Meny
Velg seksjon Forside
Gå til Its Learning
Logg inn
Logg inn
Oversett siden til et annet språk
Translate page to another language
Traducir la página a otro idioma
For ansatte
Ansatte epost
ROS-lister

Stangeland SFO prøver hele tiden å motbevise myten om SFO. Vi vil motbevise de (få :-) ) som tror at SFO kun handler om tilsyn av barn.

Helt tilbake til 2010 har vi stadig prøvd å utvikle oss og prøver å være en aktivitetsbasert og prosjektbasert SFO; full av innhold for hvert enkelt barn!

Til høyre på denne siden har vi lagt ut "ROS-lister" fra foresatte fra våren 2011 til og fremover til i dag. Her et utdrag fra ros-liste fra foresatte:

"Det er siste dagen til vårt barn i morgen! Jeg vil bare takke for tre fantastiske år på SFO......... Flotte ansatte som skaper trygghet og utstråler varme har gjort at vårt barn alltid har trivdes hos dere! Opplegget med mange aktiviteter i løpet av året er supert! Svømming, matlaging, klatring, grilling, bading, jule og påske-verksted osv......utrolig motiverende for min unge! Læring, ikke oppbevaring! Lykke til videre! Mvh."

"Sidan vårt barn no er ferdig på SFO på Stangeland, vil vi benytte høvet til å takke så mykje for alt de har gjeve av tid, tilpassing, opplevingar, trøyst og glede i dei åra vårt barn har vore hos dykk. De har gjort ein solid innsats som de kan vere stolte av! Ha ein god sommarferie og lykke til med nye og gamle elevar til hausten!"

"Tusen takk for god kommunikasjon og all hjelp vi får fra dere. Stangeland SFO is simply the BEST! J Ha en strålende dag i dag også! Vennlig hilsen"

"Jeg vil takke for en veldig god oppfølging og et kjempegodt opplegg for vårt barn. Det har vært fokus på sosialt miljø, og det har gjort at vårt barn har blomstret og trives veldig godt på skolen totalt sett. Det har også vært kjempefine aktiviteter med klatring og tilbud om svømming. Helt supert. Tusen takk for all oppfølging. Ha en god dag videre! :)"

"Vil også si at i min jobb er jeg mye rundt på skoler i Sandnes og får innblikk i SFO tilbudene. Ingen tvil om at Stangeland SFO er veldig bra drevet med struktur og forutsigbare aktiviteter, og spennende aktiviteter. Oversikt over turdager og klatre tider mm er kjempe flott. Fortsett med det gode arbeidet. Det er sikkert og visst at på Stangeland er ikke SFO bare oppbevaring, men et flott tilbud med styrt innhold !!!!"

"Vi takker dere alle for en fin tid vårt barn har gått på sfo. Dere er en kjempekjekk gjeng og gjør en super god jobb:-)"

"Vi ønsket bare å få takke for nok et flott skoleår på Stangeland SFO!! Barnet vårt har det veldig topp og trives i stor grad. I tillegg er personalet helt kanonbra! Vi opplever alltid veldig imøtekommende, positive og sympatiske ansatte. Det er supert!  I tillegg må vi få trekke frem det lille ekstra i form av klatringen og andre utflukter og aktiviteter som blir prioritert! Vi kunne nok ikke hatt det så mye bedre! Takk igjen og ha en riktig god sommer!"

"Da var det siste dagen på sommer SFO J Jeg ble veldig glad når jeg leste ros-listen, fordi jeg er enig med alt. Dere har laget et trygt og godt miljø, med kjekke tilbud til barna, og jenta vår trives hos dere. Til høsten begynner vårt andre barn også på SFO og jeg er ikke bekymret for om han skal trives. Fortsett med det gode arbeidet – Vi setter masse pris på DERE! Ha en fantastisk sommer!"

"Hei Vidar og dere andre på SFO Stangeland! Vårt barn skal ikke fortsette på SFO til høsten, og vi vil takke for godt samarbeid gjennom 3 år! Dere gjør en utrolig god og viktig jobb, og vi har vært veldig fornøyd med opplegget dere tilbyr. Ut fra hva vi hører og ser fra andre skoler, forstår vi at elevene på Stangeland SFO har gode voksne samt bra tilbud! Tusen takk for innsatsen og for det dere har gitt vår jente! En takknemlig hilsen fra oss!"