Meny
Velg seksjon Klasse 2 a
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Språkklassen
Klasse 0
SFO
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Dette skoleårets idrettsdag ble gjennomført Torsdag 06.06. 

I dag hadde vi mattedag på 2. trinn. De tre første timene var det ulike stasjoner. Elevene ble delt inn to og to, en fra a og en fra b. Dette skapte nye vennskap på tvers av klassene. 

Det ble en innholdsrik tur i dag. Elevene fikk lage egen pil og bue og lage helleristninger på fjellet (med kritt ). Vi laget kokegrop i bakken og stekte aure. Noen mente det var den beste fisken de hadde smakt. De fikk også steke pinnebrød, selv om de ikke brukte brød i eldre steinalder. 


Elevene fikk hente bokstaver og skrive ord med dem i gymtimen i dag. Dette gav engasjement og kreativitet hos elevene.

Denne fredagen var det mange som lekte steinalderfolk på turen. Vi har lært om steinalderen i samfunnsfag, og elevene synes det var spennende å lære om denne tiden. 

På fredag ble det båltur. Elevene laget hver sin lefse på skolen før vi gikk på tur. De kunne velge selv hva de skulle ha inni. Mange tok litt av alt;  skinke, ost, mais, paprika og tacosaus. 

Elevene på 2. trinn imponerte med flott sang og gode fremførelser på påskestorsamlingen i dag. De fikk lese dikt, faktatekster, vise skuespill og sang. De eldste i barnehagene var også tilstede for å se på forestillingen.

Elevene har jobbet ivrig med å lage bok om "Sola, jorda og månen" denne uka. Vi avsluttet uka med tur til Rossåsen øvre lekeplass.