Meny
Velg seksjon Klasse 2 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 0
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland

Vi har hatt 3 fantastiske dager sammen med mange spreke og aktive barn. 

Flott vindupynt og pepperkakehjerter lager julestemning i klasserommene. 


Besøksdag: Mandag 25.mai. Invitasjon er sendt via barnehagene i Gjesdal eller i posten til de som ikke har barnehageplass.

Foreldremøte: Tirsdag 26.mai. Invitasjon er sendt på mail via Visma Flyt Skole.

Begge invitasjonene ligger også vedlagt i denne artikkelen.

Presentasjonen som ble vist på foreldremøtet finner dere som vedlegg i høyre marg.

 


Vi vil invitere alle nye 1.klassinger til å komme innom skolen allerede nå i vår for gradvis å bli trygge på omgivelsene.

Vi legger opp til 3 besøk:

1) Påskestorsamling: Fredag 3.april kl. 11.15 (starter ca 11.30), sammen med alle skolens elever i Amfiet i Bærlandhuset. Barn i barnehage blir invitert gjennom barnehagene, mens de som ikke er registrert i barnehage i Gjesdal kommune møter bare opp sammen med en foresatt. 

2) Besøksdag hos årets 1.klassinger: Mandag 11. mai. Samtidig vil de få en bli-kjent omvisning på skolen. Egen invitasjon vil komme via barnehagene. De som ikke er registret i barnehage i Gjesdal vil få tilsendt invitasjon.

3) Innskolingsdag: Fredag 5. juni kl. 09:00. Nye 1.klassinger med foreldre inviteres til innskolingsdag. Bli kjent med lærere, læringsassistent, klassekamerater, klasserom, SFO og forholdene ved skolen. Foreldre får utvidet informasjon mens elevene blir kjent med medelever og lærer i klasserommet (eget skriv kommer).

Foreldremøte: Alle foreldre/ foresatte til nye 1. klassinger innkalles til et foreldremøte i Amfiet tirsdag 12. mai kl 19:00 (egen innkalling vil bli sendt ut).