Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Kristiansand kommune har fått nytt administrativt system der foreldre kan få tilgang på diverse informasjon.   De foresatte logger seg på med Min-ID og eget navn (ikke elevens): https://kristiansand.no.ist.com/guardian/index.html   Her er dere selv ansvarlige for å kontrollere/oppdatere rett postadresse, e-postadresse og telefonnummer. Er adressen feil, meldes adresseendring til Folkeregisteret (systemet henter opplysningene der).  

Med vennlig hilsen Marit  Faanes Rektor, Møvig skole

 


Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: OneDrive - PDF.

Arb.planer kan også etterlyses hos den enkelte kontaktlærer eller skolens kontor som kan sende den på mail dersom dere ikke finner dem på hjemmesiden.

 


Mandag 9. april var det regnedag på Møvig. Elevene fikk mange forskjellige oppgaver som hadde med regning og matematikk å gjøre. Det var også sjakkspilling og musikkøvelser og elevene var spredd over hele skolen på tvers av trinn.   

Vi har nå startet opp med lodding av elektriske komponenter og setter sammen byggesett med forskjellige typer utforming. Faget er Teknologi i praksis, og elevene får prøvd seg med forskjellige typer elektroniske byggesett.

Tirsdag 13. mars dro alle elevene på skolen til Bortelid skisenter. Det ble mange forskjellige aktiviteter i snøen, og mange elever valgte å renne i alpinbakken. Noen elever gikk 9km på tur, og dere ser bilder fra denne turen her.

Takk til Kirsten Strømsøyen for flotte bilder.