Meny
Velg seksjon Klasse 7
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Forsterket skoletilbud
ABC-veien 4 6518 KRISTIANSUND N
Telefon: 71575570 Send oss e-post
Redaktør: Knut E Olsen

Harry Potter er tema for oss i tre uker. Sorteringshatten har fordelt elevene i de ulike husene og gruppeoppgaver foregår i husene. Vi har jobbet nå i en uke, der vi har lest tekster på norsk og engelsk. Tekstene har vært fra den første boken, "Harry Potter og de vises stein", spilt rumpeldunk i kroppsøving og malt Hedvig i kunst og håndverk. I naturfag har vi gjort magiske forsøk. Vi avslutter hver uke med å se filmen hva den boken vi jobber med.

Vi deltok på livesending om FN fredag 23.oktober, sammen med 30 000 andre elever fra hele landet. I år er det 75 år siden FN ble startet. På sendingen var også kronprins Håkon og Erna Solberg. De snakket om hva FN jobber med og hvordan vi skal få til dette sammen. FN jobber blant annet med klima og miljø, og menneskerettigheter. 

I løpet av sendingen var vi med på to Kahooter. Dette var en kjekk opplevelse, og det er artig å se at teknologien fører så mange elever sammen.


7.trinn hadde en flott dag på Tingvoll der vi besøkte Tingvoll sol- og bioenergisenter.

Torsdag hadde hele skolen turdag. 7. trinn sitt turmål var Breilia. Vi syklet fra skolen og inn til Rensvik, og gikk deretter opp på Breilia. Det var en flott tur i strålende sol. Det er herlig å kunne spise lunsj med fantastisk utsikt mot byen vår. Mange var slitne da vi takket for dagen, men de sa det hadde vært en kjekk tur.

7.trinn hadde besøk fra Nasjonalmuseet. 

Denne uken fikk vi besøk av Kristiansund Cheerteam!