Meny
Klasser og funksjoner Forside
Nøtteskjellveien 7 4310 HOMMERSÅK
Telefon: 51 33 66 10
Redaktør: Øyvind Fjermestad
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Gå til Google Classroom
Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Foreldreundersøkelsen er en nettbasert brukerundersøkelse hvor foreldre kan svare på spørsmål om hvordan de oppfatter barnets læringsmiljø i skolen. Det er frivillig å svare på undersøkelsen. Du kan velge å hoppe over spørsmål hvis det er noen du ikke ønsker å svare på.

For at skolen skal kunne bruke svarene fra undersøkelsen på en god måte, er det viktig at så mange som mulig tar seg tid til å svare. Da har vi kommet til den tiden av året hvor elevundersøkelsen og foreldreundersøkelsen skal gjennomføres.

Hver høst har Riska ungdomsskole i flere år gjennomført en "ikke anonym mobbeundersøkelse" i klassene våre for å kartlegge læringsmiljøet - denne er det læringsmiljøsenteret (UiS) som har laget og heter "Spekter". Før jul vil vi også i år gjennomføre denne - nytt av året er at vi skal gjennomføre den digitalt. Mer om undersøkelsen finner du her: Spekter

Litt om hva skolehelsetjenesten gjør og hvordan du kan kontakte helsesøster på skolen.

Som dere ser kan det lønne seg å jobbe godt med stand på utdanningsmessa - her er vårens vinnere i ferd med å fortære premien;-)

Som et ledd i arbeidet med den overordna delen av læreplanen, vil vi ta i bruk tankesettet smart ungdom. 

Skolen har klargjort sin kalender for bestilling av skolemelk, så de som ønsker det kan allerede nå bestille skolemelk for neste skoleår.

Gå inn på www.skolelyst.no for å gjennomføre bestillingen.