Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Forsterket skoletilbud
ABC-veien 4 6518 KRISTIANSUND N
Telefon: 71575570 Send oss e-post
Redaktør: Knut E Olsen
Det er 1 dokumenter i arkivet.
Endelig var alle samlet og med nok tid til å få knipsa noen bilder av det flotte elevrådet vårt.

1 og 2.trinn var på forestilling med Snømannland i dag.

Onsdag 8. desember klokka 18.00 arrangerer «sosialministrene» ved Dale barneskole nissefest. Vi starter nissetoget ved Dahlehallen, og går i flokk og følge opp til skolen. Det er veldig hyggelig om man kler seg ut som nisser. Vi ønsker ikke at det brukes fakler pga. brannfare i klær, men lucialys, lommelykter, fjøslykter eller andre lyskilder er det flott om dere tar med. Da vil toget synes ekstra godt i de mørke gatene. 
På skolen serveres det saft og kaffe. Det ryktes at det er mange flinke og snille barn på Dale, så nissen og hans gode hjelpere stikker kanskje innom en tur? De gode hjelperne vil vite hvor mange barn som kommer, og derfor ber vi dere om å melde ifra om dette på trinnenes facebook-grupper, eller direkte til «sosialministeren» din.
 I år har vi bestemt at arrangementet er gratis, men det er helt greit om noen vil vippse en valgfri sum til FAU. FAU vil bruke et evt. overskudd på andre gode elevformål. Velg «betal» inne i vipps-appen og søk opp Dale Barneskole FAU eller tast nr. 136383. Merk betalingen med «Nissefest».
Velkommen skal dere være😊!

Vi i 3a hadde torsdag matgym med helsesykepleier og fysioterapeut!

Dale barneskole har behov for å få inn flere dyktige tilkallingsvikarer. Hvis du har lyst til å prøve deg som vikar for lærer og/eller assistent i skole, SFO og/eller ved forsterket skoletilbud, kan du ta kontakt med en av skolens avdelingsledere: 

- Roar Sivertsen, roar.sivertsen@kristiansund.kommune.no

- Trude Fandin, trude.fandin@kristiansund.kommune.no

Vi setter pris på om du deler dette hvis du vet av noen som kan være aktuelle.


Gi et bidrag på den digitale TV-aksjonsbøssa!

5.trinn syklet til Rensvik.