Meny
Velg seksjon Forside
8.trinn
9.trinn
10.trinn
KUH - Utstilling
Teknologi i praksis
Flatholmveien 1 4623 Kristiansand
Telefon: 38064300 Send oss e-post
Redaktør: Marit Faanes
IST Foreldreportalen
Foreldreportalen (ID-porten)
Gå til Its Learning
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma

Arbeidsplaner for alle klasser og trinn kan dere finne her: Google disk  eller  OneDrive

Arb.planer kan også etterlyses hos den enkelte kontaktlærer eller skolens kontor som kan sende den på mail dersom dere ikke finner den på hjemmesiden.

 


Tirsdag 12. mars reiste hele skolen på skitur til Bortelid i snøvær og vind. Været satt ingen stopper for aktivitetene. En sprek og positiv gjeng fullførte 9. km med glans. Her ser dere bilder fra rastepausen der vi koste oss med bål og grilling.  Det var også mange elever som rant alpint i bakken, og noen som gikk kortere skiturer og deltok i diverse andre aktiviteter.  Det ble en flott dag!

På 9.trinn har elevene trykket mønster på handlenett. Se bildene her.

I valgfaget "Innsats for andre" fikk elevene på 10.trinn besøk av "City Changers" De lærte mer om frivillig arbeid og den flotte innsatsen de gjør rettet mot ungdommer i hele Kristiansand. Elevene bidro med mange kreative innslag!

 


I valgfaget "Teknologi i praksis" på 8.trinn fikk elevene prøvd å lage gode papirfly. De brettet etter diverse oppskrifter fra video, og noen laget også papirfly etter egen oppskrift.  Målet var å lage det papirflyet som kunne fly lengst.

Tirsdag 21. august fikk de nye elevene på 8.trinn omvisning på skolen. De fikk se hallen, miljørommet/kantinen, kunst og håndverk, naturfagrommet, uteområdet og elevrådsrommet.