Meny
Klasser og funksjoner Forside
Nøtteskjellveien 7 4310 HOMMERSÅK
Telefon: 51 33 66 10
Redaktør: Øyvind Fjermestad
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Its Learning

Med våren kommer eksamenstiden - også på Riska ungdomsskole. Under kan dere se når det eventuelt skal avholdes eksamen på skolen vår. 


I forbindelse med faget "UTV" skal 9.trinn denne og neste uke jobbe med en utdanningsmesse.  Vi vil invitere alle dere foresatte til å komme på skolen for å se resultatet.Messen blir gjennomført i fellesarealene (amfi og baser) på skolen mandag 18.juni mellom kl. 18.00 og 19.30.

Vi håper at flest mulig av dere har mulighet for å komme og ta en kikk. Det er ingen påmelding, og en trenger ikke å være til stede hele tiden.Innholdet vil være presentasjoner fra ulike grupper på det de har jobbet med som angår programfag fra videregående skoler, og yrkesmuligheter en har i fremtiden.

 

Vel møtt:-)


Skolen har klargjort sin kalender for bestilling av skolemelk, så de som ønsker det kan allerede nå bestille skolemelk for neste skoleår.

Gå inn på www.skolelyst.no for å gjennomføre bestillingen.


Lånekassen ønsker at flere elever i 10. klasse skal kjenne til ordningene for stipend og lån til videregående opplæring.

Da har elevene nettopp fått opplysning om hvilket fag de er trukket ut i til skriftlig eksamen. Som vanlig ble det litt jubel og litt gråt...

Noen elever følger ikke egen klasse i eksamensperioden av ulike grunner. Disse elevene har kontaktlærer snakket med, og vil også sende mail til aktuelle foreldre/foresatte. Viser ellers til tilsendt informasjonsskriv.

Vi på Riska ungdomsskole ønsker alle elevene lykke til på vårens eksamen!


18. april fikk Riska ungdomsskole besøk fra universitetet i Groningen (Nederland) og universitetet i Valencia (Spania) i forbindelse med deltakelsen i PAWLS prosjektet. Gjestene fikk informasjon om skolen og vårt arbeid med Lesson Study. I tillegg besøkte de en klasse og observerte en økt med LS i engelsk. Et lærerikt besøk, hvor nye kontakter ble knyttet og hvor vi utvekslet erfaringer.


" Vi i Stavanger Sjakklubb Ungdom arrangerer hvert år sommersjakktreff for barn og unge i grunnskolen. Arrangementet har tidligere hatt stor suksess, og vi har hvert år hatt barn fra hele regionen på treffet.    Vi vil at så mange som mulig skal få være med på å lære sjakk gjennom lek, spill og samhold - dette skal være en positiv opplevelse for alle!" (Stavanger sjakklubb)