Meny
Velg seksjon 5. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
5C og 5B har planlagt og gjennomført hver sin uteskoledag. Vi er veldig imponert av både planlegging og gjennomføring. Faglig fokus har vært blomster, og sosialt fokus har vært samarbeid. På torsdag fikk vi også et glimt av solformørkelsen.

Digg Sommer er et ferietilbud for deg som bor i Gjesdal kommune og skal begynne i 6. klasse, 7. , 8., 9. eller 10. klasse. La sommeren 2021 bli en sommer verdt å huske!
Alle aktivitetene i Digg Sommer er gratis og du kan melde deg på alt det du har lyst til. Dersom det blir trangt om plassene vil vi fordele dem så rettferdig som mulig.

Stolte bronsevinnere!

Stor leseglede på 5. trinn.

Klasse 5c har deltatt i den nasjonale konkurransen Nysgjerrigper. Nysgjerrigper er Forskningsrådets forskningskonkurranse for elever på 1.-7. trinn. Gjennom Nysgjerrigpermetoden får barn lære om forskning og prøve å forske selv. 

Elever forsker på hva de vil og sender inn forskningsrapporten. Elevene i 5c har forsket på "Hvorfor er noen mykere i kroppen enn andre?".

 


Vi har virkelig benyttet oss av det fine været de siste to ukene. Det har blitt mange, fine turer sammen med elevene. Det har vært aking, ski, skøyter, curling, ishockey, bål, kakao og mye god stemning! Her kommer litt bilder fra turene. 

Vi har fått to herlige turer på starten av året, en til Stemmen og en til akebakken under Risfjellet. Det er godt å se unger som koser seg sammen i leken

5. trinn har hatt flaskeinnsamling og i dag har de vært å pantet flaskene. Til sammen fikk de inn 1848,- som går til Babadag.