Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Besøksadresse:Flatholmveien 1 Postadresse:Kristiansand kommune, Møvig skole, Postboks 4, 4685 Nodeland
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
IST Foreldreportalen
Foreldreportalen (ID-porten)
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi ønsker velkommen til skolestart mandag 17. august. Alle elever begynner kl 08.30. De møter lærerne sine i skolegården:
  8. trinn ved inngang A
  9. trinn ved inngang B
10. trinn ved inngang C
Undervisningen forutsettes å foregå som normalt, men med ekstra oppmerksomhet på god håndhygiene og at bare de som er friske møter på skolen.

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: 
De fleste er ferdige mandag morgen.

I ukene fremover nå er det bare 9 og 10. trinns planer du finner her.
8.trinn har dagsplaner i Google Classroom.

8a   8b   8c   8d        9a   9b   9c        10a   10b   10c

 


Assisterende kommuneoverlege Priscilla Hilton sier det er trygt å sende barna til skole og barnehage. Hun ønsker å berolige foresatte som måtte være urolige foran neste ukes gjenåpning av skolene. Barnehagen og skolen er trygge steder. Det er trygt fordi det er svært lite smitte i befolkningen, barn og unge smitter lite, og de blir også lite syke, sier Priscilla Hilton. Hun minner om at internasjonal kunnskap viser at barn som blir smittet av Covid-19 får lite symptomer og i liten grad smitter andre. De som blir syke er voksne, eldre og gjerne med tilleggssykdom. Hilton peker på at det viktigste for å forebygge smitte fremdeles er:

- De som er på skolen og i barnehagen, voksne og barn, skal være friske.
- God håndhygiene.
- Avstand mellom mennesker.                 

Det er ikke slik at man blir smittet ved å gå forbi hverandre i gangen, eller ved å «dulte» borti hverandre. Viruset kan smitte ved direkte kontakt, ved at vi hoster eller nyser på hverandre eller håndhilser på en som er syk. Derfor er god håndhygiene viktig, og derfor er regelen om en meters avstand innført, sier Hilton. Til dere som måtte være bekymret for størrelsen på gruppene på skolene, vil jeg gjerne si: Det er avstanden mellom elevene på skolen som har noe å si for mulig smitteoverføring, ikke størrelsen på gruppene, sier assisterende kommuneoverlege Priscilla Hilton. 

 


Koronautbruddet gjør at regjeringen velger å avlyse skriftlig eksamen for elevene i videregående skole og alle eksamener i grunnskolen denne våren.

Les mer her

Kristiansand kommune forholder seg til råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet. Nye råd og ny informasjon fra FHI erstatter gammel informasjon. På kommuneportalen er det opprettet ei informasjonsside om tiltak i skolene med mer. 

Siste informasjon finner du her.

 


Gjennom utstyrslageret BUA ønsker Fritidsenheten å bidra til bedre folkehelse, mindre forskjeller og lavere forbruk!   Dette kan være et aktuelt tilbud for mange grunnskoleelever i Kristiansand. Alle er velkomne til å  sjekke ut tilbudet.   
Sentralbord +47 40001906  | Besøksadresse:  Vesterveien 15, 4613 Kristiansand   www.bua.io