Meny
Velg seksjon 3. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Alle elever på barneskolen er velkomne til å delta på den digitale lesekampanjen som varer fra 1. juni til 31. august. 

Digg sommer er et GRATIS ferietilbud for deg som er født i årene 2005-2015. Noen aktiviteter er også åpne for barn født i 2016 og senere, men da i følge med voksen. 

Da er personalkabalen for neste skoleår klar.

I vedlegget (til høyre) vil dere finne oversikten over hvilke pedagoger som skal være kontaktlærere på hvert trinn. Dere vil også finne en oversikt over annet personell for kommende skoleår.


Vi ønsker alle en fantastisk påskeferie fylt med glede og spenning! Her er noen flotte bilder fra elevene på 3.trinn i fra februar og mars.

🌟 Ta en titt på dette fantastiske bildegalleriet! Våre elever har tilbrakt tre flotte dager på rad med skøyteglede, og bildene taler virkelig for seg selv. Det var en glede å se barna deres utforske isen med så mye glede og engasjement. Det har vært en minneverdig og fin opplevelse for alle sammmen.


I dag startet vi den årlige innsamlingen til dagsenteret i Babadag i Romania. Det er 6.gang vi har innsamling for å hjelpe de 45 barna som er tilknyttet dagsenteret. Alle pengene vi får inn går til å finansiere måltider, klær, sko og skolemateriell.
Babadag er den største tyrkisk-rumenske byen i Romania med ca 10.000 innbyggere. Folkegruppen heter Milet, og folkegruppen er svært diskriminert i Romania. Det er høy fattigdom, 92% av befolkningen er arbeidsledige, og de fleste barn går ikke på skolen. Den største utfordringen er at de aller fleste barna ikke får den oppfølgingen hjemmefra for å bli værende i skolen og til å gjennomføre den.
IMG_2830.jpg

Her kommer noen glimt i fra hverdagen til 3.trinn.