Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Forsterket skoletilbud
ABC-veien 4 6518 KRISTIANSUND N
Telefon: 71575570 Send oss e-post
Redaktør: Knut E Olsen
Fredag 7. mai ble det gjort opptak av tale og sang i forbindelse med 17.mai

I løpet av uke 17 har elevene våre deltatt i Rusken og i Strandrydding. Søppelskuret på DBS fylles av boss vi finner. 


I løpet av kort tid, vil alle skolens iPader/læringsbrett bli konfigurert med nye innstillinger og restriksjoner. Vi gjør dette, fordi mange av elevene er veldig opptatt av Youtube og andre ting som ikke angår undervisningen. Vi vil da også legge inn en blokkering for bruk av apple-ID-er, fordi noen av elevene våre vet hvordan man kan bruke mors/fars apple-ID. iPadene er et læringsverktøy, og ikke et underholdningsverktøy. Vi gjør dette for å hjelpe elevene med å fokusere på skolearbeidet. 

Mvh. Knut, rektor


Her ser man hvem som skal være kontaktlærere i de ulike klassene etter sommerferien.

Info fra rektor 25.03.2021:

Hei!

Det er innført nye nasjonale retningslinjer for smittevern. Mange kommuner sliter med å få kontroll, og det er hjemmeundervisning i mange kommuner, også for barnetrinnet. Når jeg hører hvordan noen av mine gamle studiekamerater sliter med å holde elevene igang på hjemmeskole, tenker jeg at vi har vært veldig heldige i Kristiansund. Selv om badeland er stengt for publikum igjen, vil skolesvømmingen gå som normalt. Vi er godt forberedt i tilfelle de lokale retningslinjene vil bli ytterligere strammet inn. Vi har gode planer for å drive skolen hvis vi må over på "rødt trafikklys". Da kan det hende at alle elevene likevel får komme til skolen, men til forskjellige tider, og noen trinn må deles inn i mindre grupper. Vi er også godt forberedt hvis noen trinn må ha hjemmeskole. Vi vet ikke hvordan smittesituasjonen i byen er etter påske, og derfor er det viktig at elevene tar med seg alt av klær og pc/iPad med lader hjem før de går ut i ferie. Vi får krysse fingrene for at vi får fortsette som vi har gjort i resten av skoleåret. Utdanningsdirektoratet har nettopp (klokka 18.00 i kveld) sendt ut oppdaterte smittevernveiledere for skolene: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/veileder-om-smittevern-for-skoletrinn-17/ Følg med i media, og på kommunens hjemmeside. Jeg sender dere melding på appen Visma Min Skole hvis det blir merkbare endringer i retningslinjene våre før skolen starter opp etter påskeferien.

I påskeferien holder vi vår avdeling FST åpen for de som trenger det, og tre av våre elever skal være der. Kommunens felles påske-SFO blir lagt til Allanengen, og der skal sju av våre elever være. Organiseringen av SFO er avklart med kommuneoverlegen.

En av våre inspektører/avdelingsledere, Aina Aarøe, har takket ja til å bli rektor for Frei ungdomsskole etter sommerferien. Gratulerer til Aina og elever/personell ved Frei U! De er heldige som får henne, men vi skal finne en god erstatter. Arbeidet med dette er så vidt startet, og fortsetter for fullt etter påskeferien.

Ha ei riktig god påske, alle sammen!

Mvh. Knut, rektor


 Hei, alle foresatte for skolestartere ved Dale barneskole- høsten 2021!  

 


Vår faste helsesykepleier, Linn Rikke Aasgrav, er straks ferdig med fødselspermisjonen sin, og starter opp igjen tirsdag 2. mars.

Hun kommer til å være her tirsdager 9-15, onsdager 9-15 og torsdager 9-12.

Linn Rikke kan kontaktes på e-post Linn.Rikke.Aasgrav@kristiansund.kommune.no, og telefon 902 82 176.