Meny
Velg seksjon Klasse 4 a
Klasse 0
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
SFO
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Et åsted, en savnet bamse og mange spor møtte oss på fellesrommet denne uka.

Gjesdal kommune har mange kjekke fritidsaktiviteter. Vårt ønske er at alle skal få ta del i minst en av dem. Det er en viktig verdi i samfunnet at alle får delta i sosiale fellesskap og aktiviteter. Fritidsveilederen i Gjesdal kommune tilbyr barn og unge i grunnskolealder veiledning for å finne en passende fritidsaktivitet. 

Tilbudet om fritidsveiledning er gratis. Det er også mulig å søke om støtte til de utgifter en fritidsaktivitet medfører. Du kan når som helst ta kontakt med fritidsveilederen for spørsmål eller for å gjøre en avtale.

Fritidsveilederen kan hjelpe med å

- komme i kontakt med lag og foreninger
- finne en fritidsaktivitet
- starte opp en aktivitet
- finne en riktig aktivitet for din alder
- søke om tilskudd til en aktivitet

Ring eller send epost til:

Marianne Norland Stangeland
Marianne er utdannet ergoterapeut med master i helsevitenskap. Hun er opptatt av at alle skal ha det bra på fritiden sin. Selv er hun engasjert i idrett og speideren. Marianne har kontor på Veveriet
telefon: 992 55 381
epost: marianne.norland@gjesdal.kommune.no4. trinn var så heldige å bli invitert til Limagarden for å lære om jul på gammalt vis. Vi fikk tove, rulle honninglys, lage sopelime, møte fjøsnissen og lære om gamle slakte-, bake- og pyntetradisjoner. Vi hadde en lærerik og kjekk dag. Takk til alle som stilte som sjåfører. Dette hadde vi ikke fått til uten dere!

Fredag dro hele trinn 4 til Norsk oljemuseum i Stavanger, for å få med oss siste innspurt av Dinosaurutstillinga. 


I dag gikk turen til lekeplassen på Rossåsen  i det kalde, men flotte høstværet. Elevene storkoste seg med hyttebygging, lek og ballspill.