Meny
Klasser og funksjoner Forside
Besøksadresse Nøtteskjellveien 7 4310 HOMMERSÅK Telefon: 51 33 66 10
Postadresse Postboks 583 4302 SANDNES
Redaktør: Øyvind Fjermestad
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Dette skoleåret ønsker skolen å ha et større fokus på aktiviteter i friminuttene. Vi vil gjennom året initiere, og legge til rette for, mange kjekke aktiviteter!

Riska ungdomsskole har deltatt på den verdensomspennende WALS-konferansen (World Association of Lesson Studies) i Amsterdam 3.-5.september.

Fra og med tirsdag 3.september vil det være tilbud om leksehjelp på skolen etter skoletid enkelte dager.

Skolen har klargjort sin kalender for bestilling av skolemelk, så de som ønsker det kan allerede nå bestille skolemelk for neste skoleår.

Gå inn på www.skolelyst.no for å gjennomføre bestillingen.


Fire lærere har vært og besøkt Winkler Prins College og Universitetet i Groningen denne uken. Studieturen er en del av et prosjekt som er støttet av Erasmus+-midler. Lærerne har fått deltatt i arbeid med Lesson Study og har utvekslet ideer og erfaringer med skolen og Universitetet. Disse tankene skal de dele med resten av personalet, slik at vi kan utvikle Lesson Study-arbeidet på skolen vår. Mer informasjon om Lesson Study finnes i meny til venstre "Om Riska Ungdomsskole". 

Hver høst har Riska ungdomsskole i flere år gjennomført en "ikke anonym mobbeundersøkelse" i klassene våre for å kartlegge læringsmiljøet - denne er det læringsmiljøsenteret (UiS) som har laget og heter "Spekter". Før jul vil vi også i år gjennomføre denne - nytt av året er at vi skal gjennomføre den digitalt. Mer om undersøkelsen finner du her: Spekter

Riska ungdomsskole er blitt med i et 2-årig partnerskap i regi av Universitetet i Stavanger. Prosjektet er innvilget midler gjennom NOTED (Norwegian Partnership Programme for International Teacher Education)

Jenter i ungdomsskolealder som tidligere har takket nei til vaksine mot HPV, eller ikke har fått tilbud om vaksinasjon, får nå mulighet for gratis vaksinasjon på ungdomsskolen. Dersom foresatte ønsker vaksinasjon for sitt barn, ta kontakt med helsesøster. Les mer om HPV vaksine her:

https://www.fhi.no/hpv-vaksine