Meny
Velg seksjon 3. trinn
I dag har vi på 3. trinn hatt en flott 17. mai feiring på forskudd. Vi har gått i tog, sunget, hatt quiz, bingo, potetløp, sekkeløp, kastet på blikkbokser, prøvd oss på stylter, syklet på trehjulssykler og spist is og pølser. Stemningen var på topp og vi fikk den festdagen vi hadde håpet på! 

Inspirert av Roald Dahls bok SVK (Store Vennlige Kjempe) har 3. trinn laget sine egne drømmekrukker. Alle elevene har skrevet sin største drøm på ei krukke og pyntet den fint. De flotte resultatene pryder nå veggene utenfor klasserommene. 

I dag har 3. trinn vært på besøk på Gjesdal Folkebibliotek. Her fikk vi blant annet presentert noen kjekke bøker. Utvalget var stort og det var derfor greit å finne noe for enhver smak. Kjekt å se lesegleden blant elevene. Mens en klasse var på biblioteket, var den andre klassen på Hammaren. 

Det var en motivert og spent gjeng som ventet utenfor dørene før engelskdagen startet. Vanlige skoleklær var byttet ut med nystrøkne skjorter, slips og penbukser/skjørt. Dagen startet og ble avsluttet klassevis, mens øktene midt på dagen var mer valgfrie. Til lunsj ble det servert "a cup of tea". 

I dag hadde vi en flott uteskoledag med gjengen på 3. trinn. Sola skinte fra skyfri himmel og temperaturen viste endelig mer enn 10 grader. Herlig å slippe alle de tykke klærne. Studentene hadde forberedt fire kjekke og varierte aktiviteter som alle elevene var innom. 

Vi trodde det skulle bli en uteskoledag med fokus på vårtegn, men dengang ei. Vinteren vil tydeligvis ikke slippe taket helt enda. Heldigvis var alle godt kledd og var det noen som ble litt kalde, så hadde vi to bål å varme oss på. Som alltid var det mye god lek og god stemning blant elevene. 

Det var en glad og fornøyd gjeng med 3. klassinger som møtte til frokost på skolen i dag. De spiste godt og så ut til å kose seg med maten. Noen spiste både fire og fem skiver så det var tydelig at mat på fat smakte godt!

I dag gikk vi via Kodlifjell og ned til Litla Kodli. På veien samlet vi bjørkeskudd, så nå regner vi med at alle på 3. trinn vet hvordan bjørka ser ut. Vi fikk godt turvær med vindstille og fin temperatur. Vel framme ved vannet var det spennende å få legge bjørkeskuddene oppi gryta med egg og se hva som skjedde. Kunne eggene bli gule?