Meny
Velg seksjon Klasse 7 b
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Klasse 0
Barliveien 5 (Postadresse: Rettedalen 1) 4330 Ålgård
Telefon: 51 61 46 00 Send oss e-post
Redaktør: Kari R Mæland
Det er 5 dokumenter i arkivet.

Vi har hatt 3 fantastiske dager sammen med mange spreke og aktive barn. 

Bli med på ungdomsfestivalen UKM Gjesdal på Veveriet

UKM 2022 er en lokalfestival for ungdom i Gjesdal. Her kan du delta med det som kan vises frem på scene eller stille ut i utstillingen.
Dagen for forestilling og utstilling er lørdag 12. mars, men du må og holde av fredag 11. mars til lydprøver og oppheng av utstilling for de det gjelder.
Du kan og melde deg som arrangør. Da hjelper du til med å lage selve arrangementet, rigger, tar i mot billetter, står i kiosk etc.
Utstilling: All kunst blir hengt opp fredag 11. mars og vil henge frem til påske.

Forestilling: Vi har forestilling på lørdag 12. mars  på Veveriet i storsalen i 3. etasje. Det blir lydprøver kvelden før. Påmeldingsfrist for forestilling 7. mars

Det er og selvsagt en fagjury som vil gi alle som stiller ut eller står på scenen en skriftlig tilbakemelding. De vil og plukke ut hvem som får reise videre til fylkesfestivalen i Sauda.
UKM er for deg som fyller 10 - 20 år i år, men du må fylle 13 i år for å bli sendt videre til fylkesfestivalen.
UKM er musikk, dans, teater, maling, dikt, film, design, akrobatikk, fotografering, cosplay og så vanvittig mye mer. Har du lyst til å vise frem noe av det du driver med så er UKM plassen for deg.
Vi gleder oss til å se akkurat deg på UKM! Meld deg på i dag på UKM.no


Hensikten med vaksinasjon mot koronavirusinfeksjon (covid-19) er å forebygge sykdom eller å gjøre sykdomsforløpet mildere. FHI anbefaler at barn og ungdom født i 2006, 2007, 2008 og 2009 får tilbud om vaksine. For barn født i 2009 vil vi bare gi vaksine til de som er fylt 12 år. De som er født senere på året vil få tilbud senere om vaksinering.

På Bærland skole vil vi tilby vaksinering 29.september i skoletiden. Dersom denne datoen ikke passer, vil vi tilby vaksine enkelte dager videre. 
Samtykkeskjema sendes hjem via Visma Min skole appen og også som ranselpost med barna og må returneres senest 27.september til skolen. Begge foresatte må samtykke ved vaksinasjon.

Vi laget pizzasnurrer.

Vegetar variant.


De fleste av våre elever har en trygg og god skolevei, men vi har fortsatt noen utfordringer rundt skoleområdet.

Før- og etter skoletid er det fremdeles noe biltrafikk opp og ned Barliveien. Bærland skole har derfor definert en "Hjertesone" - et område som skal være mest mulig bilfritt.

Området som vi har kategorisert som hjertesone er Barliveien.