Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Forsterket skoletilbud
ABC-veien 4 6518 KRISTIANSUND N
Telefon: 71575570 Send oss e-post
Redaktør: Knut E Olsen

Tirsdag 5. desember klokka 18.00 arrangerer «sosialministrene» ved Dale barneskole nissefest. Vi starter nissetoget ved Dahlehallen, og går i flokk og følge opp til skolen. Det er veldig hyggelig om man kler seg ut som nisser. Vi ønsker ikke at det brukes fakler pga. brannfare i klær, men lucialys, lommelykter, fjøslykter eller andre lyskilder er det flott om dere tar med. Da vil toget synes ekstra godt i de mørke gatene. 

På skolen serveres det saft og kaffe. Det ryktes at det er mange flinke og snille barn på Dale, så nissen og hans gode hjelpere stikker kanskje innom en tur? De gode hjelperne vil vite hvor mange barn som kommer, og derfor ber vi dere om å melde ifra om dette på trinnenes facebook-grupper, eller direkte til «sosialministeren» din innen 27. november.

 Arrangementet er gratis, men det er helt greit om noen vil vippse en valgfri sum til FAU, for eksempel 50,- kroner pr. barn. Ikke kommenter på trinnets facebook-gruppe at du har vippset. FAU vil bruke et overskudd på andre gode elevformål. Velg «betal» inne i vipps-appen og søk opp Dale Barneskole FAU eller tast nr. 136383. Merk betalingen med «Nissefest».

Velkommen skal dere være😊!


Høsten er over oss, og vi ønsker å rette fokus mot trafikksikkerheten på skoleveien og rundt skolebygget.

7. trinn deltok på den årlige håndballturneringen i regi av KHK.

Vi inviterer foreldrene til de som skal begynne i 1. klasse på Dale barneskole i 2024.

TIDSPUNKT: Tirsdag 7. november 2023 klokka 18.00.
STED: Dale barneskole, mediateket.

Tema på dette møtet vil være:
Språklig kompetanse
Sosial kompetanse
Forebygging av mobbing
Ferdigheter barna bør ha før de begynner på skolen

Etter fellesdelen blir det egne møter for barnehagene på Dale.


Tirsdag: kl 08.00-14.00 Elisabeth Nylander 
Onsdag: kl 08.00-14.00 Marianne Leite 
Torsdag: kl 08.00 - 11.00 Marianne Leite 
Fredag: kl 08.00 - 14.00 Elisabeth Nylander 

Kontaktinformasjon: 

Marianne Leite 
Tel. 90889276
Epost: marianne.leite@kristiansund.kommune.no

Elisabeth Nylander 
Tel. 95444152
Epost: elisabeth.nylander@kristiansund.kommune.no 

Vi får dessverre flere beskjeder hvert år om at noen elevers sykler har blitt tuklet med. I årets første skoleuke har tre elever varslet skolen om dette! Noen har fått løsnet hjul og noen har opplevd at bremsene er tuklet med. Dette kan skje både i skoletiden og på fritiden. Dette kan utgjøre en stor fare for den som skal sykle. Kontaktlærerne tar opp temaet med elevene sine hvert år, og det er fint om foreldrene også tar en runde med barna sine om dette. På skolen er det strengt forbudt å røre syklene til andre, og denne regelen bør gjelde på fritiden også.

Det er viktig at foreldrene gir barna sine en opplæring i hvordan de kan utføre en rask sikkerhetssjekk før de setter seg på sykkelen sin. De bør sjekke både hjul og bremser hver gang. Bildet viser en enkel måte for hvordan foreldre kan gjøre det vanskeligere for noen å løsne hjul.

Det er nødvendig at alle elever forstår hvor farlig dette kan være. Vi ønsker ikke at noen av elevene våre skal bli skadet.

Hilsen Knut.

Informasjonshefte for skoleåret 2023-2024 fra Dale barneskole ligger nå ute. Dette er et viktig dokument, som vil kunne gi svar på svært mange spørsmål. Heftet finner du som vedlegg til høyre for denne artikkelen, under "Diverse dokumenter"
Infoheftet ligger også under "Dokumenter/planer"