Meny
Velg seksjon 4. trinn
Det er 41 dokumenter i arkivet.
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
I dag har vi hatt nok en vellykket uteskoledag på 4. trinn. Positive, spreke og kreative elever koste seg selv om noen syntes det var litt bratt den første stigningen opp mot Kodlifjell. Vi hadde frukt og drikkepause på toppen av fjellet før vi gikk nedover til den nye gapahuken ved Flassavatnet. Her var det god tid til lek og mat. Skoledagen ble avsluttet med 50-leken i skolegården. 

Digg sommer er et gratis ferietilbud for deg som bor i Gjesdal kommune og skal opp i 4., 5., 6., .7., 8., 9., eller 10. klasse. Alle aktivitetene i Digg sommer er gratis og du kan melde deg på alt det du har lyst til. Dersom det blir trangt om plassene vil vi fordele dem så rettferdig som mulig. Sjekk vedlagt flygeblad og finn ut om det er noen aktiviteter som du har lyst å delta på. Fra og med 12. Juni kl. 10.00 kan du gå inn på www.gjesdal.friskus.com og melde deg på.

Endelig blir det 17. mai igjen med barnetog, korpsmusikk og leker på skolene. Sjekk ut årets 17. mai program og legg planen for dagen. Hurra for 17. mai!

I går var det engelsk dag på Solås skole, og dagen startet med samling for hele skolen i aulaen. Åpningen stod selveste dronningen for, til stor overraskelse for små og store.