Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kristiansand kommune har fått nytt administrativt system der foreldre kan få tilgang på diverse informasjon.   De foresatte logger seg på med Min-ID og eget navn (ikke elevens): https://kristiansand.no.ist.com/guardian/index.html   Her er dere selv ansvarlige for å kontrollere/oppdatere rett postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Er adressen feil, meldes adresseendring til Folkeregisteret (systemet henter opplysningene der).  

Med vennlig hilsen Marit  Faanes Rektor, Møvig skole

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: Google disk

Arb.planer kan også etterlyses hos den enkelte kontaktlærer eller skolens kontor som kan sende den på mail dersom dere ikke finner den på hjemmesiden.

 


I valgfaget "Innsats for andre" fikk elevene på 10.trinn besøk av "City Changers" De lærte mer om frivillig arbeid og den flotte innsatsen de gjør rettet mot ungdommer i hele Kristiansand. Elevene bidro med mange kreative innslag!

 


Yrkesvalgsmessa i Sørlandshallen er i år den 16. og 17.oktober. Elevene på 9. trinn besøker messa i skoletida, mens elevene på 10. trinn besøker messa på kveldstid. Besøk på messa er obligatorisk for alle elevene. En stor fordel om foreldre/foresatte følger med elevene på 10. trinn på messa. En finner mer informasjon på følgende nettside: www.yvalg.no. Yrkesvalgsmessa er en del av faget utdanningsvalg.

Hospitering i videregående skole for elever på 10. trinn blir i år den 4. og 5. desember. Tidligere år har det vært en dag. I år er det lagt til to dager. Det betyr at elevene får anledning til å besøke to utdanningsprogram.

Arbeidsuka for elever på 10. trinn er i uke 4. Det vil si fra den 21.januar til den 25. januar

 


I valgfaget "Teknologi i praksis" på 8.trinn fikk elevene prøvd å lage gode papirfly. De brettet etter diverse oppskrifter fra video, og noen laget også papirfly etter egen oppskrift.  Målet var å lage det papirflyet som kunne fly lengst.

Tirsdag 21. august fikk de nye elevene på 8.trinn omvisning på skolen. De fikk se hallen, miljørommet/kantinen, kunst og håndverk, naturfagrommet, uteområdet og elevrådsrommet.