Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 0
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Værvarsel fra yr.no, levert av NRK og Meteorologisk institutt
Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<april 2021><<
april 2021
mtotfls
29303101020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
26272829300102
03040506070809
apr
29
2021
4. trinn Vitenfabrikken
kl 8:30-13:30
apr
29
2021
4. trinn Vitenfabrikken
kl 8:30-13:30

Vi vil ønske alle sammen en riktig god påskeferie, og samtidig benytte anledningen til å minne dere om viktige ting når vi møtes igjen etter ferien:

 - Elever med nyoppståtte luftveissymptomer og/ eller sykdomsfølelse skal ikke møte på skole eller SFO, selv om symptomene er milde. Testing anbefales. Se Folkehelseinstituttets nettsider.

 - De skal holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever kan komme tilbake ved negativ test og om de føler seg friske og feberfrie. Dette gjelder selv ved restsymptomer etter luftveisinfeksjon (noe hoste, snørr, tett nese).

Bærland skole drives, i skrivende stund, fortsatt på gult nivå. Vi er forberedt dersom situasjonen skulle forandre seg, men da er det viktig at retningslinjene over blir fulgt når vi starter opp igjen tirsdag 06.04.

Kos dere og gjør kjekke aktiviteter sammen med familien! Det kan jo være å lage vafler sammen, se video som tips:-)


Følg oss gjerne på Instagram

baerland_sfo

 


Vi i administrasjonen ønsket å gjøre noe litt hyggelig for alle elevene. Og med tanke på den kulden vi har hatt i det siste, så fant vi ut at en kakaoservering ute i matfriminuttet ville passe fint. Dette ble gjennomført på mandag og tirsdag denne uka, og alle fikk hver sin kopp kakao å varme seg på. Det ble mange fornøyde barn og koselig prat.

Ønsker alle ei riktig god helg!


På Bærland skole ser vi et stadig økende antall og bruk av smartklokker. Vi ønsker ikke at denne skal bli brukt som telefon i skole- og SFO-tid. Dersom noen elever må ha med seg en slik type klokke, må denne ligge i sekken mens eleven er på skolen. Vi håper på forståelse og respekt for dette.

I dag går startskuddet for årets leselystaksjon. Aksjonen vil vare i to uker. Målet med aksjonen er å gi elevene gode leseopplevelser. Tidligere år har vi hatt besøk av biblioteket som har gitt tips om gode bøker. Det får vi ikke til i år, men biblioteket har vært kreative og spilt inn filmer der ulike bøker blir presentert for elevene. De har også laget til bokkasser til klassene, og sammen med bøkene vi har på vårt eget bibliotek, håper vi at elevene finner kjekke bøker å lese. Det er også mulig å låne bøker på folkebiblioteket (Veveriet). 

 Vi søker lærere med visjoner og ambisjoner for fremtidens skole. Du må være opptatt av å gjøre en forskjell, både som kollega og i møte med elevene. Bærland skole har en dyktig stab og er en lærende organisasjon der vi sammen arbeider for å utvikle og forbedre virksomheten vår til det beste for elevene. Visjonen «ferdigheter for framtida» gir oss retning for oppdraget. 

 


Det begynner å nærme seg skolestart for barn født i 2015. I den forbindelse er det viktig at vi får registrert riktige opplysninger om det enkelte barn i elevarkivet vårt.

Brev er sendt ut elektronisk via skolekontoret, til alle foresatte som har barn som skal begynne på skolen til høsten, der de bes om å fylle ut et skjema (se link til skjema videre i artikkelen).

Ellers blir det på grunn av pandemien ikke arrangert felles informasjonsmøte for 1.klasse i regi av skolekontoret dette året, slik det har pleid å være på vinteren.
Informasjon om skolestart vil bli gitt på skolens foreldremøte til våren, lagt ut på skolens og kommunens hjemmeside, og sendt ut pr epost utover våren. 

Med denne flotte julebyen som barna på SFO har laget, ønsker vi på Bærland skole alle elever, foresatte og andre samarbeidspartnere en riktig god jul.