Meny
Velg seksjon 4. trinn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
Denne uken har vi blant annet kost oss med lapper og 50-leken. Elevene var svært ivrige der de løp rundt for å lete etter de ulike postene. Ellers har vi startet med en firedeling i kunst og håndverk. Alle skal ha to uker med sløyd, fargelære, veving og laging av fuglemater. 

Etter en flott fellessamling for hele skolen der 4. trinn sjarmerte med dansen sin, fant vi fram regntøyet og gjorde oss klar for uteskole. Kjekt med bål  og pølsegrilling i det rufsete høstværet. Etter en god matpause og litt frilek, fikk elevene i 4A muligheten til å fortelle elvene i 4B hva de hadde lært om naturvern.

Etter gjenåpning lørdag er det kommet oppdatert informasjon vedr symptomer og testing

Dette skoleåret er det Håfjell som er "vårt" fjell. Turen er nok den lengste vi har hatt med denne gjengen. Noen trøtte bein underveis, men det er fort glemt når en er på toppen. Selv om utsikten ikke var så mye å skryte av i dag, var følelsen av å ha nådd målet like god.

Uka ble avsluttet med en fantastisk flott uteskoledag. Med 25 grader og sol, var det nok mange som var glade for at vi skulle lete etter insekter i og ved vannkanten. Uka har ellers vært preget av at det snart er Stortingsvalg.

Ny flott uteskoledag med de supre elevene på 4. trinn. I dag var det fokus på inkludering, fysisk aktivitet og livet i vann. Noen har også lært at det alltid er lurt å ha med seg litt ekstra klær i sekken.

Det har vært en svært god oppstart for årets 4. trinn. Elevene har vært positive, motiverte og engasjerte. Veldig kjekt for både elever og lærere å møtes igjen etter en lang sommerferie.