Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
IST Foreldreportalen
Foreldreportalen (ID-porten)
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Vi ønsker en god og velfortjent ferie til alle elevene våre og velkommen igjen til høsten. Skolen starter opp igjen mandag 19. august kl. 08:30. Elevene må være forberedt på full skoledag.
(Foto: FRB)

 

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: Google disk  eller  OneDrive

Arb.planer kan også etterlyses hos den enkelte kontaktlærer eller skolens kontor som kan sende den på mail dersom dere ikke finner den på hjemmesiden.

 


Elevene på "Design og redesign" har jobbet med keramikk etter at de var på kunstutstilling og så Axel Saltos arbeider.  Her ser dere noen av arbeidene til elevene

.


Også i år har Fritidsetaten Vest sine sommerferietilbud. Dere kan lese mer om disse tilbudene ved å åpne vedlegget til høyre. Se neste side.

 


Tirsdag 12. mars reiste hele skolen på skitur til Bortelid i snøvær og vind. Været satt ingen stopper for aktivitetene. En sprek og positiv gjeng fullførte 9. km med glans. Her ser dere bilder fra rastepausen der vi koste oss med bål og grilling.  Det var også mange elever som rant alpint i bakken, og noen som gikk kortere skiturer og deltok i diverse andre aktiviteter.  Det ble en flott dag!

På 9.trinn har elevene trykket mønster på handlenett. Se bildene her.