Meny
Nova 1 og 2 klasse Nyheter
Nova 1 og 2 klasse
Nova 3 og 4 klasse
Altius
Justøyveien 540 4780 Brekkestø
Telefon: Rektor: 41506262 Send oss e-post
Da er adventstiden her, vi markerte med tenning av julehjerte, for å vise at vi alle må være gode mot hverandre og utrykke kjærlighet på ulike måter.. Elevene sang julesanger, og deretter ble det servering av gløgg og pepperkaker. Så koselig at så mange foreldre hadde mulighet til å komme. Vi på Justøy skole ønsker alle ei fin adventstid.

Verdens vitenskapsdag, 10/11-2023
Verdens vitenskapsdag ble markert i Nova. Vi snakket om hva forskning og vitenskap er, hvorfor det er viktig i forhold til klima, miljø og bærekraft. Det ble snakket litt om flere kjente forskere.
Barna fikk selv prøve seg som forskere på eksperimenter om blant annet presspunkt og varmeoverføring.


Tradisjonen tro! Vi arrangerer løp, der pengene som kommer inn går til årets TV-aksjon. Elevene skaffer sponsorer, fra f,eks familien for hver runde de løper. Vi har to løyper som de løper i. De var kjempeflinke! Tusen takk for god innsats!

 


Nova valgte Brekkestø hage.  De fikk utforsket mer om mat som fundamentalt behov på nært hold, og fikk se litt av veien "fra jord til bord". Elevene fikk smaksprøver av deilige grønnsaker, som resulterte i utvidede smaksløker!