Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Forsterket skoletilbud
ABC-veien 4 6518 KRISTIANSUND N
Telefon: 71575570 Send oss e-post
Redaktør: Knut E Olsen

Helsesykepleier Irena vil en stund fremover kun være her på mandager, torsdager og fredager. Dette er en midlertidig reduksjon av tilbudet. Gjelder f.o.m. uke 6, men det er ikke klart hvor lenge dette vil vare. 

Helsesykepleier kan kontaktes på e-post og telefon, og man kan henvende seg på kontoret hennes når hun er på skolen. Hun har kontor i 2.etasje, like utenfor mediateket (allrommet).

Irena.Bronickaja@kristiansund.kommune.no

Tel. 90282176.

 


Elevrådet inviterer til fotokonkurranse med bad hair day og fargerike klær!
Onsdag før vinter ferien 15/2.2023

Vinnerklassen får saftis i premie - Se eget skriv under dokumenter på elevrådets side for mer informasjon!


Torsdag 9. februar inviteres du til karnevalsdisco på Dale barneskole. Dette er for alle elever. For mer informasjon om påmelding trykk på "Les mer"


Symmetriske, sekstaggete snøkrystaller under utforming.

Som en følge av nasjonale beslutninger om SFO-tilbud, Bystyret i Kristiansund sitt budsjettvedtak for 2023 og økonomiplanperioden sak 22/02425 og erfaringer med organisering av lokalt SFO-tilbud, har Kristiansund kommune behov for å gjøre endringer i tilbudet som gis i skolefritidsordningene i kommunen. Vi foreslår å endre oppholdstilbud, endre antall uker feriestengt, justere retningslinjene i vedtektene for å ta inn nye nasjonale føringer, samt endre siste punkt angående ikrafttredelse.  For å innarbeide dette, foreslår vi endringer i vedtektene til SFO i Kristiansund kommune.

Vedtektene for skolefritidsordning (SFO) skal vedtas i form av lokal forskrift. For at saken skal bli så godt opplyst som mulig, ber kommunen om uttale fra særlig grunnskolene i Kristiansund kommune, FAU og samarbeidsutvalgene. Skolens FAU skal behandle saken 9. januar, og samarbeidsutvalget skal gjøre det 16. januar. Andre kan også uttale seg. Fristen for høringen er 19. januar. 

Alle dokumenter i saken ligger på kommunens hjemmeside: https://www.kristiansund.kommune.no/kunngjoringer/horing-av-forslag-til-nye-vedtekter-for-skolefritidsordningen-i-kristiansund-kommune.38984.aspx


Hei!

Da tar vi straks en velfortjent juleferie. Skoleledelsen jobber torsdag 22. desember, og deretter tar vi også fri. Noen av våre medarbeidere og elever skal være på kommunens SFO og andre på vår avdeling Forsterket skoletilbud på juledagene. 

2022 har vært et litt spesielt år, og det har jo de siste årene vært. I årets første måneder slet vi voldsomt med fravær, fordi vi alle måtte følge svært strenge koronarestriksjoner. Jeg er veldig fornøyd med at vi greide å holde skole og SFO åpen selv om vi manglet litt mannskap en del av dagene. Det går litt sykdom nå for tiden også, men sånn er det gjerne på denne årstiden. Foreldrene er flinke til å holde syke barn hjemme, slik at vi slipper å spre smitte, og folk er flinke med håndhygienen, virker det som. 

Dale barneskole er en lærende organisasjon, og vi er opptatt av å utvikle oss, fordi vi skal fortsette med å være en veldig god skole og SFO for elevene våre. Vi har tidligere år jobbet godt med elevenes læringsmiljø, og nettopp læringsmiljø og inkludering er kommunens største satsingsområde nå og de neste årene. Vi har utarbeidet en sosial læreplan, og bruker gode undervisningsopplegg fra Smart skole. Videre har vi jobbet godt med klasselesekurs. Etter jul skal vi fortsette med å videreutvikle vår pedagogiske praksis, slik at vi kan gi elevene en best mulig opplæring.

Gjenglemte klær ligger i putekassen like innenfor hovedinngangen, ta gjerne en titt.

Det er planleggingsdag mandag 2. januar, og da er både skole og SFO stengt. Vi er i normal drift igjen dagen etter.

Vår fantastiske SFO-koordinator, Silje Nordskag Sund, har sin siste arbeidsdag her på lille julaften. Tor Sevaldsen er heldige som får henne inn i sin arbeidsstokk. Vi har heldigvis ansatt en ny og svært kompetent SFO-koordinator, Espen Nilsson. Dere som har hatt barn i Dale barnehage kjenner ham godt, og vet at han er en veldig dyktig og hyggelig barnehagelærer. Han har mange års erfaring fra barnehage og fra PU. Espen er en ekte Dahle-gutt, og er også fotballtrener for et av lagene til Dahle IL. Han starter her den 1. februar, og i januar blir det Turid Furu, med god hjelp fra skolens ledelse, som tar ledelsen i SFO. Lykke til i ny jobb, Silje - og velkommen på verdens beste lag, Espen!

På vegne av alle oss på Dale barneskole, ønsker jeg dere en riktig god jul!

Mvh. Knut, rektor


En kveld i desember lagde barna i 2. trinn pepperkakehus.