Meny
Velg seksjon Forside
Klasse 1
Klasse 2
Klasse 3
Klasse 4
Klasse 5
Klasse 6
Klasse 7
Forsterket skoletilbud
ABC-veien 4 6518 KRISTIANSUND N
Telefon: 71575570 Send oss e-post
Redaktør: Knut E Olsen
Prosjekt Bærekraft

Prosjektet vårt er i gang. Elevrådet har hatt saken om kildesortering oppe. De har delt ut bøtter for sortering av avfall til alle klasser.

Vi er heldige! Vi manglet sorteringssystem og vi ikke greide å skaffe det. Da stiller nærbutikken KIWI opp med plastbøtter etter avskjærte buketter som de selger. Dermed hadde NIR en mulighet for å hjelpe oss. Vi fikk logo-klistremerker. Disse satte elevrådet på bøttene og delte ut til alle klasser. NIR hadde læringsmateriell som vi kunne få. Nå har skolen et klassesett med Donald Duck & Co Forsøplede tider. 4. trinn har bestilt materiell hos Loop Skolemiljø. Dette bruker de aktivt med elevene sine. Det kom nok plakater og spill til flere trinn. Veldig bra gjort av 4. trinn!

Nå har prosjektet allerede satt søkelys på marin biologi i august, kildesortering i september. For oktober har vi tenkt FN-dagen og bærekraftmålene som vårt område. 

Like før høstferien var vi på samling i "Den naturligs skolesekken" i Trondheim. Snart skal vi ha en happening med lærerne på skolen. Det gleder vi oss til.

 

Vi har ønsker om fremtidstro og bærekraft!

Mvh

Hjørdis og Karen

Main Image

Bilde 1 av 12