Meny
Velg seksjon 5. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Vi har virkelig benyttet oss av det fine været de siste to ukene. Det har blitt mange, fine turer sammen med elevene. Det har vært aking, ski, skøyter, curling, ishockey, bål, kakao og mye god stemning! Her kommer litt bilder fra turene. 

Vi har fått to herlige turer på starten av året, en til Stemmen og en til akebakken under Risfjellet. Det er godt å se unger som koser seg sammen i leken

5. trinn har hatt flaskeinnsamling og i dag har de vært å pantet flaskene. Til sammen fikk de inn 1848,- som går til Babadag.

5. trinn har laget kreative og flotte julegensere.

Vi gjennomfører foreldreundersøkelse denne uka. Undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med FAU,  er delt inn i 4 tema og inneholder de samme spørsmålene som tidligere år.  Det er 1 foresatt pr elev som mottar den digitale undersøkelsen. Vi håper du vil bruke 2-3 minutter på gjennomføringen.

FRIST: 27.11.20


Solås skole vil for tredje året på rad samle inn penger til dagsenteret i Babadag i Romania. Vi ønsker at elevene kan hjelpe andre barn som ikke opplever samme tryggheten, får de samme materielle godene og utdanningen som oss, eller som ikke kan spise seg mette hver dag.

Hvordan gjør vi det?


Hver fredag etter matfriminuttet har 5.-7. trinn PE. Normalt er elevene da på grupper på tvers av trinnene. Men på grunn av koronaen, er alle som hører til et trinn, i egne grupper. Elevene velger på forhånd hvilke gruppe de ønsker å være med på. Og her er litt av hvert å velge mellom. 

Fin tur til Edlandsfjellet på onsdag.