Meny
Klasser og funksjoner Forside
Besøksadresse Nøtteskjellveien 7 4310 HOMMERSÅK Telefon: 51 33 66 10
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Øyvind Fjermestad
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Dersom streiken blir en realitet, vil undervisningen utgå for alle klassene fredag 24.mai. Foreldre og elever bør ta høyde for at det er ordinær undervisningsdag fredag, men at hver enkelt selv sjekker hvorvidt det er iverksatt streik eller ikke. 

Sandnes har mottatt plassoppsigelser fra Unio og Akademikerne for totalt 232 ansatte som vil bli tatt ut i streik fra fredag 24. mai dersom meklingen ikke fører fram innen fristen. De aller fleste arbeider i en av kommunens sju ungdomsskoler. Meklingsfrist er 24.mai kl 06.00. Riska ungdomsskole har mottatt plassoppsigelse for medlemmene i UNIO.

Noe av undervisningen vil kunne gå som planlagt. Plan for dette legges ut torsdag formiddag.Skolen har klargjort sin kalender for bestilling av skolemelk, så de som ønsker det kan allerede nå bestille skolemelk for neste skoleår.

Gå inn på www.skolelyst.no for å gjennomføre bestillingen.


Den 10. mars var det ti spente elever og to lærere som møtte på Sola flyplass. Målet var Valencia hvor de skulle besøke en skole og bo hos en vertsfamilie i en uke. 

Skolen minner om at det er KUN kantinekort som kan brukes ved kjøp i kantinen. 

I løpet av våren 2019 vil de fleste elever på alle trinn få fastsatt karakterer som skal stå på VITNEMÅL FOR GRUNNSKOLEN. For noen dreier dette seg om standpunktkarakterer i for eksempel valgfag, musikk og mat og helse. For 10.trinnselever dreier deg seg om standpunktkarakterer som skal stå på vitnemålet.

Fire lærere har vært og besøkt Winkler Prins College og Universitetet i Groningen denne uken. Studieturen er en del av et prosjekt som er støttet av Erasmus+-midler. Lærerne har fått deltatt i arbeid med Lesson Study og har utvekslet ideer og erfaringer med skolen og Universitetet. Disse tankene skal de dele med resten av personalet, slik at vi kan utvikle Lesson Study-arbeidet på skolen vår. Mer informasjon om Lesson Study finnes i meny til venstre "Om Riska Ungdomsskole". 

Hver høst har Riska ungdomsskole i flere år gjennomført en "ikke anonym mobbeundersøkelse" i klassene våre for å kartlegge læringsmiljøet - denne er det læringsmiljøsenteret (UiS) som har laget og heter "Spekter". Før jul vil vi også i år gjennomføre denne - nytt av året er at vi skal gjennomføre den digitalt. Mer om undersøkelsen finner du her: Spekter