Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Besøksadresse:Flatholmveien 1 Postadresse:Kristiansand kommune, Møvig skole, Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

En av våre elever på 10. trinn har fått bekreftet koronasmitte. Eleven har ikke vært på skolens område etter påskeferien da eleven og klassen var på tur på tirsdag.
De som var med på turen er i karantene t.o.m 16.4, og deres familier og andre som de har hatt tilsvarende tett kontakt med er i ventekarantene.

Koronasenteret organiserer testing for berørte elever i samarbeid med skolen, de vil få ytterligere info.

Jeg vil oppfordre alle til å ta et ekstra grep i disse dager og at dere også hjemme snakker med ungdommene om å begrense antallet nærkontakter en tid framover og holde mer avstand til de som de er sammen med. Unngå klemming og deling av mat og drikke, vaske hender og holde seg hjemme dersom en ikke er frisk.
Og til slutt at vi møter de som tross alt blir smittet med respekt og omsorg.

Ventekarantene gjelder til nærkontakten har testet negativt. Hvis nærkontakten tester positivt, får de rundt ordinær karantene.

Hilsen rektor

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: 
De fleste er ferdige mandag morgen.

8a   8b   8c         9a   9b   9c   9d      10a   10b   10cUngdomsskolene i Kristiansand er nå i ferd med å legge om undervisningen fra rødt til gult nivå.

For Møvig skole betyr det at vi tirsdag, første skoledag etter påske, følger planen for rødt nivå slik det ble informert om før påskeferien. Noe av undervisningen foregår hjemme eller utenfor skolen.  

Fra onsdag gjelder ordinær timeplan. 

 


Reiserådene for kollektivtrafikken har blitt presisert med det formål å begrense smitterisikoen.

 


Nytt fra i høst er at kommunen sender ut automatiske purringer hver måneden på e-post til elevene med kopi til foresatte. Dersom man ønsker å forlenge lånet kan man enkelt gjøre det på skolebibliotekets hjemmeside. Trykk her:  https://krskole.bib.no/cgi-bin/m2-movig     Skulle det være noe som ikke stemmer ift purringene så ta kontakt med skolebibliotekar ved Møvig skole. 

Faste åpningstimer på biblioteket fra og med uke 46 er:  
- Mandag: 4. time
- Tirsdag:  6. time
- Onsdag: 3. time

 


I nåværende smittesituasjon har Fritidsenheten i samråd med kommuneoverlege besluttet å starte en forsiktig gjenåpning av fritidsklubbene. Alle fritidsklubber har gjennomført en ROS-analyse med fokus på smittevern tilpasset brukergruppe og lokaler.