Meny
Velg seksjon Klasse 5 b
Klasse 0
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
SFO
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Det er 8 dokumenter i arkivet.

Sommeren nærmer seg og vi ønsker innspill fra barn og unge om hva de kunne tenke seg av aktiviteter under årets Digg Sommer.

 


I dag ble det tur med fadderne. Elevene lekte og koste seg i Jonnyskogen, og Jonny hadde med ved og laget bål til oss. 

En innholdsrik uke er over. Elevene har kost seg og lest en hel haug med bøker.

Gjesdal kommune har mange kjekke fritidsaktiviteter. Vårt ønske er at alle skal få ta del i minst en av dem. Det er en viktig verdi i samfunnet at alle får delta i sosiale fellesskap og aktiviteter. Fritidsveilederen i Gjesdal kommune tilbyr barn og unge i grunnskolealder veiledning for å finne en passende fritidsaktivitet. 

Tilbudet om fritidsveiledning er gratis. Det er også mulig å søke om støtte til de utgifter en fritidsaktivitet medfører. Du kan når som helst ta kontakt med fritidsveilederen for spørsmål eller for å gjøre en avtale.

Fritidsveilederen kan hjelpe med å

- komme i kontakt med lag og foreninger
- finne en fritidsaktivitet
- starte opp en aktivitet
- finne en riktig aktivitet for din alder
- søke om tilskudd til en aktivitet

Ring eller send epost til:

Marianne Norland Stangeland
Marianne er utdannet ergoterapeut med master i helsevitenskap. Hun er opptatt av at alle skal ha det bra på fritiden sin. Selv er hun engasjert i idrett og speideren. Marianne har kontor på Veveriet
telefon: 992 55 381
epost: marianne.norland@gjesdal.kommune.noElevene på 1. og 5. trinn har ansvar for å rydde en del av skolegården. Det ble kostet og samlet store mengder med løv. De store hjalp de små og samarbeidet veldig bra. Det å rydde sammen er mye kjekkere enn å rydde alene. 

På tirsdag hadde 1b besøk av fadderne. 5. klassingene leste for 1. klassingene. Det var ei fin og koselig stund. 

Turen med fadderne ble ganske våt. Så våt at det ikke ble noen bilder fra turen. Elevene i 1. klasse brydde seg ikke så mye om regnet, men noen av fadderne hadde «glemt» regntøy….Tilbake på skolen spiste vi sammen. 

For en fin gjeng å være på tur sammen med! Tross noen regnbyger og litt vind er det ingen som klager. Kjekt å få se elevene i en annen arena enn klasserommet og få sjangs til å prate litt mer med dem. Etter tur opp til Rossåsen gikk veien over marka bort til gapahuken. Deilig å komme frem til varmen fra bålet Jonny hadde fyrt opp.